Crool

Kunst in het heden en verleden

Category Bedrijven

Kunst bestaat er in allerlei soorten, maten en vormen. Schilderijen worden beschouwd als kunst, zo zijn er veel grote meesters geweest die deze technieken tot in perfectie hebben gedreven. Deze schilderijen zijn vaak veel geld waard. De echte topstukken kunnen op veilingen wel miljoenen opleveren, terwijl de schilders zelf vaak sober en somber hebben geleefd. Het is daarom ook best bizar dat zij pas veel later echt gewaardeerd worden voor de geniën die zij toen waren. Kunst is al sinds de oudheid aanwezig, beeldende kunst werd al in de tijd van de Grieken en Romeinen gemaakt.

Maar zelfs voor die tijd zijn er veel objecten gevonden. In Egypte bijvoorbeeld de piramides, dit is een van de grootste raadsels van de wereld. Niemand weet precies hoe deze in die tijd zijn gebouwd. Deze graftombes van overleden farao’s, zijn een architectonisch wonder, niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant. Piramides hebben veel kamers, ook kamers met verschillende vallen en andere voorzorgsmaatregelen dat deze niet werden leeggeroofd. Vaak bevatte deze piramides veel schatten van waarde er werd toen al veel goud en andere juwelen meegegeven naar het hiernamaals aan de overledene. Toch in de moderne tijd is er veel tijd gestoken in de piramides en zijn zij grondig onderzocht en werd er ook kunst gevonden.

De tegenwoordige kunst is vaak anders dan toen. Maar deze kunst is tegenwoordig niet alleen in musea te zien, ook op internet zijn er plaatjes beschikbaar van deze kunst. Doordat er veel foto’s worden gemaakt van kunst maar ook andere dingen zijn er overal foto’s beschikbaar van. Zo zijn er tijdens kunst events ook veel fotograven aanwezig die deze kunstwerken vastleggen. Zo kan er een Event photographer Amsterdam worden ingehuurd om hier foto’s van te maken in bijvoorbeeld Amsterdam. Een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van events is Remy de Klein. Hij verzorgt voor verschillende events de foto’s.

http://www.remydeklein.com/