Schoonmaak op kantoor: 4 positieve effecten

Niets is fijner dan lekker aan het werk gaan op een schoon kantoor. Het is zelfs zo dat een schoon kantoor invloed kan hebben op uw werkzaamheden en die van uw collega’s. Een schoon kantoor zorgt namelijk voor meer productiviteit dan een niet schoongemaakt kantoor. Ook heeft het een positief effect op andere dingen. Wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam staan dan ook voor een schoon kantoor met de hoogste productiviteit mogelijk. 

1. Visitekaartje

Wanneer u mensen ontvangt op uw kantoor, fungeert het kantoor als het ware als een visitekaartje. De personen die langs komen op het kantoor zullen absoluut kijken naar de kwaliteit van het kantoor en hoe schoon het is. Daarom vinden wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam het belangrijk dat uw kantoor zo schoon mogelijk is. Ook zien de eventuele gasten op uw kantoor dat u zorg heeft voor uw bedrijf en de collega’s die werken in uw bedrijf. Kies dus voor een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf om ervoor te zorgen dat uw kantoor spik en span is wanneer u nou wel of niet mensen ontvangt. Het is namelijk ook voor andere doeleinden in uw belang om het kantoor zo schoon mogelijk te houden. 

2. Gezondheid

Ook voor uw en uw collega’s gezondheid is het belangrijk om het kantoor schoon te houden. Wanneer het kantoor hygiënisch en opgeruimd is zorgt dit op de lange termijn voor minder verzuim. Op kantoren met meerdere medewerkers is het vaak zo dat niemand de verantwoordelijkheid neemt om het kantoor schoon te maken. Een schoonmaakbedrijf inhuren is dan uw beste keus om er alsnog voor te zorgen dat het kantoor schoon is en ook blijft. 

3. Humeur

Een schone (werk) omgeving heeft ook invloed op uw humeur. Een lange werkdag kan voor uw collega’s al zwaar genoeg zijn, laat staan als dit is in een vieze omgeving. Door het kantoor schoon te hebben wanneer uw collega’s aan het werk zijn, zorgt u er voor dat de collega’s en potentiële klanten in een beter humeur zijn. 

4. Productiviteit

Zoals we al even benoemd hadden, heeft een schone werkvloer absoluut een goede invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Wanneer het kantoor vies is, is er minder motivatie om het werk goed en snel uit te voeren. Wanneer uw collega’s een schoon kantoor aantreffen heeft dit dus een positieve invloed op hun werkprestaties en snelheid. 

Tot slot

Al met al heeft een schoon kantoor dus ontzettend veel positieve eigenschappen. Nadat u zelf natuurlijk graag een schoon kantoor heeft, heeft dit dus ook heel veel invloed op de manier waarop uw collega’s en potentiële klanten u zullen beoordelen.

https://schoonpand.nl

Administratiekantoor beginnen

Ben je altijd bezig met de administratie van anderen en ben je avontuurlijk, dan is een  eigen administratiekantoor beginnen iets voor jou. Een administratiekantoor zet haar personeel in om voor andere bedrijven de boekhouding op orde te krijgen en te actueel te houden. Je hebt administrateur dus een scherp oog voor detail nodig, en als kantoorhouder dien je een staaltje ondernemerschap te kunnen tonen.

Hoe kan ik mijn administratiekantoor beginnen

Een administratiekantoor start je net als elk ander bedrijf op met een beginkapitaal. Je hebt namelijk vermogen nodig om de locatie, het personeel, de inboedel en de promotie te betalen. Je gaat dus niet zomaar even een verbintenis aan, er komt veel kijken bij het opstarten van je onderneming. Kijk daarom altijd met je bank hoeveel eigen kapitaal je nodig hebt. Het is in bijna alle gevallen zo dat een lening afsluiten noodzakelijk is. Daarnaast heb je als administratiekantoor te maken met concurrentie. Heb je geen ervaring met marketing, zorg dan dat iemand je kan helpen met de promotie. 

Meer dan cijfers

Een administratiekantoor beginnen betekent veel verantwoordelijkheden maar ook veel vrijheid. De bedrijfsvoering ligt helemaal in je eigen handen, wat wil zeggen dat je zelf alle beslissingen kan nemen op het gebied van doelen, een focus, personeel, aankleding van het pand, enzovoorts. Je kiest zelf je klanten. Mocht je nu graag willen ondernemen, maar je vindt dat er toch wat veel bij komt kijken, is er de optie om franchisenemer te worden. Dit is zelfstandig ondernemerschap onder een reeds bekende handelsnaam.

