Staal

Staal is een mooi materiaal om mee te werken. Het is een legering dat bestaat uit ijzer en koolstof. De naam ‘staal’ wordt eigenlijk alleen maar gebruikt voor legeringen met een koolstofgehalte van minder dan 1,9%. En er is eigenlijk niet één soort staal. Het is meer een verzamelnaam voor de soorten ijzerlegeringen die er zijn met koolstof. Vaak worden ook andere bestanddelen toegevoegd aan de legering. Er zijn dus heel veel soorten staal. Doordat er veel verschillende soorten staal zijn is het een veel gebruikt materiaal in de bouwsector. Elke soort staal heeft andere eigenschappen door de legering. Het hangt namelijk af van de hoeveelheid koolstof hoe hoog de treksterkte en de hardheid is.

Zoals gezegd is het een veel voorkomend materiaal in de bouw. Tegenwoordig wil ook nog weleens gekozen worden voor aluminium, omdat dit materiaal op een lagere temperatuur smelt en makkelijker te bewerken is. Daarnaast is het spul velen malen lichter dan staal en wordt het dus veelal voor vliegtuigen gebruikt. Maar staal komt toch nog steeds het meest voor inde bouw vanwege de sterkte van het materiaal. En het komt in alle soorten en maten voor. Het kan gebruikt worden in de funderingen van gebouwen, ter ondersteuning, en ook de kleine bouten zijn hier van gemaakt. Het kan dus op allerlei manieren worden beperkt en dat is hartstikke handig.

Het enige nadeel van staal is dat er een kans is dat het gaat roesten. Maar daar is ook wat op gevonden. Door een legering te maken met meerdere stoffen krijg je een staal dat niet roest, ook wel inox, roestvast- of roestvrijstaal genoemd, afgekort rvs. Hiervoor moet minimaal 11 tot 12% chroom aanwezig zijn en is er maximaal 1,2% koolstof nodig. En met deze legering weet je zeker dat je rvs bouten en moeren niet gaan roesten! Ideaal voor producten die lang buiten moeten staan.

https://moerenbout.nl/

Vragen over rieten daken

Voor de meeste is een rieten dak eigenlijk een onvervulde droom. Vaak wordt het gezien als een onbetaalbare verandering aan uw huis. En daar komen dan nog eens de onderhoudskosten bij. Of is dat laatst een beetje overdreven? Op vragen als: hoe lang gaat een rieten dak mee en meer krijgt u vandaag antwoord:

 

Hoe lang gaat een rieten dak mee?

De meeste rieten daken gaan tussen de 25 en 35 jaren mee. Er zijn wel een aantal gevallen geweest waarbij het dak zelfs 50 jaar goed bleef, maar details zeldzaam. De levensduur is gelukkig voor een groot deel positief te beïnvloeden. Als de drogingstijd van het riet voldoende is dan gaat het dak langer mee. Het rieten dak moet namelijk altijd zo snel mogelijk zijn vocht kwijt kunnen. Over het algemeen geld dat een steiler dak langer goed blijft. Van steile daken loopt het water sneller weg en hierdoor ontstaat er geen rot. Bij vlakkere daken is het zo dat het vocht minder snel wegtrekt. Dit geeft mos en algvorming een grotere kans. Wat er in de omgeving van de woning staat kan ook van invloed zijn. Dichte begroeien zorgen ervoor dat de wind niet goed het dak kan bereiken. Zorg dus voor een luchtige en lichte omgeving rond de woning, zodat het dak altijd snel kan drogen.

 

Is er veel onderhoud aan een rieten dak?

Ja, er is onderhoud aan een rieten dak. Onderhoud ter voorkoming van mos en overige aanslag kunt u zelf doen of door de rietdekkers laten doen. Onderhoud uw dak ieder jaar. Door kleine schades aan te passen voorkomt u grotere schades op een later moment. Verder kun je ook voortijdig uw dak laten behandelen zodat mos en algen er niet meer op zullen groeien.

 

Is een rieten dak voor ieder huis geschikt?

Dit wordt per woning bepaald. Voordat het project begint wordt eerst de hele dakopbouw van de woning in kaart gebracht. Vervolgens wordt pas bepaald of een rieten dak mogelijk is.

