Ook jij slaagt in één keer bij 123 Theorie

Een auto theorie cursus in Utrecht die maar 1 dag in beslag neemt. Ben jij daar voor in? 123 Theorie is enorm populair. En daar zijn meerdere redenen voor te geven:

-vrijwel iedereen slaagt voor de cursus;

-het is een betaalbare training;

-je hoeft geen boeken te kopen en ook geen huiswerk te maken;

-je krijgt in een groep les en dat is heel gezellig;

-de cursus en het theorie examen vinden op één en dezelfde dag plaats.

Speciale aandacht tijdens de auto theoriecursussen van 123 Theorie is er voor jongeren met faalangst, concentratieproblemen, ADHD en dyslexie. De docenten slagen er keer op keer in iedereen uitstekend voor te bereiden. Groot voordeel is dat je de gelegenheid krijgt om met echte examenvragen te oefenen. Je zult merken dat die goed te doen zijn en dat zenuwen echt niet nodig zijn.

Locaties in heel NL!

Net als in Utrecht kun je je Theoriecursus in Arnhem doen. En verder in de volgende plaatsen: Amsterdam, Breda, Deventer, Enschede, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Rijswijk en Zwolle. Inderdaad, 123 Theorie heeft vestigingen verspreid over het hele land! Als je benieuwd bent wanneer je terecht kunt bij jou in de buurt, neem dan snel een kijkje op de site van 123 Theorie. Klik op ‘cursusdata’ en je ziet een actueel overzicht. Er staat bij vermeld of er nog plek is of dat een bepaalde datum al vol is. Zodra je je inschrijft, krijg je per mail een bevestiging. En dan is het een kwestie van even wachten tot de cursusdag. Dit zijn onderwerpen die belangrijk zijn op het auto theorie examen;

-voorrang geven;

-de betekenis van verkeersborden;

-de betekenis van verkeerstekens en -aanwijzingen op het wegdek en op signaalborden boven de weg;

-regels op het gebied van invoegen;

-kennis van het voertuig waar je in rijdt.

Misschien heb je een vraag voordat je je aanmeldt bij 123 Theorie? Via dit telefoonnummer en emailadres kun je in contact komen met het 123 Theorie-team: 085 060 1230, info @ 123-theorie.nl.

 

https://www.123-theorie.nl

Leer bij met een automotive studie

De voordelen van een cursus autotechniek of een studie autotechniek weten? Lees dan snel verder!

Verschillende opleidingen en cursussen

Laat geen handel uit de garage rijden en volg een cursus of opleiding die bij jou past. Met een cursus autotechniek bepaal je zelf hoe je opschakelt en in hoeverre jouw kennis bijgespijkerd moet worden. ‘Nee’ verkopen is er niet meer bij. Maar wat voor soort studies kun je volgen? Er zijn veel verschillende automotive studies. Van elektronica tot airco en van een technisch opleidingsplan tot een commercieel opleidingsplan. Het volgen van een cursus of opleiding gaat niet alleen maar om het trainen. Het gaat over een volle brug en tevreden klanten. Wees klaar voor de nieuwe klant. Meer leren over onderhoud en diagnose aan Hybride voertuigen? Of meer interesse in diesel of benzine brandstofsystemen? Je kunt alle kanten op met een cursus of opleiding.

Waarom blijven leren in de automotive sector?

Je leert tijdens een opleiding of cursus niet alleen de technische aspecten, maar ook hoe je het diagnoseproces zo goed mogelijk laat verlopen. Je leert ook hoe de omgang met klanten en collega’s hoort te verlopen. Duidelijke communicatie op de werkvloer en goed overleg tussen service-adviseur en diagnosetechnicus komt ook aan bod. Na een cursus autotechniek weet je hoe je klantgericht moet presenteren, hoe je dit doorvertaald naar de klant en hoe je verwachtingen kan managen. Goede communicatie op de werkvloer en naar de klant leidt uiteindelijk tot tevreden klanten en meer omzet. Zo ben je ook aantrekkelijker voor de arbeidsmarkt. En wie wil er nou niet zeker zijn van een vaste baan en een vast inkomen?

