Accounting specialist

Accounting specialist

Heb je reeds enkele jaren ervaring in de boekhouding, ben je flexibel ingesteld en zoek je een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar de vaste waarden en normen al jaren het kloppende hart van de onderneming vormen? Dan kan dit zeker iets voor jou zijn!

Jouw takenpakket als Accounting & Reporting Specialist:

 

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en indienen van financiële rapporteringen voor de groep
 • Je staat in voor de reconciliaties, analytisch nazicht en analyse van de cijfers
 • Je zorgt dat de dagdagelijkse boekhouding en financiële administratie vlot verloopt en assisteert de accounting manager waar nodig
 • Je stelt mee de jaarrekening op
 • Je draagt bij aan de periodieke afsluitingen
 • Je staat in voor het verwerken van kosten, opbrengsten en cashflow
 • Je zorgt dat alles compliant is met de door de business vooropgestelde regels
 • Je controleert de financiële data op fouten en zoekt naar een oplossing indien nodig
 • Je draagt je steentje bij in globale projecten om de werking van de financiële afdeling te uniformiseren
 • Je assisteert bij interne en externe audit

 

Het ideale profile als Accounting & Reporting Specialist:

 

 • Je hebt minstens een bachelor in boekhouding / economie
 • Je hebt 5 jaar ervaring in de boekhouding
 • Je spreekt vlot Nederlands, en kan je ook uitdrukken in het Frans en Engels
 • Je bent dynamisch ingesteld, georganiseerd en analytisch

Aanbod:

 • Een gevarieerde functie met leer- en groeimogelijkheden
 • Een aangename werkomgeving
 • Een tof team van collega’s en een amicale sfeer
 • Een mooi salarispakket aangevuld met extra’s
 • Een vast contract van onbepaalde duur

 

https://www.vindazo.be/vacatures/accounting-specialist.html

Hoeveel programmeertalen zijn er?

Wist je dat er in de wereld ongeveer 6.500 talen worden gesproken? We zijn er zeker van dat dit aantal hoger is dan u misschien had geraden. Heb je je ooit afgevraagd: hoeveel programmeertalen zijn er? Het antwoord zal u wellicht ook verbazen.

Wikipedia beweert dat er ongeveer 700 programmeertalen zijn, terwijl anderen zeggen dat dat aantal dichter bij 9000 ligt! In werkelijkheid zijn er door de geschiedenis heen talloze programmeertalen gemaakt. Maar, net als bij gesproken talen, is er een hiërarchie van programmeertalen op basis van hun prevalentie en gebruik.

Wat is een programmeertaal?

Als u nieuw bent in de IT-wereld, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af: wat is een programmeertaal? Computerprogrammeertalen zijn als gesproken talen. Als we met elkaar praten, gebruiken we taal (woorden) om onze gedachten en daden over te brengen.

Hetzelfde geldt voor programmeertalen. Een programmeertaal is een communicatiemedium dat mensen gebruiken om computers te instrueren om taken en acties uit te voeren. Een programmeertaal is een woordenboek en een reeks grammaticale regels waarmee een computer of computerapparaat specifieke taken moet uitvoeren.

Programmeertalen gebruiken de coderingssyntaxis om software te maken die vervolgens specifieke taken uitvoert. Coderingssyntaxis is het concept waarbij computers specifieke sets woorden in een specifieke volgorde worden gegeven, zodat ze doen wat mensen hen opdragen te doen. De coderingssyntaxis is de basis voor alle programmeertalen.

Talen op hoog niveau

Programmeertalen op hoog niveau gebruiken een syntaxis die vergelijkbaar is met die van het Engels. Deze talen worden als “superieur” beschouwd omdat ze dichter bij de menselijke taal staan ​​en daarom gemakkelijker te begrijpen zijn voor programmeurs. Enkele van de meer bekende talen op hoog niveau zijn C, C ++, Java en Python. Deze talen worden gebruikt om web-, desktop- en mobiele applicaties te ontwikkelen.

Talen op laag niveau

Programmeertalen op laag niveau worden gebruikt om programma’s te schrijven die specifiek zijn voor de architectuur en hardware van een computer. Deze talen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: machinetaal en assembleertaal.