Hoge kwaliteit kunstkerstbomen

Wanneer je niet zeker weet of je dit jaar een echte kerstboom wilt of een kunstkerstboom kopen, is het aan te raden om te kijken naar hoe erg de kwaliteit van de kunstkersbomen vooruit is gegaan. De afgelopen jaren is de technologie dusdanige progressie heeft genoten, dat de kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden zijn. Die kerstbomen kunt u vinden bij xmasdeco.nl. De webshop genaamd xmasdeco.nl is niet de normale webshop zoals we die kennen. Deze webshop wordt namelijk staande gehouden door een heel bijzonder team van creatieve vormgevers die zichzelf “the xmas designers” noemt. Het team dat de producten voor de webshop zelf selecteert heeft er verstand van. Ze hebben al meer dan tien jaar ervaring met het verzorgen van professionele kwaliteit kerstdecoraties.

In de shop van xmasdeco.nl kunt u naar hartenlust kerstbomen uitzoeken. De kerstbomen zijn dat wel niet echt, maar ze zijn zeker wel divers. De kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen, kleuren, uitvoeringen en formaten. De bomen zijn voor u heel praktisch ingedeeld in verschillende categorieën. Ze zijn namelijk verdeeld in: normale kerstbomen en klant en klare kerstbomen. De klant en klare kerstbomen zijn natuurlijk het allerbeste product voor wanneer u uzelf veel tijd en moeite wil besparen.

Je kunt dus voor allerlei soorten bij de webshop aan je trekken komen, maar het meest bijzondere product is toch wel de kant en klare kunstkerstboom met sneeuw. Deze maken het op- en aftuigen van de kerstboom een bijzonder makkelijke taak. Dit soort kerstboom is van de hoogte kwaliteit die nu mogelijk is que kunstbomen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook zeer gunstig. Die gunstige prijs wordt dan ook nog eens gecombineerd met lage verzendkosten. De alles in een pakketten hebben uiteraard een boom. Deze boom zet je niet op de reguliere wijze in elkaar. Deze heeft namelijk takken die je heel simpel opvouwt. Bij de boom zelf zijn ook de onverwoestbare kunststof kerstballen, en ingebouwde led-lampjes inbegrepen, zodat u helemaal klaar bent voor de kerst.

Schoonmaak op kantoor: 4 positieve effecten

Niets is fijner dan lekker aan het werk gaan op een schoon kantoor. Het is zelfs zo dat een schoon kantoor invloed kan hebben op uw werkzaamheden en die van uw collega’s. Een schoon kantoor zorgt namelijk voor meer productiviteit dan een niet schoongemaakt kantoor. Ook heeft het een positief effect op andere dingen. Wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam staan dan ook voor een schoon kantoor met de hoogste productiviteit mogelijk. 

1. Visitekaartje

Wanneer u mensen ontvangt op uw kantoor, fungeert het kantoor als het ware als een visitekaartje. De personen die langs komen op het kantoor zullen absoluut kijken naar de kwaliteit van het kantoor en hoe schoon het is. Daarom vinden wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam het belangrijk dat uw kantoor zo schoon mogelijk is. Ook zien de eventuele gasten op uw kantoor dat u zorg heeft voor uw bedrijf en de collega’s die werken in uw bedrijf. Kies dus voor een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf om ervoor te zorgen dat uw kantoor spik en span is wanneer u nou wel of niet mensen ontvangt. Het is namelijk ook voor andere doeleinden in uw belang om het kantoor zo schoon mogelijk te houden. 

2. Gezondheid

Ook voor uw en uw collega’s gezondheid is het belangrijk om het kantoor schoon te houden. Wanneer het kantoor hygiënisch en opgeruimd is zorgt dit op de lange termijn voor minder verzuim. Op kantoren met meerdere medewerkers is het vaak zo dat niemand de verantwoordelijkheid neemt om het kantoor schoon te maken. Een schoonmaakbedrijf inhuren is dan uw beste keus om er alsnog voor te zorgen dat het kantoor schoon is en ook blijft. 

3. Humeur

Een schone (werk) omgeving heeft ook invloed op uw humeur. Een lange werkdag kan voor uw collega’s al zwaar genoeg zijn, laat staan als dit is in een vieze omgeving. Door het kantoor schoon te hebben wanneer uw collega’s aan het werk zijn, zorgt u er voor dat de collega’s en potentiële klanten in een beter humeur zijn. 