Technische basiskennis

Wil je nieuwe, technische kennis opdoen? Dan is een automotive studie iets voor jou. Maar ook wanneer je werkzaam bent in de automotive sector met een niet-technische functie is een automotive studie erg handig. Opleidingen zijn er namelijk voor iedereen; voor bijvoorbeeld receptionistes, telefonistes, verkopers en magazijnmedewerkers. Een opleidingsplan voor niet-technici is een speciale opleiding voor mensen die werkzaam zijn in de automotive branche, maar geen technische taken uitvoeren. Wanneer je als niet-technici, toch technische kennis hebt, raken klanten onder de indruk en kun je ze beter helpen. Ook verlopen processen op deze manier beter. Een automotive opleiding hoeft dus niet technisch te zijn. Iedereen kan iets bijdragen in de garage.

Bij Automotive Academy ben je altijd aan het juiste adres om alles uit jezelf te halen. Meer informatie? Je vindt het allemaal op automotive studies.

https://automotiveacademy.nl/

Verbreed je kennis in de automotive branche: volg een opleiding automonteur

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een automotive opleiding blijf je up to date over de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een opleiding automonteur kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Meer omzet behalen door middel van een garagebedrijf opleiding

Het is in deze tijd lastig voor garagehouders om het hoofd boven water te houden. Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol bij de omzetdaling. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hierop in moeten spelen. Zonde! Hier liggen juist veel kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Opleidingen voor werknemers kosten in eerste instantie natuurlijk geld. Het is belangrijk om dit te zien als een investering. Deze scholingen betalen zich vaak na een paar maanden al terug. Dit is dan vaak snel en duidelijk terugzien in de omzetcijfers. Bovendien profiteer je als bedrijf van een goed imago op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Workshops voor relevante praktijkervaring

Wil je geen hele opleidingen volgen maar wel meer kennis opdoen over een specifiek aspect van automotive? Dan zijn workshops misschien wel interessant. Net even wat meer kennis opdoen en dieper ingaan op een specifiek onderdeel. Workshops zijn online- en praktijkgericht, een combinatie die balans geeft in het leertraject. Je kunt efficiënt workshops kiezen die aansluiten bij je wensen. Een workshop Hybride en Elektrische Auto is bijvoorbeeld zeer effectief om up to date te blijven over de laatste innovaties. Of een workshop Diagnose en reparatie aan roetfiltersystemen. Je leert hoe er problemen ontstaan met roetfilters en hoe je deze kunt oplossen. Workshops zijn zeer effectief. Je leert hoe je problemen kunt oplossen in een zeer korte tijd. Door online kennis op te doen tijdens de workshop, kun je het snel toepassen in de praktijk. Dit leidt tot relevante praktijkervaring in een korte tijd. Ook neemt ook de productiviteit toe. Door de juiste kennis kunnen werknemers meteen aan de slag.

De essentie van management opleiding garage

Niet alleen monteurs moeten blijven leren. Ook voor het management is dit erg belangrijk. Een management opleiding garage is er in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan focus op rendement, het aanvalsplan of succesvol leidinggeven. Investeren in jezelf en in het bedrijf. Om de top down communicatie goed te laten verlopen, zijn deze opleidingen zeer geschikt. Je hoeft geen genie te zijn om te weten op welke bedrijfsonderdelen het minder of juist veel beter gaat. Maar sturing krijgen op alle facetten binnen je bedrijf, dat is pas ‘echt’ belangrijk. De opleiding cijfers en letters geeft je bijvoorbeeld antwoorden op de cijfers in je bedrijf en hoe deze tot stand zijn gekomen, waardoor rendementsverbetering snel mogelijk is. Wil je juist meer leren over het denken vanuit de visie en strategie van het de organisatie, dan is een cursus: Aanvalsplan, iets voor jou. Leer je klanten op een nieuwe manier in kaart te brengen en de koppeling tussen klant en visie praktisch te vertalen naar een toegevoegde waarde voor je organisatie. Natuurlijk zijn er nog tal van opleidingsmogelijkheden die essentieel zijn voor het management.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Gemotiveerd en efficiënt werken door middel van een cursus autotechniek

Ondernemen is een uitdaging. Hoe zorg je dat mensen voor jouw bedrijf blijven kiezen? En hoe zorg je dat je de best mogelijke service biedt? Het maximale uit je bedrijf halen gaat natuurlijk niet vanzelf, daar heb je gekwalificeerde medewerkers voor nodig. De automotive branche staat tenslotte niet stil. Blijven leren en bijblijven in de automotive branche is daarom nodig. Door je kennis op peil te houden werk je efficiënter en hoef je geen nee te verkopen. Iedereen die werkzaam is in de automotive branche draagt bij aan een hogere omzet, maar hoe zorg je er nu voor dat je automotive-kennis op peil blijft? Door middel van een cursus autotechniek of een automonteur opleiding. De vraag naar autogarages en automonteurs voor reparatie en onderhoud aan elektrische voertuigen wordt namelijk steeds groter. Met een cursus of opleiding blijf je bij en verstevig je jouw positie in de arbeidsmarkt.