Je huis er helemaal anders uit laten zien

Je kunt ervoor zorgen dat je huis er helemaal anders uit ziet, dan dat je nu gewend bent. Dit kun je doen door je huis een make-over te geven. Dit hoeft echter helemaal geen lastige taak te zijn. Je kunt dit op een gemakkelijke manier doen. Je hoeft bijvoorbeeld alleen maar wat andere kleuren te kiezen voor je huis of wat andere spullen kopen. Ook kun je je huis anders indelen, dit geeft ook alweer een heel ander gevoel. Het hangt dus van jezelf af hoe je jouw huis wilt veranderen en hoe groot deze veranderingen volgens jou moeten zijn.

Het eerste wat je kunt doen om je huis te veranderen is door de muren te verven. Je geeft je huis weer een hele andere look door de kleuren te veranderen. Dit creëert een totaal andere sfeer in het huis. Je kunt echter er ook voor kiezen om wat andere decoratie te kopen. Als je de kleuren in het huis veranderd is het vaak ook nodig om andere wanddecoratieaan te schaffen omdat deze niet meer passen bij de kleuren die je nu in je huis hebt. Je kunt dit probleem echter heel makkelijk oplossen door wanddecoratie te kiezen die bij elke kleur passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wanddecoratie hout.

Een andere manier om het gevoel in je huis te veranderen is de indeling van je meubelen te veranderen. Zet de bank eens aan de andere kant van de kamer of verschuif de bank een kwartslag zodat die tegen een andere muur aanzit. Deze kleine verandering kan al een heel verschil maken in het huis. Ditzelfde kun je natuurlijk ook doen in de slaapkamer. Je kunt je bed tegen een andere muur aanzetten. Dit soort kleine veranderingen kunnen voor grote verschillen zorgen. en kan je huis een hele andere uitstraling geven.

https://www.style4walls.com/nl/

Last hebben van hoogsensitiviteit

Het kan zijn dat jij de laatste tijd aan je zelf merkt dat je anders met dan anderen. Je komt niet mee in de grote groep. En dit komt voornamelijk omdat je alles zo sterk ervaart. Jij voelt alles veel dieper en je staat veel dichter bij je emoties. Dit kan voordelen maar ook heel veel nadelen opleveren. Omdat je zo gevoelig bent voel je veel prikkels van geuren, kleuren, licht en emoties van anderen. Als je niet goed weet hoe je hier mee moet omgaan, kan het heel erg lastig zijn.

Je bent namelijk hooggevoelig. Dit is niet per se een ziekte, maar zegt meer over het type mens dat je bent. Om zeker te weten dat je hooggevoelig bent is het verstandig om de hoogsensitief test in te vullen. In deze test moet je 12 verschillende vragen beantwoorden over jezelf en de gevoelens en emoties die je voelt.

Als je er eenmaal achter bent dat je hooggevoelig geeft dit waarschijnlijk een goed gevoel. Al de problemen die je al zo lang ervaart hebben eindelijk en verklaring. Je hoeft echter niet altijd met deze problemen te blijven lopen. Je kunt er wat aandoen. Je kunt bijvoorbeeld aan een sessie deelnemen samen met een coach. Hierbij kom je meer te weten over jezelf. Deze sessie duurt zo een 7 uur lang. Na de sessie wordt er een geluidsopname naar je gestuurd, zodat je belangrijke momenten tijdens de sessie opnieuw kunt beluisteren. Dit kan je later vast van pas komen. Je krijgt na deze sessie een heel stappenplan toegestuurd met stappen die je kunt ondernemen om zo min mogelijk last te hebben van je problemen. Na zeven weken is er ook de mogelijkheid om een feedback te verkrijgen. Je stuurt dan een e-mail naar je coach en krijgt een hele goede feedbacke-mail terug.