4. Productiviteit

Zoals we al even benoemd hadden, heeft een schone werkvloer absoluut een goede invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Wanneer het kantoor vies is, is er minder motivatie om het werk goed en snel uit te voeren. Wanneer uw collega’s een schoon kantoor aantreffen heeft dit dus een positieve invloed op hun werkprestaties en snelheid. 

Tot slot

Al met al heeft een schoon kantoor dus ontzettend veel positieve eigenschappen. Nadat u zelf natuurlijk graag een schoon kantoor heeft, heeft dit dus ook heel veel invloed op de manier waarop uw collega’s en potentiële klanten u zullen beoordelen.

https://schoonpand.nl

Administratiekantoor beginnen

Ben je altijd bezig met de administratie van anderen en ben je avontuurlijk, dan is een  eigen administratiekantoor beginnen iets voor jou. Een administratiekantoor zet haar personeel in om voor andere bedrijven de boekhouding op orde te krijgen en te actueel te houden. Je hebt administrateur dus een scherp oog voor detail nodig, en als kantoorhouder dien je een staaltje ondernemerschap te kunnen tonen.

Hoe kan ik mijn administratiekantoor beginnen

Een administratiekantoor start je net als elk ander bedrijf op met een beginkapitaal. Je hebt namelijk vermogen nodig om de locatie, het personeel, de inboedel en de promotie te betalen. Je gaat dus niet zomaar even een verbintenis aan, er komt veel kijken bij het opstarten van je onderneming. Kijk daarom altijd met je bank hoeveel eigen kapitaal je nodig hebt. Het is in bijna alle gevallen zo dat een lening afsluiten noodzakelijk is. Daarnaast heb je als administratiekantoor te maken met concurrentie. Heb je geen ervaring met marketing, zorg dan dat iemand je kan helpen met de promotie. 

Meer dan cijfers

Een administratiekantoor beginnen betekent veel verantwoordelijkheden maar ook veel vrijheid. De bedrijfsvoering ligt helemaal in je eigen handen, wat wil zeggen dat je zelf alle beslissingen kan nemen op het gebied van doelen, een focus, personeel, aankleding van het pand, enzovoorts. Je kiest zelf je klanten. Mocht je nu graag willen ondernemen, maar je vindt dat er toch wat veel bij komt kijken, is er de optie om franchisenemer te worden. Dit is zelfstandig ondernemerschap onder een reeds bekende handelsnaam.

Je huis er helemaal anders uit laten zien

Je kunt ervoor zorgen dat je huis er helemaal anders uit ziet, dan dat je nu gewend bent. Dit kun je doen door je huis een make-over te geven. Dit hoeft echter helemaal geen lastige taak te zijn. Je kunt dit op een gemakkelijke manier doen. Je hoeft bijvoorbeeld alleen maar wat andere kleuren te kiezen voor je huis of wat andere spullen kopen. Ook kun je je huis anders indelen, dit geeft ook alweer een heel ander gevoel. Het hangt dus van jezelf af hoe je jouw huis wilt veranderen en hoe groot deze veranderingen volgens jou moeten zijn.

Het eerste wat je kunt doen om je huis te veranderen is door de muren te verven. Je geeft je huis weer een hele andere look door de kleuren te veranderen. Dit creëert een totaal andere sfeer in het huis. Je kunt echter er ook voor kiezen om wat andere decoratie te kopen. Als je de kleuren in het huis veranderd is het vaak ook nodig om andere wanddecoratieaan te schaffen omdat deze niet meer passen bij de kleuren die je nu in je huis hebt. Je kunt dit probleem echter heel makkelijk oplossen door wanddecoratie te kiezen die bij elke kleur passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wanddecoratie hout.

