Crool

Wat zijn de voordelen van een Pools uitzendbureau Breda

Uitzendbureaus voorzien in de behoefte aan flexibel personeel. Wil je weten of deze manier van werken ook bij jouw bedrijf past? De voordelen van Pools uitzendbureau Breda op een rij.

De voordelen van een Pools uitzendbureau Breda

Uitzendbureaus kunnen voor veel vacatures een geschikte kandidaat vinden. Voor uitzendbureaus geldt vaak dat zij de markt goed kennen, beschikken over een uitstekend netwerk en toegang hebben tot een grote groep werkzoekenden. Hierdoor zijn uitzendbureaus een interessante partner voor werkgevers die op zoek zijn naar flexibel personeel. De sollicitatieprocedure voor uitzendkrachten is aanzienlijk korter dan die voor eigen werknemers. Je kunt de werving en selectie helemaal overlaten aan het uitzendbureau. Je hoeft geen vacatures te plaatsen en je ook niet door tientallen sollicitatiebrieven heen te worstelen. Bovendien spaar je de kosten van personeelsadvertenties uit. Bij veel uitzendbureaus kun je zelfs regelen dat de kandidaten een training of opleiding krijgen als dat voor het werk nodig is. Je hebt er dus geen omkijken naar en bespaart ook op de kosten van scholing.

Kosten uitzendbureau

Als je overweegt om een Pools uitzendbureau Breda  in de arm te nemen, is het van belang om te weten wat er allemaal komt kijken bij het inhuren van uitzendkrachten. Maak vooral een goede kostenafweging. Uitzendkrachten zijn niet goedkoop. Zij hebben recht op dezelfde salarissen en arbeidsvoorwaarden als je eigen werknemers. Daarbovenop betaal je het uitzendbureau een bedrag voor de verleende dienst. Elk Pools uitzendbureau Breda hanteert zijn eigen tarief, dus het loont de moeite om meerdere offertes op te vragen. In het algemeen geldt dat de totale kosten voor een uitzendkracht uitkomen op twee tot drie keer het brutoloon. Zo beperk je risico’s, Zie je ook alle voordelen van een Pools uitzendbureau Breda in te schakelen? Neem dan snel contact met ons op en we bespreken wat we voor u kunnen doen.