Automonteur opleiding voor volwassenen

Vroeger was het redelijk eenvoudig om aan het werk te komen zonder diploma of werkervaring. Tegenwoordig is dat wel anders. Vaak wordt er op specifieke kennis gevraagd, zoals een APK-diploma of kennis van de nieuwste computersystemen. Logisch, want de automotive branche is zeer veranderlijk. Om als volwassenen toch een goede positie in de arbeidsmarkt te behouden, is het belangrijk dat je jezelf als automonteur blijft ontwikkelen. Het volgen van een automonteur opleiding of een cursus autotechniek draagt dan bij aan een goede positie in de arbeidsmarkt. Het opdoen van nieuwe kennis is belangrijker dan ooit. Steeds meer autobedrijven en garages vragen mensen met meerdere jaren ervaring en een afgeronde opleiding. Door middel van een automonteur opleiding of cursus autotechniek speel je hier handig op in. Zo behoud je jouw plek op de arbeidsmarkt. Er is altijd een opleidingsplan dat perfect aansluit op jouw niveau en behoeften.

De juiste automotive studie

De ontwikkelingen in de automotive branche zijn nauwelijks bij te houden. Het helpen van ‘nieuwe klanten’ kan daarom soms best lastig zijn en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wanneer je jezelf aan het oriënteren bent over de beste studie, kom je al gauw honderden verschillende studies tegen. Van een cursus autotechniek tot een gehele automonteur opleiding. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een studie die echt bij jou past. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook commerciële studies waarin je leert hoe je het beste met klanten omgaat of een goede klantrelatie opbouwt en behoudt. Ook zijn er cursussen die zorgen voor een betere omzet van je garage. Maar wil je graag nieuwe technische kennis opdoen? Dan is een automonteur opleiding of een cursus autotechniek meer iets voor jou. Hierin leer je bijvoorbeeld alles over het stellen van diagnoses en hoe je onderhoud uitvoert aan hybride voertuigen.

Omzet verbeteren door een automonteur opleiding

Voor veel garagehouders is moeilijk om het hoofd boven water te houden. Daarnaast spelen ook nieuwe ontwikkelingen een flinke rol bij de omzetdalingen van garages. Veel bedrijven weten niet hoe ze in moeten spelen op nieuwe ontwikkelingen in automotive land en dat is zonde. Hier liggen namelijk de grootste kansen om je te onderscheiden van de concurrent. Een automonteur opleiding en cursus autotechniek bieden hiervoor veel kansen. Het aanbieden van een opleiding aan je werknemers dragen bij aan een betere omzet. Meer kennis verstevigt namelijk je positie ten opzichte van de concurrent. Ook zijn werknemers breder inzetbaar na een automonteur opleiding, bijvoorbeeld bij ziekte of drukte. Met een automonteur opleiding voorkom je niet alleen omzetdalingen, je kunt hierdoor ook de omzet verhogen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Tenslotte profiteer je als werkgever van een goed imago op de arbeidsmarkt.

Kennis is als motorolie, die moet je op peil houden. Daarom is het belangrijk om altijd te blijven leren en bij te blijven. De automotive sector is namelijk zeer veranderlijk door de komst van steeds meer nieuwe technieken. Een automonteur opleiding of cursus autotechniek zorgt ervoor dat je jouw kennis uitbreidt en dat je de nieuwste technieken leert kennen, om zo iedere klant optimaal te kunnen helpen. Je bent namelijk klaar voor de klant en optimaal voorbereid op de toekomst. Van basis tot expert. Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor iedere automotive opleiding. Je bepaalt namelijk zelf hoe je opschakelt. Daarnaast leer je praktijkgericht en breng je dus meteen je kennis in de praktijk. Kies voor een automonteur opleiding of cursus autotechniek om bij te blijven in de automotive sector.