Een andere manier om het gevoel in je huis te veranderen is de indeling van je meubelen te veranderen. Zet de bank eens aan de andere kant van de kamer of verschuif de bank een kwartslag zodat die tegen een andere muur aanzit. Deze kleine verandering kan al een heel verschil maken in het huis. Ditzelfde kun je natuurlijk ook doen in de slaapkamer. Je kunt je bed tegen een andere muur aanzetten. Dit soort kleine veranderingen kunnen voor grote verschillen zorgen. en kan je huis een hele andere uitstraling geven.

https://www.style4walls.com/nl/

Last hebben van hoogsensitiviteit

Het kan zijn dat jij de laatste tijd aan je zelf merkt dat je anders met dan anderen. Je komt niet mee in de grote groep. En dit komt voornamelijk omdat je alles zo sterk ervaart. Jij voelt alles veel dieper en je staat veel dichter bij je emoties. Dit kan voordelen maar ook heel veel nadelen opleveren. Omdat je zo gevoelig bent voel je veel prikkels van geuren, kleuren, licht en emoties van anderen. Als je niet goed weet hoe je hier mee moet omgaan, kan het heel erg lastig zijn.

Je bent namelijk hooggevoelig. Dit is niet per se een ziekte, maar zegt meer over het type mens dat je bent. Om zeker te weten dat je hooggevoelig bent is het verstandig om de hoogsensitief test in te vullen. In deze test moet je 12 verschillende vragen beantwoorden over jezelf en de gevoelens en emoties die je voelt.

Als je er eenmaal achter bent dat je hooggevoelig geeft dit waarschijnlijk een goed gevoel. Al de problemen die je al zo lang ervaart hebben eindelijk en verklaring. Je hoeft echter niet altijd met deze problemen te blijven lopen. Je kunt er wat aandoen. Je kunt bijvoorbeeld aan een sessie deelnemen samen met een coach. Hierbij kom je meer te weten over jezelf. Deze sessie duurt zo een 7 uur lang. Na de sessie wordt er een geluidsopname naar je gestuurd, zodat je belangrijke momenten tijdens de sessie opnieuw kunt beluisteren. Dit kan je later vast van pas komen. Je krijgt na deze sessie een heel stappenplan toegestuurd met stappen die je kunt ondernemen om zo min mogelijk last te hebben van je problemen. Na zeven weken is er ook de mogelijkheid om een feedback te verkrijgen. Je stuurt dan een e-mail naar je coach en krijgt een hele goede feedbacke-mail terug.

https://onesessioncoaching.nl/

Verkeersongelukken

Verkeersongelukken, ze horen bij onze dagelijkse radionieuws. Er gebeuren jaarlijks zoveel verkeersongelukken. Er vinden dagelijks namelijk 260 verkeersongelukken plaats. Dit zorgt jaarlijks voor maar liefst 5700 verkeersslachtoffers. Van deze 5700 verkeersslachtoffers overlijden er 380, Volgens een onderzoek dat is uitgevoerd zijn Honda-bestuurders het gevaarlijkst. De bestuurders van een Honda auto zijn namelijk het vaakst betrokken bij een ongeluk. Vervolgens komen de Mercedes-Benz-bestuurders en de Volkswagen-bestuurders op OnHonda-bestuurders het bgeveaarlijkst tweede en derde plek. Volgens ander onderzoek is gebleken dat de meeste verkeersongelukken gebeuren tijdens de vakantie. Dit komt omdat het in de vakantie altijd erg druk op de weg is.

Maar wat kunnen wij eigenlijk doen om het aantal verkeersongelukken per jaar te laten dalen. Een van de maatregelen die we kunnen nemen is dat we een achteruitrijcamerakunnen plaatsen in onze auto of ander voertuig dat wij besturen. Deze achteruitrijcamera zorgt namelijk voor veel meer overzicht voor de bestuurder. De bestuurder kan namelijk veel beter waarnemen wat er allemaal achter het voertuig gebeurt. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook tijdens het parkeren. Een achteruitrijcamera kopen kan dus heel erg helpen als mensen het aantal verkeersongelukken naar beneden willen brengen. Want verkeersongelukken gebeuren niet alleen op de snelweg. Ook in de bebouwde kom gebeuren er verkeersongelukken. Er gebeurt namelijk veel meer op een kleinere plek en dit kan soms te veel worden voor de bestuurder.