Assemblagetalen zijn handig omdat het erg moeilijk is om machinetaalprogramma’s te schrijven. Dit is de reden waarom build-programma’s worden gebruikt. Een assemblerprogramma wordt met behulp van een assembler naar machinetaal geconverteerd. Maar om een ​​assemblageprogramma te schrijven, moet een ontwikkelaar een goed begrip hebben van computerarchitectuur. Deze talen kunnen worden gebruikt om besturingssystemen en apparaatstuurprogramma’s te ontwikkelen.

Hoeveel programmeertalen zijn er?

Het is moeilijk om een ​​definitief antwoord op deze vraag te geven, daarom hebben we deze bronnen en de bijbehorende lijsten met codeertalen verzameld. De lijsten variëren aanzienlijk in grootte en laten nu alleen zien hoeveel programmeertalen er zijn, maar belangrijker nog, hoeveel relevant zijn (daarover later meer).

Lijst met programmeertalen

TIOBE: 150 talen

De TIOBE Programming Community Index begon in 1991 met het volgen van 25 programmeertalen. Tegenwoordig meet de index meer dan 150 talen, met maandelijkse ranglijsten. Ranglijsten zijn gebaseerd op de meningen van ervaren ingenieurs van over de hele wereld, cursussen, externe providers en populaire zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo !, Wikipedia, Amazon, YouTube en Baidu.

Wikipedia: 700 talen

De online encyclopedie bevat meer dan 700 programmeertalen in alfabetische volgorde. Deze lijst van coderingstalen heeft tot doel “alle bekende programmeertalen die er bestaan ​​te omvatten”. De informatie van Wikipedia is natuurlijk subjectief, maar hun lijst biedt nog steeds een interessant inzicht in hoeveel verschillende programmeertalen er in de wereld zijn.

HOPL: 8945 talen

HOPL is een online lijst en genealogie van 8.945 programmeertalen. Deze lijst bevat talen uit de 18e eeuw tot nieuwe talen die vandaag zijn gemaakt. De HOPL Programming Language List bevat 7.800 invloedsreferenties en meer dan 11.000 referenties.

GitHub: 370 talen

GitHub is een softwareontwikkelingsplatform met meer dan 40 miljoen gebruikers. Elk jaar brengen ze hun jaarlijkse “Octoverse Status Report” uit, dat terugkijkt op het afgelopen jaar met interessante bevindingen en statistieken. Meest recente rapport; “In 2019 werkten ontwikkelaars samen aan meer dan 370 belangrijke programmeertalen op GitHub.”

FOLDOC: 1000 talen

FOLDOC is een gratis online computerwoordenboek. Gebruikers kunnen zowel naar programmeertalen als naar algemene computertermen zoeken in hun zoekbalk. Hun lijst met programmeertalen telt momenteel meer dan 1000 talen.

DZone: 253 talen

DZone is een van ‘s werelds grootste online communities en uitgever van informatiebronnen voor softwareontwikkelaars. Hun lijst met programmeertalen omvat 253 talen gebaseerd op gegevens uit bronnen zoals GitHub en TIOBE (de meest populaire programmeertalen).

Lijst met talen

De lijst met talen begon programmeertalen te volgen in 1991. Hun doel is om een ​​van de meest uitgebreide bronnen van computertalen te worden “ooit samengesteld of gecompileerd”. De Talenlijst verzamelt momenteel informatie over ongeveer 2.500 computertalen, vroeger en nu.

99 flessen bier

Onze laatste lijst met programmeertalen, en mogelijk de vreemdste. 99 Bottles of Beer is een website met een verzameling van het nummer “99 Bottles of Beer” geschreven in meer dan 1500 programmeertalen! Bezoekers kunnen de coderingsnauwkeurigheid van de verschillende talen op de site becommentariëren en beoordelen.

Wat is opmaaktaal?

Opmaaktalen verschillen van standaard programmeertalen. Het belangrijkste verschil is dat opmaaktalen een systeem bevatten voor het annoteren van een document op een manier die syntactisch verschilt van tekst. Een coderingstaal is een formele taal die opdrachten biedt die worden gebruikt om verschillende soorten uitvoer en resultaten te genereren.

Een belangrijk kenmerk van opmaaktalen is dat ze zowel door mensen als door machines kunnen worden gelezen (in tegenstelling tot veel programmeertalen). HTML (Hypertext Markup Language), een populaire opmaaktaal, gebruikt bijvoorbeeld woordenboektags om verschillende secties of elementen van een webpagina te identificeren. Bijvoorbeeld: <head>, <body>, <table> of <image>.