https://automotiveacademy.nl/

Automotive-land is in beweging: blijf up-to-date met deze opleiding

De toekomst van de autogarage

De laatste jaren hebben veel garagehouders last gehad van tegenvallende omzet. Sinds 2012 daalde de omzet van garagebedrijven, die het voornamelijk van gespecialiseerde reparaties moesten hebben, bijna voortdurend. Onder andere de opkomst van de hybride- en elektrische auto’s zorgden ervoor dat het voor veel garagehouders lastig was hun hoofd boven water te houden. Tegenwoordig worden de werkplaatsen weer drukker bezocht. Helaas neemt de omzet per bezoek nog steeds af. Hoe ga je als garagehouder om met tegenvallende omzet? En hoe ziet de toekomst van de autogarage eruit? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees dan snel verder.

Meer omzet door de juiste garagebedrijf opleiding

Automotive-land is in beweging. De afgelopen jaren is er veel veranderd en de komende tijd zullen er nieuwe ontwikkelingen plaats blijven vinden. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hier op in moeten spelen. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Als garagebedrijf kan het aanbieden van een opleiding aan je werknemers namelijk bijdragen aan een betere omzet. In eerste instantie kost een opleiding natuurlijk geld, maar scholing van je werknemers betaalt zich – vaak al binnen enkele maanden – terug. Dit is ook duidelijk terug te zien in de omzetcijfers. Met meer kennis in huis verbeter je namelijk je positie ten opzichte van de concurrentie. Kies voor een opleiding die bij jouw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Tegenvallende omzet verbeteren

Tegenvallende omzet is iets waar steeds meer garagehouders last van hebben. Bovendien blijft dit aantal stijgen. De afgelopen jaren is het aantal bezoeken aan de werkplaats wel gestegen. Ondanks dat het aantal bezoeken aan de werkplaats is gestegen, blijft de omzet per bezoek afnemen. Dit zorgt er niet alleen dat het rendement daalt, maar ook dat het voor steeds meer garagehouders lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de tegenvallende omzet te verbeteren. Speel bijvoorbeeld handig in op nieuwe ontwikkelingen. Neem gespecialiseerde werknemers aan of laat huidige werknemers een autogarage opleiding volgen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus elektrische voertuigen: een speciale opleidingen op het gebied van hybride auto’s en elektrische auto’s. Deze nieuwe ontwikkeling bieden namelijk ontzettend veel kansen voor autogarages en werknemers. Een opleiding voor een garagebedrijf zorgt namelijk niet alleen voor meer klanten, maar kan werknemers ook weer meer enthousiasmeren en motiveren in hun werk. (2)

Meer omzet door een garagebedrijf opleiding

Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol in de omzetdaling van garagebedrijven. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Speel slim in op nieuwe ontwikkelingen door bijvoorbeeld als garagebedrijf opleidingen aan je werknemers aan te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus elektrische voertuigen? De kosten van een garagebedrijf opleiding betalen zich vaak al binnen enkele maanden terug. Wanneer je werknemers meer kennis hebben, draagt dit namelijk bij aan een betere positie ten opzichte van je concurrent(en). Bij nieuwe ontwikkeling kun je denken aan de toename van hybride- en elektrische auto’s. Door werknemers deel te laten nemen aan een opleiding, raken zij bovendien gemotiveerd en profiteer je als werkgever ook van een goed imago op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt het verloop binnen een bedrijf minder. Studerende werknemers zijn namelijk meer tevreden en dragen bovendien bij aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Hierdoor raakt heel het team gemotiveerd en wie wilt dat nou niet?

De automotive branche is constant in beweging. De toekomst van garagehouders verandert, maar ook die van de automonteurs. Als garagehouder kan je hier slim op inspelen door een (of meerdere) autogarage bedrijf opleiding(en) aan te bieden. Hierdoor vergroot je de kennis van jouw autogarage, motiveer je je werknemers en vergroot je je omzet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een automotive opleiding? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Een goede rijschool in Almere vind je niet zomaar

Die bedragen bij autorijden blijken de pan uit gerezen de afgelopen 20 jaar. Meer verkeersscholen betekent nooit meteen tevens lagere tarieven voor rijlessen. Dat is onderhand bijna iedereen wel duidelijk. Vergelijk daarom immer tarieven bij diverse verkeersscholen bij jou in de stad. Veel meer afdragen dan nodig blijft zonde van jou geld. Bij de prijzige autorijles slaag je heus niet vlugger voor jouw rijbewijs. Het hangt er volstrekt vanaf hoe gauw jij leert rijden. Iedereen kan slagen met het rijbewijs zolang die altijd zijn uiterste best doet. De 1 bezit wat meer kundigheid dan de ander. Hoedanig goed jouw vaardigheden voor het rijden ook zijn je kunt hierzo snel je rijbewijs halen! Kijk voor een goede rijschool in Almere eens bij http://rijschoolmotion.nl

