Crool
Auto’s en Motoren

Sloperij Service

Snel en vakkundig van je sloopauto af? Bel Autosloop Rotterdam en ontvang daadwerkelijk de hoogste vergoeding voor een sloopauto. Alleen een officiële RDW erkende autosloperij kan een vrijwaringsbewijs overhandigen; Autosloop Rotterdam is aangesloten bij de RDW. 

De service van Autosloop Rotterdam

Natuurlijk is het onhandig wanneer je in het bezit bent van een sloopauto deze zelf af te moeten voeren naar een sloperij, vaak lukt dit zelfs niet eens; als de versnellingsbak kapot is, of de V-snaar – ga dan nog maar eens zelf naar een sloperij; onmogelijk zonder hulp. 

Tegenwoordig is dit allemaal niet meer nodig; de autosloperij komt naar u! Geheel kosteloos, waarbij u zelfs nog een hoge vergoeding mag verwachten voor uw sloopauto. 

De keuze is dan natuurlijk snel gemaakt. Autosloop Rotterdam komt echt overal binnen Rotterdam langs om uw sloopauto op te halen. Of u nu in het centrum woont, of in drukke gedeeltes aan de Kruiskade bijvoorbeeld, of het Oude Noorden en Schiebroek, ook ’s avonds staan zij voor u paraat indien gewenst. 

Bezoek dan ook snel de website voor meer informatie of neem telefonisch contact op. 

BEL 0657 18 27 92

http://www.123autos.nl/