Andere maatregelen die we kunnen nemen om het verkeer veiliger te houden, is ons te houden aan de maximumsnelheid. Vooral in de bebouwde kom is dit erg belangrijk. Er is veel verkeer in de bebouwde kom en ze zijn niet altijd allemaal goed te zien. Denk maar aan alle fietsers, voetgangers, de smalle straatjes van rechts.  Dit allemaal kan leiden tot weinig overzicht en verkeersongelukken.  Ook in files kunnen verkeersongelukken ontstaan, dus waarschuw de persoon achter je als je een file ziet aankomen.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Ben jij misschien hoog sensitief?

Hoog sensitieve mensen zijn net even anders dan de meeste mensen. Hoog sensitief zijn betekent niet alleen dat je veel gevoelens hebt. De meeste mensen met veel gevoelens zijn namelijk juist heel erg open over hun gevoelens en praten er met iedereen over, terwijl hoog sensitieve mensen heel introvert zijn en het liefst niet over hun gevoelens praten.

Ben jij misschien hoog sensitief? Zoek dan zo snel mogelijk uit of dit daadwerkelijk het geval is. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een HSP test. Ook kun je gewoon kenmerken van hoog sensitieve mensen opzoeken op internet. Hoog sensitief zijn betekent niet alleen maar nadelen. Zo zijn hoog sensitieven vaak heel creatief en kijken ze op een andere manier naar het leven dan anderen.

Als uit jouw onderzoek blijkt dat je inderdaad hoog sensitief bent kun je dit op verschillende manieren te lijf gaan. Als het je lukt om voor je hoog sensitiviteit uit te komen is een goede manier om te praten andere mensen over hoe zij omgaan met HSP. Door in contact te komen met andere mensen met HSP kun je ervaringen en tips uitdelen, en ga je misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen aan.

Als jij dus heel erg in jezelf gekeerd bent, niet graag over je gevoelens praat en het heel vervelend vindt als mensen nare dingen tegen je zeggen, zou je eens moeten onderzoeken of je hoog gevoelig bent, en dit natuurlijk proberen deels, of zelfs volledig, te verhelpen. Er staan altijd mensen voor je klaar om je te helpen in eerste instantie. Als dit niet lukt of simpelweg niet helpt zou je ook kunnen proberen om met een psycholoog te praten over je gevoelens. Het allerbelangrijkste is dus het praten met andere mensen. Met deze tips zou je je problemen goed moeten kunnen oplossen en in de toekomst hopelijk met minder zorgen leven.

 

https://www.hsp-academy.nl/

Het juiste alternatieve merk

Heb jij een koffiezet apparaat van een groot merk maar vind je de koffiecups veel te duur. Dan kan je waarschijnlijk het best naar het beste alternatief nespresso cups zoeken. Zo ga je veel minder hoeven te betalen dan nu. Weet je niet zo goed waar je moet zoeken om bij het juiste alternatieve merk te komen? Hier zijn een paar tips.

Het is ideaal als je van vrienden of kennissen een tip hebt gekregen voor een alternatief merk. Volg zeker hun advies op en probeer het aanbevolen product uit. Niet tevreden? Zoek gerust verder. Maar ook als je wel tevreden bent kan je het best af en toe even verder zoeken om zeker te weten dat je de hele dag door de koffie drinkt waar jij het allermeest van geniet.

Als niemand in je kenniskring een soortgelijk koffiezet apparaat als jij heeft, kan je op internet zoeken naar wat andere mensen vinden van bepaalde alternatieven. Kijk op de sites van verschillende alternatieven. Een mooie, goed afgewerkte site betekent vaak dat het site veel aandacht besteed aan het product en het met passie maakt. Probeer dus zeker merken uit waarbij je je aangetrokken voelt tot de site. Bestel echter bij je eerste bestelling niet gelijk een groot aantal koffiecups, want het kan alsnog tegenvallen en dan zit je met niet lekkere koffie in huis.

Ook in de meeste supermarkten is tegenwoordig een ruim assortiment aan alternatieven te vinden. Op internet zal je echter altijd meer vinden. Het nadeel van het internet is echter weer dat je het product niet daadwerkelijk kan zien en dat je dus misleid kan worden door mooie plaatjes en lovende teksten. Als je je meestal beperkt tot de simpele varianten van het merk, kan je dus prima slagen in de supermarkt. Zoek je wat meer vernieuwing, zoek dan eens op internet naar nieuwe smaakjes.

 

https://www.koffiecupster.nl/