https://onesessioncoaching.nl/

Verkeersongelukken

Verkeersongelukken, ze horen bij onze dagelijkse radionieuws. Er gebeuren jaarlijks zoveel verkeersongelukken. Er vinden dagelijks namelijk 260 verkeersongelukken plaats. Dit zorgt jaarlijks voor maar liefst 5700 verkeersslachtoffers. Van deze 5700 verkeersslachtoffers overlijden er 380, Volgens een onderzoek dat is uitgevoerd zijn Honda-bestuurders het gevaarlijkst. De bestuurders van een Honda auto zijn namelijk het vaakst betrokken bij een ongeluk. Vervolgens komen de Mercedes-Benz-bestuurders en de Volkswagen-bestuurders op OnHonda-bestuurders het bgeveaarlijkst tweede en derde plek. Volgens ander onderzoek is gebleken dat de meeste verkeersongelukken gebeuren tijdens de vakantie. Dit komt omdat het in de vakantie altijd erg druk op de weg is.

Maar wat kunnen wij eigenlijk doen om het aantal verkeersongelukken per jaar te laten dalen. Een van de maatregelen die we kunnen nemen is dat we een achteruitrijcamerakunnen plaatsen in onze auto of ander voertuig dat wij besturen. Deze achteruitrijcamera zorgt namelijk voor veel meer overzicht voor de bestuurder. De bestuurder kan namelijk veel beter waarnemen wat er allemaal achter het voertuig gebeurt. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook tijdens het parkeren. Een achteruitrijcamera kopen kan dus heel erg helpen als mensen het aantal verkeersongelukken naar beneden willen brengen. Want verkeersongelukken gebeuren niet alleen op de snelweg. Ook in de bebouwde kom gebeuren er verkeersongelukken. Er gebeurt namelijk veel meer op een kleinere plek en dit kan soms te veel worden voor de bestuurder.

Andere maatregelen die we kunnen nemen om het verkeer veiliger te houden, is ons te houden aan de maximumsnelheid. Vooral in de bebouwde kom is dit erg belangrijk. Er is veel verkeer in de bebouwde kom en ze zijn niet altijd allemaal goed te zien. Denk maar aan alle fietsers, voetgangers, de smalle straatjes van rechts.  Dit allemaal kan leiden tot weinig overzicht en verkeersongelukken.  Ook in files kunnen verkeersongelukken ontstaan, dus waarschuw de persoon achter je als je een file ziet aankomen.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Ben jij misschien hoog sensitief?

Hoog sensitieve mensen zijn net even anders dan de meeste mensen. Hoog sensitief zijn betekent niet alleen dat je veel gevoelens hebt. De meeste mensen met veel gevoelens zijn namelijk juist heel erg open over hun gevoelens en praten er met iedereen over, terwijl hoog sensitieve mensen heel introvert zijn en het liefst niet over hun gevoelens praten.

Ben jij misschien hoog sensitief? Zoek dan zo snel mogelijk uit of dit daadwerkelijk het geval is. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een HSP test. Ook kun je gewoon kenmerken van hoog sensitieve mensen opzoeken op internet. Hoog sensitief zijn betekent niet alleen maar nadelen. Zo zijn hoog sensitieven vaak heel creatief en kijken ze op een andere manier naar het leven dan anderen.

Als uit jouw onderzoek blijkt dat je inderdaad hoog sensitief bent kun je dit op verschillende manieren te lijf gaan. Als het je lukt om voor je hoog sensitiviteit uit te komen is een goede manier om te praten andere mensen over hoe zij omgaan met HSP. Door in contact te komen met andere mensen met HSP kun je ervaringen en tips uitdelen, en ga je misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen aan.

Als jij dus heel erg in jezelf gekeerd bent, niet graag over je gevoelens praat en het heel vervelend vindt als mensen nare dingen tegen je zeggen, zou je eens moeten onderzoeken of je hoog gevoelig bent, en dit natuurlijk proberen deels, of zelfs volledig, te verhelpen. Er staan altijd mensen voor je klaar om je te helpen in eerste instantie. Als dit niet lukt of simpelweg niet helpt zou je ook kunnen proberen om met een psycholoog te praten over je gevoelens. Het allerbelangrijkste is dus het praten met andere mensen. Met deze tips zou je je problemen goed moeten kunnen oplossen en in de toekomst hopelijk met minder zorgen leven.

 

https://www.hsp-academy.nl/

Het juiste alternatieve merk

Heb jij een koffiezet apparaat van een groot merk maar vind je de koffiecups veel te duur. Dan kan je waarschijnlijk het best naar het beste alternatief nespresso cups zoeken. Zo ga je veel minder hoeven te betalen dan nu. Weet je niet zo goed waar je moet zoeken om bij het juiste alternatieve merk te komen? Hier zijn een paar tips.

