Houtboor, diverse sprays, luchtgereedschap, handschoenen en meer

Bent u op zoek naar een deugdelijke houtboor of toch net iets betere luchtgereedschap? Geen probleem. Bij Technischeprodukten.nl kunt u terecht voor veelei gereedschap en lijmkitten, dit allemaal voor een scherpe prijs! Naast de vele gereedschappen vindt u op Technischeprodukten ook werkplaatsmeubilair, zodat u fijntjes en ongestoord bezig kunt zijn met uw project.

Boren: houtboor, metaalboor, betonboor

Op technischeprodukten.nl vindt u een ruim assortiment aan boren, zoals de houtboor, metaalboor en de welbekende betonboor. Deze soorten boren kennen verschillende vormen, die ieder dienen voor andere materialen of diktes. Zo heb je onder de metaalboren bijvoorbeeld een verzinkboor, die u kunt gebruiken voor het verzinken en afwerken van ietwat ruwe boorgaten. Of de houtboren: u heeft de speedboor (voor het verzinken of voor brede gaten in hout), slangenboor (voor balken, deuren, etcetera), machinaal boor (voor in een C&C machine)… En zo zijn er nog veel meer soorten houtboren, metaalboren en betonboren! Neem gerust een kijkje in onze collectie boren.

Onze lijmen

Naast boren heeft technischeprodukten.nl ook lijmen die u verder kunnen helpen met het uiteindelijke resultaat. Tevens zijn er vele varianten lijmen te vinden  in ons assoriment, zoals de polymeerlijm, bruislijm, spuitlijm en – uiteraard – de secondelijm. Wat voor lijm u nu zoekt, vrijwel alle lijmen zijn bij technischeprodukten.nl gewoon op voorraad.

Werkplaatsinrichting

Voor het creëren van dé perfecte werkplaats zit u bij Technischeprodukten op het juiste adres. Wie wilt er nu niet een rustig werkplekje hebben, zonder dat men continu luurt naar uw huidige project? Bij een prima en relevante werkplaats hoort natuurlijk de juiste werkplaatsmeubilair. Bent u een echte sleutelaar als het gaat om auto’s? Dan is een garagekrik wellicht iets voor u. Of zoekt u misschien een luchthaspel van het A-merk Rodac, een uitdeukset die tevens van het merk Rodac is, of bent u geïnteresseerd in een ander product? Er zit altijd een nuttig item tussen die van pas kan komen in uw droom werkplaats.

Afspraak maken

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een bezoekje brengen aan ons filiaal in Veenendaal om vrijblijvend advies te vragen aan onze medewerkers? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 318 769 003 of kom gezellig langs op het adres Inductorstraat 8 3903 KB te Veenendaal.

Kuchscherm voor jouw onderneming

We zitten op dit moment in een minder leuke tijd, we mogen minder dan voorheen en hebben het hier nogal moeilijk mee. De meeste mensen kunnen op dit moment gelukkig weer aan het werk bij het bedrijf waar zij voorheen werkte. Meestal wordt dit gerealiseerd door het toepassen van maatregelen tegen corona verspreiding. Een kuchscherm is een van deze maatregelen en wordt vooral veel toegepast in supermarkten. Zo is het voor caissières makkelijker om hun werk uit te voeren zonder het gevaar te lopen dat zij besmetting op lopen van het virus.  

Wat is een kuchscherm 

Een kuchscherm zorgt ervoor dat het virus zo min mogelijk wordt verspreid met niezen of hoesten. Het scherm dient ter bescherming van medewerkers en zorgt ervoor dat zij minder snel het virus oplopen. Het is wel belangrijk dat deze kuchschermen worden gemaakt op basis van richtlijnen van het RIVM. Als dit op de juiste manier wordt toegepast vangt de medewerker minder snel bacteriën op. Het kuchscherm is makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een toonbank of afhaalloket. 