Wanneer je een goede rijinstructeur treft zal je wellicht al de allereerste maal slagen voor je rijbewijs. Blok wel goed met je autotheorie, want er zakken een grote hoeveelheid personen voor. Wanneer jij frequent leert heb jij een redelijke kans om direct te slagen. Iedereen kan leren autorijden. De doorgewinterde rij-instructeur kan jouw daarbij wel meer bijspringen. Vergelijk dus alle verkeersscholen altijd eerst goed alvoor jij begint.

Het slagen met een rijbewijs behoeft volstrekt niet lastig te zijn. Als je maar de goede rij-instructeur gebruikt welke jou perfecte lessen geeft. Nu blijkt er vaak verschil tussen rij-instructeurs. Het blijkt absoluut cruciaal dat je rij-instructeur kalmte bezit en tijd neemt voor jouw autorijlessen. Er moet daarom altijd een goede klik zijn tussen jou en de rijinstructeur. Verkies derhalve altijd voor een erkende rijschool.

Vanzelfsprekend moet je het eigenhandig doen en wat moeite blijft dan ook nodig. Voor minder dan 2.000 eur kan jij beslist op een goede manier jouw rijbewijs halen. Met wat speuren is voordelig je rijbewijs halen hedentendage zeker mogelijk.

Sloperij Service

Snel en vakkundig van je sloopauto af? Bel Autosloop Rotterdam en ontvang daadwerkelijk de hoogste vergoeding voor een sloopauto. Alleen een officiële RDW erkende autosloperij kan een vrijwaringsbewijs overhandigen; Autosloop Rotterdam is aangesloten bij de RDW. 

De service van Autosloop Rotterdam

Natuurlijk is het onhandig wanneer je in het bezit bent van een sloopauto deze zelf af te moeten voeren naar een sloperij, vaak lukt dit zelfs niet eens; als de versnellingsbak kapot is, of de V-snaar – ga dan nog maar eens zelf naar een sloperij; onmogelijk zonder hulp. 

Tegenwoordig is dit allemaal niet meer nodig; de autosloperij komt naar u! Geheel kosteloos, waarbij u zelfs nog een hoge vergoeding mag verwachten voor uw sloopauto. 

De keuze is dan natuurlijk snel gemaakt. Autosloop Rotterdam komt echt overal binnen Rotterdam langs om uw sloopauto op te halen. Of u nu in het centrum woont, of in drukke gedeeltes aan de Kruiskade bijvoorbeeld, of het Oude Noorden en Schiebroek, ook ‘s avonds staan zij voor u paraat indien gewenst. 

Bezoek dan ook snel de website voor meer informatie of neem telefonisch contact op. 

BEL 0657 18 27 92

http://www.123autos.nl/

Mijn oude wagen opgehaald

Daar zit je dan ineens met een Sloopauto. Totaal onverwachts moest ik mijn auto laten ophalen door een Sloperij. Wat is de waarde van mijn Sloopauto vroeg ik mij af? Na onderzoek bij diverse Autosloperijen, heb ik uiteindelijk de Sloperij SSN ingeschakeld gelukkig. Niet alleen ontving ik bij SSN de hoogste prijs voor mijn oude wagen, maar kwamen zij deze ook gratis bij mij thuis ophalen. Een opluchting; ik had niet geweten hoe ik anders mijn auto naar een Sloperij had moeten krijgen. Dan had ik vrienden moeten inschakelen om deze te slepen o.i.d. Gelukkig is me dit bespaard gebleven door de goede service van SSN. Het vrijwaringsbewijs heb ik ook meteen gekregen en zij hebben mijn auto direct afgemeld bij de RDW. Al met al ben ik snel en adequaat door dit bedrijf geholpen en is dit wat mij betreft een pluim waard.

Ook in contact komen met SSN? Laat hen gratis uw Sloopauto ophalen en u een mooi bod doen voor uw Sloopauto. Neem vandaag nog contact op: 06 57 18 27 92

http://www.sloopservice-nederland.nl/