Het is ideaal als je van vrienden of kennissen een tip hebt gekregen voor een alternatief merk. Volg zeker hun advies op en probeer het aanbevolen product uit. Niet tevreden? Zoek gerust verder. Maar ook als je wel tevreden bent kan je het best af en toe even verder zoeken om zeker te weten dat je de hele dag door de koffie drinkt waar jij het allermeest van geniet.

Als niemand in je kenniskring een soortgelijk koffiezet apparaat als jij heeft, kan je op internet zoeken naar wat andere mensen vinden van bepaalde alternatieven. Kijk op de sites van verschillende alternatieven. Een mooie, goed afgewerkte site betekent vaak dat het site veel aandacht besteed aan het product en het met passie maakt. Probeer dus zeker merken uit waarbij je je aangetrokken voelt tot de site. Bestel echter bij je eerste bestelling niet gelijk een groot aantal koffiecups, want het kan alsnog tegenvallen en dan zit je met niet lekkere koffie in huis.

Ook in de meeste supermarkten is tegenwoordig een ruim assortiment aan alternatieven te vinden. Op internet zal je echter altijd meer vinden. Het nadeel van het internet is echter weer dat je het product niet daadwerkelijk kan zien en dat je dus misleid kan worden door mooie plaatjes en lovende teksten. Als je je meestal beperkt tot de simpele varianten van het merk, kan je dus prima slagen in de supermarkt. Zoek je wat meer vernieuwing, zoek dan eens op internet naar nieuwe smaakjes.

 

https://www.koffiecupster.nl/

Outplacement in Haarlem en omstreken

Dreigt uw functie vanwege een reorganisatie bij uw huidige werkgever te vervallen? Of past uw functie niet meer binnen de veranderende organisatie? Vaak komt het voor dat uw werkgever u dan aangeeft dat u zich op hun kosten mag gaan oriënteren naar een andere baan. Dan kan een outplacement in Haarlem u daarbij helpen. Working Matters is een bureau dat personen van loopbaanadvies voorziet en hen begeleid met outplacementtrajecten.

Gedurende 6 tot 9 maanden wordt u in ons outplacementtraject intensief begeleid op basis van een programma dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U wordt daarbij begeleid in het verkrijgen van meer zelfinzicht, het kiezen van de juiste arbeidsmarktbenadering en het vinden van een nieuwe functie in een werkomgeving die bij u past. Heeft u interesse in een outplacement in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is outplacement?

Een outplacementbureau begeleidt u bij het oriënteren naar en vinden van een nieuwe functie. Ons outplacementtraject bestaat uit twee fasen. In de eerste fase oriënteren we ons op uw wensen. Met uw persoonlijke adviseur bespreekt u wat uw sterktes zijn, wat u drijft en wat uw waarden zijn. Met die informatie kunnen we op zoek gaan naar een passende baan, fase twee.

 

We zullen u intensief begeleiden, zodat we altijd tot een passend resultaat komen. Ons outplacementtraject is altijd maatwerk, dus volledig afgesteld op uw persoonlijke wensen. Working Matters helpt u onder andere bij het oriënteren naar passende beroepen, bij het vinden van vacatures, bij het solliciteren en voorbereiden van het sollicitatiegesprek, en bij het vinden van een passende baan.

Onze werkwijze

Ieder mens is anders. Dat begrijpen wij bij Working Matters heel goed. Bij ons uit zich dit in onze visie en werkwijze door middel van:

  • Een persoonlijke en betrokken begeleiding;
  • Een oplossingsgerichte werkwijze;
  • Actuele kennis van de arbeidsmarkt;
  • Inzet van loopbaaninstrumenten op basis van uw wensen;
  • Zicht op nieuwe carrière perspectieven;
  • Professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Interesse in outplacement in Haarlem?

