Ballonvaart om alles anders te zien

Category Bedrijven

Ballonvaart

Een ballonvaart is niet op dezelfde manier te plannen als een trein- of autorit. Wij zijn altijd afhankelijk van weer, windrichting en windkracht. Door onze jarenlange ervaring is Geenhoogtevrees echter uitstekend in staat om, rekening houdend met de omstandigheden, een geschikte opstijglocatie te kiezen zodat een goede landingsplaats gegarandeerd is.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kan uw ballonvaart tot een unieke ervaring maken. Als u graag bij huis wilt opstijgen, kunt u al vanaf twee personen een VIP-ballon huren. We zoeken dan een geschikte opstijglocatie bij u in de buurt. Ons ballonvaartcentrum maakt opstijglocaties voor uw luchtballon in heel Nederland mogelijk. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Wat is er mooier dan hoog door de lucht te zeilen zonder de herrie van een motor of het claustrofobische gevoel dat de cockpit van een sportvliegtuig u geeft? Tijdens een ballonvaart met Geenhoogtevrees ademt u de frisse lucht met volle teugen in en geniet u van de weidse uitzichten rondom.

Het maken van een ballonvaart is zowel spannend als ontspannend. Het opstijgen is het meest spannende deel van een ballonvaart – vooral wanneer het uw eerste keer is. De mand wiebelt en de brander maakt veel lawaai. Maar eenmaal hoog boven de bomen is het een unieke, ontspannende ervaring.

Heeft u gekozen voor reclame op een luchtballon? Dan kunt u natuurlijk uw potentiele klanten ook meenemen in deze luchtballon tijdens een unieke ballonvaart. Het is een unieke en bijzondere manier om uw bedrijfsnaam in het geheugen te griffen van mogelijke klanten, u vaart immers in een groot visitekaartje.

Naast een ballonvaart voor particulieren of als personeelsuitje, is het bij Geenhoogtevrees ook mogelijk om door middel van luchtballonreclame uw bedrijf te promoten. Rustig zwevend over Nederland is uw bedrijfsnaam op de ballon voor iedereen lange tijd zichtbaar. Zo bereikt u met een promotionele ballonvaart een grote groep consumenten.

Ballonvaart zet alles in een ander perspectief

Een ballonvaart is ‘s morgens vroeg of tegen zonsondergang het indrukwekkendst. Geenhoogtevrees heeft daarom het hele jaar door ochtend- en middagvaarten op het programma. Zo kunt u volmaakt genieten van de rust van de ochtend of de roodkleurende ondergaande zon. Voor alle tijdstippen, opstijglocaties en mogelijkheden kijkt u snel op geenhoogtevrees.nl.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt zowel ochtend- als avondvluchten aan. Omdat kort na zonsopgang en kort voor zonsondergang er weinig thermiek in de lucht is, zijn die momenten het veiligst om een ballonvaart te maken. ‘s Winters is het mogelijk om ook op andere tijdstippen een ballonvaart te maken in verband met stabiele luchtcondities.

Voor een ballonvaart kunt u zich individueel aanmelden of samen met vrienden, familie of collega’s. Een individueel ticket boekt u eenvoudig via onze website. U vult uw gegevens in, selecteert een datum en kiest een regio. Geenhoogtevrees bepaalt op basis van weer en wind wat de precieze opstijglocatie zal zijn.

Als u uw familie of vrienden echt wilt verrassen is een indrukwekkende ballonvaart van Geenhoogtevrees het ideale cadeau. Bij ons kunt u een arrangement bespreken boven diverse Nederlandse regio’s en op verzoek kunnen wij ook een ballonvaart verzorgen boven een streek van uw keuze. Kijk voor alle informatie op geenhoogtevrees.nl.

Een ander voordeel aan een ballonvaart is dat deze opvallen. Dit maakt een luchtballon de ideale vliegende reclamezuil. Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot adverteren op een luchtballon, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. En wie weet vliegt uw merk of bedrijf binnenkort door de lucht.

Het team van Geenhoogtevrees staat al jaren garant voor de compleetste en veiligste ballonvluchten van Nederland. Ervaren piloten met veel vlieguren zorgen ervoor dat de ballonvaart perfect verloopt. Na de indrukwekkende ballonvaart brengen onze medewerkers op de grond de deelnemers per auto weer terug naar de opstijglocatie.

Een avontuur om nooit te vergeten

Een ballonvaart is ‘s morgens vroeg of tegen zonsondergang het indrukwekkendst. Geenhoogtevrees heeft daarom het hele jaar door ochtend- en middagvaarten op het programma. Zo kunt u volmaakt genieten van de rust van de ochtend of de roodkleurende ondergaande zon. Voor alle tijdstippen, opstijglocaties en mogelijkheden kijkt u snel op geenhoogtevrees.nl.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees doet haar werk met passie. Ons bedrijf is uitgegroeid tot de aanbieder in Nederland als het gaat om ballonvaarten. Onze ervaren piloten hebben duizenden uren aan ervaring en zijn daardoor zeer professioneel. Wilt u ook een ballonvaart met ons bedrijf maken? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden.

Voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje reserveert u vandaag nog een ballonvaart op geenhoogtevrees.nl. Omdat wij over meer dan vijftien heteluchtballons beschikken, kunnen wij ook grotere ondernemingen van dienst zijn. De ballonvluchten vinden tegen zonsondergang plaats en na afloop kunt u via ons desgewenst een diner reserveren.

Bang voor hoogtevrees? Omdat u stevig in de mand staat zult u weinig angst ervaren. Het team van Geenhoogtevrees begeleidt u met consideratie voor uw persoonlijke beleving. Door onze veilige aanpak voelt u zich al snel op uw gemak en zult u genieten van de bijzondere sensaties van uw ballonvaart.

Hoog in de lucht in serene rust genieten van het prachtige landschap van Nederland kan door een ballonvaart te boeken bij geenhoogtevrees.nl. Wij stijgen op vanaf diverse locaties in Oost- en Midden-Nederland en nemen u mee op een avontuurlijke vlucht in een heteluchtballon. Prijzen en arrangementen vindt u op geenhoogtevrees.nl.

Bezichtig ons land vanaf grote hoogte met een ballonvaart van Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. Leg het nu vast via onze geenhoogtevrees.nl.

http://www.geenhoogtevrees.nl/