XML (Extensible Markup Language) is een andere populaire opmaaktaal die wordt gebruikt om gestructureerde gegevens op te slaan. In plaats van vooraf gedefinieerde tags zoals HTML te gebruiken, gebruikt XML aangepaste tags om elementen te definiëren. XML helpt gegevens te communiceren tussen verschillende platforms en wordt gebruikt met databases, programmeertalen en mobiele applicaties.

Veel mensen beschouwen opmaaktalen niet als computerprogrammeertalen, omdat ze geen rekencode schrijven. Ze worden vaak declaratieve talen genoemd, wat betekent dat het basisverklaringen zijn die aangeven wat er op de pagina zou moeten staan. Een ander belangrijk punt om op te merken is dat de meeste technische rollen kennis vereisen van programmeertalen die computationele codering omvatten.

Wat zijn zoektalen en esoterische talen?

Techopedia schrijft dat een zoektaal een computerprogrammeertaal is die gegevens uit databases en informatiesystemen opvraagt ​​en ophaalt door het verzenden van vragen. Structured Query Language (SQL) is de meest gebruikte querytaal voor het ophalen van database- en besturingsstroomgegevens uit systemen. Het stond op de tweede plaats van de meest populaire programmeertalen die door werkgevers zijn getest, alleen achter JavaScript. SQL is door de jaren heen populair gebleven bij ontwikkelaars vanwege het gebruiksgemak, de nauwkeurigheid van query’s en het verzamelen van bulkgegevens.

Sommige programmeertalen zijn puur voor de lol ontworpen, terwijl andere zijn ontworpen om de normen van bestaand taalontwerp uit te dagen. Deze talen worden esoterische talen genoemd en verschillen van standaard programmeertalen. Standaard programmeertalen (zoals JavaScript of C ++) worden gebruikt om bepaalde functies of opdrachten uit te voeren, terwijl esoterische talen gewoon voor de lol zijn.

Hoeveel programmeertalen worden er gebruikt?

Niet alle programmeertalen worden gebruikt. In feite wordt de overgrote meerderheid van wat in onze verzameling programmeertalenlijsten kan worden gevonden, nooit gebruikt of verouderd. Waarvoor? Welnu, sommige programmeertalen zijn vervangen vanwege veranderingen in technologie, terwijl andere alleen voor één doel zijn gemaakt.

Programmeertalen voor speciale doeleinden

Speciale programmeertalen of domeinspecifieke programmeertalen zijn ontworpen voor een specifiek gebied van de toepassing. Deze talen kunnen alleen worden gebruikt om een ​​specifiek probleem op te lossen en worden niet zo vaak gebruikt als andere standaard programmeertalen. Voorbeelden van speciale talen zijn LISP en Prolong.

Welke programmeertalen worden het meest gebruikt?

Proberen te antwoorden “hoeveel programmeertalen zijn er in gebruik” of “welke programmeertalen worden het meest gebruikt?” zo subjectief als het antwoord “hoeveel programmeertalen zijn er?” Het hangt er echt van af aan wie je het vraagt ​​en wat je van de respectievelijke programmeertaal vindt.

Met dat gezegd, is het het beste om naar de ontwikkelaars zelf te luisteren om te bepalen welke talen het meest worden gebruikt. GitHub heeft een netwerk van meer dan 40 miljoen ontwikkelaars en dit is wat ze zeggen: “Vorig jaar werkten ontwikkelaars aan GitHub in meer dan 370 belangrijke talen.” Het is veilig om te zeggen dat een platform als GitHub, met een enorm bereik en een enorm abonneebestand, een nauwkeurig beeld geeft van welke programmeertalen het meest worden gebruikt.

temp agency

https://www.globalrecruitment.info/

Begeleider wonen en leven – Animator M/V

Functie

Zorg voor een zo divers mogelijke reeks activiteiten in het woonzorgcentrum zodat bewoners hun fysieke en mentale functies zo lang mogelijk kunnen blijven gebruiken en daarmee sociale kansen creëren. Besteed aandacht aan de uitgebreide leef- en leefomgeving van bewoners. Leiderschap en initiatief geven bij activiteiten binnen en buiten woonzorgcentra.