Heeft u interesse in outplacement in Haarlem? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons. Vul het contactformulier op onze site in, of stel telefonisch uw vragen door te bellen naar 06-57843399.

http://www.workingmatters.nl

Een kind kan de afwas doen dankzij deze SMEG vaatwasser

Een vaatwasser is een onmisbaar apparaat in iedere keuken. Er komt nogal wat servies voorbij en uw gasten moeten zo snel mogelijk geholpen worden. Diverse horecabenodigdheden, zoals een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine, kunt u gemakkelijk bij een specialist als Bonnewits Horeca bestellen. Van koel- en vriesapparatuur, tot apparatuur om te bakken koken en grillen, en van vaatwassers tot klein keukenapparatuur. Meubilair aanschaffen? Ook dat kunt u bij de specialist. In de zeer ruime showroom kunt u alle horecabenodigdheden bekijken en ontvangt u deskundig advies over de apparaten die het beste bij u passen. Een ijsblokjesmachine kopen? Een Smeg vaatwasser kopen? Het kan gemakkelijk bij de specialist.

Professionele apparatuur voor in de horeca: de Smeg vaatwasser

Een SMEG staat voor uitstekende kwaliteit, daar zijn de kenners het wel over eens. Dus waar wacht u nog op? U kunt bij Bonnewits zelfs voor een tweedehands vaatwasser terecht! Een Smeg vaatwasser is dan een uitstekende keuze. Deze is volledig elektronisch én hij beschikt over wasarmen, spoelarmen, waterverversingssysteem, warmte-terugwinsysteem en spoelsysteem. Hierdoor wast hij effectief en snel. Daarnaast biedt de Smeg vaatwasser maximale focus op energiebesparing, milieuzorg en technologische innovatie. Kiest u voor deze vaatwasmachine, dan weet u dus zeker dat u een uitstekend product in huis haalt. Waar vindt u een specialist die u kan helpen aan de juiste vaatwasser? Bonnewits Horeca biedt een ruim assortiment horecaproducten, waaronder ook een ijsblokjesmachine.

Op zoek naar een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine? Specialist levert alle horecabenodigdheden

Een specialist levert u alles dat u nodig heeft voor de moderne, professionele keuken. En dat regelt u zonder er moeite voor te hoeven doen. Bij Bonnewits Horeca vindt u een zeer ruim assortiment aan horecabenodigdheden. Zo kunt u onder andere terecht voor koel- en vriesapparatuur, bijvoorbeeld een ijsblokjesmachine. Maar ook voor vaatwassers, bijvoorbeeld een Smeg vaatwasser, bent u bij de specialist aan het juiste adres. Meubilair, klein keukenapparatuur, apparatuur om te bakken, koken en grillen en warmhoud-apparatuur maken ook deel uit van het assortiment. Een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine aanschaffen? Dat doet u dus bij de specialist!

Rare wetten in Amerika

Er is geen land op de wereld waar je zo veel gekke wetten vind als in Amerika. Dit land barst van de rare wetten en dat komt waarschijnlijk omdat iedere staat zijn eigen wetgeving heeft. Hierdoor kan iedere staat afzonderlijk bepalen wat er wel mag en wat er niet mag. In dit artikel lees je een aantal wetten waar het Nederlands stafrecht ook geen raad mee weet.

Ben je een keer in North Dakota dan is de enige manier om een Indiaan van een paard af te schieten door in een huifkar te rijden. De reden hiervoor is onbekend, maar het klinkt erg spectaculair. In Pocatella is het verboden om verborgen wapens te dragen. Je mag je wapens hier dus niet verbergen, er is wel een uitzondering om de regel. Als je namelijk je wapens zichtbaar zijn, dan mag je verborgen wapens wel dragen. In Kentucky is het voor vrouwen verboden om in een badpak op de snelweg te zijn. Ook hier is er een uitzondering om de regel, meerdere zelfs. Als vrouw mag je wel op de snelweg in een badpak als je onder de 45 kilo bent of als je over de 100 kilo bent. De derde mogelijkheid voor een vrouw om op de snelweg te zijn in een badpak is onder begeleiding van twee politieagenten. In Californië is het verboden om vanuit je auto op dieren te jagen, tenzij het walvissen zijn. Je mag dus wel op dieren jagen buiten je auto, maar zodra je in je auto stapt is dit verboden. De volgende rare wet komt uit Columbus. Hier mag je enkel en alleen op je veranda zitten als je netjes gekleed bent. Zit jij als man dus netjes gekleed, maar je vrouw zit in haar badpak op jullie eigen veranda dan kan je hiervoor een bekeuring krijgen. Zelfs familierecht Den Haag kan je niet uit deze situatie helpen.

https://www.ebhlegal.nl/