Aanbod

 • Salaris CFR. Salarisschaal 330
 • Overname van anciënniteit
 • Eindejaarsuitkering = 13 maanden
 • Maaltijdcheque = 8 euro (na 6 maanden dienst)
 • Groepsverzekering 2%

Jouw profiel

 • Diploma Bachelor, Traversal of Logo
 • Ervaring in intramurale zorginstellingen heeft de voorkeur

Zelfstandig werken, zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), resultaatgericht, klantgericht, contact houden, creatief denken (creativiteit), samenwerken als een hecht team, met leervermogen, accuratesse, omgaan met druk, planning (= organisatie)

Bepaal de verwachtingen van het publiek, geef informatie over animatieactiviteiten en hun organisatie, ontwikkel of neem deel aan de ontwikkeling van animatieprogramma’s, ruim de animatieruimte op, controleer de inventaris van materialen en apparatuur en rapporteer tekorten, leg de activiteiten uit (geef instructies), demonstreer, … De interactie binnen de groep coördineren, deelnemers begeleiden tijdens het evenement of aanpassingsvoorstellen doen op basis van hun voortgang, het evenement organiseren, onderhandelen over de kosten en locatie, accommodatie en vervoer reserveren, Organiseer communicatieactiviteiten, evalueer animatieprojecten, doe suggesties voor verbetering, ontwerp animatieprogramma’s voor het publiek, voer animatieactiviteiten uit en bereid materialen en ruimtes voor, volg professionele informatie en voorschriften op en actualiseer deze, en controleer de werking van apparatuur (IT, foto’s, videomateriaal) , …) Voer basisonderhoud uit of meld een storing

HBO: studiegebied gezondheidszorg, HBO: studiegebied gezondheidszorg

https://www.vindazo.be/vacatures/begeleider.html

Goede begeleiding bij het schrijven van je scriptie

Een scriptiebegeleider kan heel erg fijn zijn als je een scriptie gaat schrijven. Een scriptie schrijven is natuurlijk niet simpel. Een scriptiebegeleider kan je helpen met een goede planning te maken en dat de structuur van je scriptie klopt. Soms kan je er zo lang aan werken dat je er niet meer goed aan kan werken. Een scriptiebegeleider helpt je op het goede pad brengen, ze kijken objectief naar je werk. Zo ben je meer zeker over je scriptie als je hem aanlevert. Een scriptiebegeleider helpt je met je zelfverzekerd voelen over je werk. Een scriptie schrijven kan het belangrijkste onderdeel zijn van je school carrière, dus het is dan natuurlijk erg fijn als je begeleiding krijgt van een scriptiebegeleider. Deze letten dan op taal, spelling, structuur en geven je objectief advies. 

 

Vaak zijn scriptiebegeleiders mensen die erg makkelijk fouten kunnen zien in taal en structuur. Dit kan erg fijn zijn als je hier moeite mee hebt. Ook helpt een scriptiebegeleider met hoe je bijvoorbeeld door kan schrijven en hoe je stukken goed in elkaar kan laten overlopen. Dit kan erg fijn zijn als je vastloopt, je krijgt een professionele tweede mening. Vaak zijn mede studenten ook aan hun scriptie aan het schrijven, dus is het moeilijk om advies aan hun te vragen. Het kan ook erg spannend zijn om advies te vragen aan je professor. Dus een scriptiebegeleider is dan een fijne middenweg. 

Blij zijn met je werk

Een scriptiebegeleider helpt je met je zelfverzekerd voelen over je scriptie. Zo kan je jouw werk met trots aanleveren. Ook als je onzeker begint te voelen over wat je aan het schrijven bent kan een scriptiebegeleider je weer op het juiste pad zetten. Het is natuurlijk vaak zo dat je een emotionele blik krijgt op wat je maakt. Een scriptiebegeleider kan helpen met de logica terug vinden. Zo geven ze je advies over hoe je professioneler over komt maar het wel nog steeds voelt als iets wat je zonder hulp geschreven had kunnen hebben. Een scriptiebegeleider gaat samen met je door alle stappen van de scriptie. Hij luistert naar wat jij. Zo helpt een scriptiebegeleider dat je blij met je werk en dat je het met een goed gevoel kan inleveren. Administratief Bediende B2B (NL – FR)

administratief medewerker

Beschrijving van de baan

 • Als administratief bediende werk je in ons commercieel kantoor.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt om proactief contact op te nemen en het internationale contactverzoek van elke sollicitant voor te stellen.
 • U kunt onze klanten op commercieel vlak de beste ondersteuning bieden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking en offerte.
 • Je rapporteert aan de manager.

Profiel

 • Als administratief bediende heb je een bachelor- of masterdiploma en minimaal drie jaar ervaring.
 • Je hebt een passie voor technologie en design, en je hebt een passie voor design en lifestyle.
 • Je bent erg communicatief, positief, eerlijk en enthousiast.
 • Daarnaast ben je klantgericht om langdurige klantrelaties op te bouwen.
 • Je bent resultaatgericht, hebt gezond verstand en neemt waar nodig initiatief.
 • Je voelt je thuis in het team en werkt zelfstandig.
 • Je bent bedreven in MS Office 365 en hebt ervaring met CRM-systemen.
 • Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van Engels en Frans.

Aanbood

 • Deluci biedt je een aantrekkelijk fulltime contract van 39 uur.
 • In een dynamisch bedrijf vol uitdagingen is dit een boeiende job.
 • Je komt terecht in een jong team en geniet van een prettige werksfeer.
 • Indien nodig kan er voor andere opleidingen gezorgd worden.
 • Er heerst een onzinnige bedrijfscultuur die ruimte biedt voor vooruitgang en ontwikkeling.

https://www.administratieve-medewerker.be/

Senior Packager

Senior Packager

€3.200 – €5.000
Fulltime

Leer de organisatie kennen

Saaie bedrijven hebben vaste carrierepaden. Als senior packager wil jij uiteraard blijven vuren, dus een groeipad is belangrijk. Onze klant bepaalt exclusief jouw groeipad niet, dat doe je zelf. Mogelijk denk jij al wel jaren vooruit, maar eventueel ook niet overigens dan de volgende kans die zich aandoet. Zie hier een voor de hand gelegen gelaten – maar zij denkt graag met je mee. Daarnaast biedt ze je de uitgebreidheid en de handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Kortom : als senior packager ben je zelf aansprakelijk voor je carrière en je werkplezier.

Over de functie

Gezamenlijk met je collega’s van het app team beheer je als senior packager de client applicaties van onze bestaande klanten en ben je toerekeningsvatbaar voor applicatie packaging projecten. Je ontwikkelt in azuredevops overigens aan onze automation-toolset, zodat we alle omgevingen centraal blijven beheren. Jouw scripting ervaring komt dan het best tot uiting bij het creëren en verbeteren van onze powershell & c # scripts, azure runbooks en functions.

Jouw kwaliteiten

Tenminste 4 jaar aantoonbare werkervaring als packager of systeembeheerder ; ruime ervaring met producten als sccm, intune, app-v, msix, ivanti workspace control of automation manager ; ervaring met applicatie packaging en deployment in verschillende concepten zoals citrix, sccm of intune; één van de volgende certificeringen : mcsa ( windows 10, server 2012, server 2016 ), microsoft 365 certified: hedendaags desktop administator associate of azure: az-100/101/103 of 70-533, mcsa office 365 ( 70-346/347 ); ervaring in scripten met powershell en werken in git; weten van azure, azure automation of c # is een pre; goede communicatieve vaardigheden en slimme eigenwijsheid; een devops mindset : de wil om te begeren blijven verbeteren en het liefst alles geautomatiseerd ; een goede zelfbeheersing van de nederlandse taal ( mondeling en schriftelijk );

De voordelen

Een afspraak voor onbepaalde tijd ; een merite dat op kan adviseren tot 5000, – ( op ondergrond van een 40-urige werkweek ) ; tijd en bekende om je breed te verdiepen en voorts te evalueren ; de combinatie van development ( powershell, azure devops ) en operationele activiteiten te onze tooling ( lab, appscript en packaging portal ) ; veel vrijheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid ; een knus team met ervaren collega’s ; een baan gestructureerd op de toekomst en de kans om je te blijven evalueren ; 26 vakantiedagen ( op ondergrond van een 40-urige werkweek ), plek dagen te ( ver ) aanschaffen ; ruime opleidingsmogelijkheden, waaronder het bezoeken van events als microsoft ignite ; steevast de nieuwste technieken om mee te werken ; de plek om mee te bouwen aan de nummer één werkgever ( volgens computable ).

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in voornoemd profiel? good company ziet gaarne jouw sollicitatie tegemoet! Door substantie van het aanbrengen op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw cv of linkedin profiel kan reageren op de vacature van oudste packager.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-ict.html

Telefonist parttime

Telefonist parttime 

Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je neemt de adviseren aan en verbindt het telefoontje door naar de juiste contactpersoon. Je neemt de adviseren aan voor philips amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het opschrijven van de juiste informatie. Als een gast belt interpellatie je vaak om een mail te zenden naar de juiste contactpersoon.

Omschrijving
als telefoniste ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. je neemt de toestel aan en verbindt het telefoontje door naar de juiste contactpersoon. je neemt de toestel aan voor philips amsterdam. je bent gehouden voor het opschrijven van de juiste informatie. als een consument belt oplossing je vaak om een mail te lijnen naar de juiste contactpersoon. naast het veronderstellen van de toestel wordt er ook meegewerkt met een project. dit betekent dat je 3600 retailers gaat nabellen voor een vastmaken van een afspraak. het betreft een tijdelijke parttime functie voor 24 -32 uur per week. het is vitaal dat je een kerks telefoonstem hebt en inschikkelijk bent strijdig klanten. en je hebt zin om tussentijds aan de slag te gaan!

Onderricht mbo-algemeen

Aanbod leuke functie bij een onderneming wat continue in lichaamsbeweging is en bezig is met nieuwe ontwikkelingen. Jij bent aansprakelijk voor het goed te woord staan van klanten. Het is een tijdelijke functie voor 24-32 uur per week. Het wedde is € 13. 27 per uur

https://www.vindazo.nl/keywords/telefoniste.html

Plaats uw BIM vacature op een gespecialiseerd platform

Is uw bedrijf werkzaam in de technisch sector? Dan heeft u vast regelmatig nood aan werknemers die een BIM vacature kunnen vullen in uw bedrijf. Of misschien bent op zoek naar een extra CAD tekenaar? Plaats dan de vacature van uw bedrijf op de website van Cadjobs, de nummer 1 in CAD recruitment. De specialist van deze recruiter helpt u graag met het schrijven van een pakkende omschrijving van het gewenste profiel. Op het platform geeft u vervolgens uw voorkeuren aan. Denk daarbij aan welk voor welk CAD systeem u een tekenaar zoekt, in welke regio, hoeveel ervaring en meer. Zo stelt u binnen de kortste keren uw nieuwe medewerker voor aan de rest van het team.

Wilt u de vacature van CAD tekenaar of andere BIM vacature vullen?

Bent u geen werkgever maar een werknemer die graag een BIM vacature wilt invullen? Bijvoorbeeld die van CAD tekenaar bij een gespecialiseerd bedrijf in de technische sector? Ook dan kunt u terecht bij Cadjobs. Hun platform tracht namelijk bedrijven en werknemers bij elkaar te brengen. Reageer op de vacature die u graag invult en kom voor een persoonlijk gesprek met de recruiter. Deze specialist heeft veel ervaring in de technische sector en weet dus perfect waar u over spreekt. Schroom er dus niet voor om in detail uw werkervaring en opleiding te bespreken. Uw profiel wordt vervolgens op het platform geplaatst waar uw nieuwe werkgever u binnen een mum van tijd terugvindt.

Dankzij de training en talentontwikkeling begint u zo aan uw nieuwe baan als CAD tekenaar

Deze gespecialiseerde CAD recruiter doet meer om u aan een baan te helpen dan enkel uw profiel tonen aan potentiële werkgevers. Samen met CAD opleidingsinstituten en resellers organiseert dit bedrijf ook trainingen. Deze worden regelmatig georganiseerd in kleine groepen. Zo krijgt u de kans om uw extensieve kennis over CAD nog uit te breiden. Indien u dat wenst brengt Cadjobs ook uw unieke talenten in kaart. Zo profileert u zich nog beter in uw cv en motivatie. Hoe gebeurt dit? Door een persoonlijkheidsanalyse volgens de DISC gedragsstijlen en een talenten motivatie analyse. Ontdek er alles over op de website van deze recruiters voor BIM vacatures.