Eigenschappen kuchscherm 

Het scherm is geen simpel dun zeil, maar een stevig transparant acrylaat hygiënescherm. De kunststof beschikt over de hoogst mogelijke transparantie en is daardoor glashelder. Het scherm dient na het plaatsen regelmatig schoongemaakt te worden vanwege bacteriën op het scherm. Het preventiescherm kan eenvoudig worden gecombineerd met een houd afstand sticker. De combinatie hiervan is daardoor een goede en veilige voorzorgsmaatregel in uw winkel of bedrijfspand. Met het plaatsen van deze stickers zorgt u er ook voor dat de bewustwording van maatregelen wordt vergroot bij uw klanten. 

Toepassing van kuchschermen in de praktijk 

Kuchschermen worden vooral toegepast binnen een supermarkt of andere drukbezochte winkel. Dat is echter niet de enige mogelijke plaatsing van deze schermen. De kuchschermen zijn zeer flexibel en daardoor ook te plaatsen op andere plekken waar veel mensen bij elkaar werken. Voorbeelden hiervan zijn kantoren, callcenters etc. Met het toepassen van deze kuchschermen voer je maximale preventie regeling uit en zorg je voor een zo veilig mogelijke omgeving. De kans op infectie neemt daardoor enorm af en geeft goed weer dat jij als bedrijf het welzijn van je werknemers serieus neemt. Op zoek naar een kuchscherm? Kijk dan eens bij Endless Branding. Ze zijn gespecialiseerd in productie van offline materiaal voor jouw winkel. Naast kuchschermen biedt Endless Branding display reclame , winkel reclame en kartonnen reclame. 

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html

De meest effectieve technieken voor kinderen bij het onder controle krijgen van hun woede

Een emotie, die we allemaal ervaren, is woede en soms leidt dit tot ongewenste acties. Wanneer mensen echter aan het onder controle krijgen van woede denken, denken ze meestal dat dat op volwassenen slaat, maar ook kinderen kunnen echt iets hebben aan het leren beheersen van hun woede. Al op zeer jonge leeftijd moeten kinderen leren omgaan met frustratie en woede.

Jonge kinderen kunnen nog niet rationeel denken en hebben nog geen emotionele controle, wat betekent dat ze niet kunnen voelen hoe ze zich echt voelen. Kinderen tonen duidelijk hun woede door middel van hun gedrag en hun acties. Sommige kinderen hebben woedeaanvallen, terwijl anderen schreeuwen en krijsen. Geloof me echt, niet alleen jouw kinderen vertonen dit gedrag en heel veel ouders over de hele wereld ervaren soortgelijke situaties met hun kinderen. Lees hier meer over kinderpsychologie.

Vaak wordt het kind leren omgaan met hun woede nooit overwogen omdat de meeste ouders of volwassenen dit buitensporige gedrag als ‘normaal’ beschouwen. Het leren omgaan met boosheid is voor kinderen misschien nog wel belangrijker dan voor volwassenen, omdat ze zich in een fase van bevinden waarin ze zich snel ontwikkelen.

Om dit soort problemen te voorkomen, is er vanaf de dag dat ze geboren worden goede begeleiding van de ouders nodig. Elke kans die je ze geeft om ongecontroleerd hun woede te uiten, is een teken dat je goedkeurt wat ze doen. Het meeste gedrag van wat kinderen op jonge leeftijd leren, blijven ze hun hele verdere leven vertonen.

Natuurlijk zijn er veel manieren voor het leren omgaan met woede, maar het is beter om ze gewoon aan te leren om hun woede onder controle te houden. Als je ze kunt aanleren om gedisciplineerder en volwassener te willen handelen, dan zul je merken dat ze zichzelf prima in de hand kunnen houden. En als ze niet de wil hebben om hun gedrag te veranderen, dan kan geen enkele therapeut of psycholoog ze helpen.

Maar hoe kun je deze eigenschap in hen ontwikkelen? Laat ze deelnemen aan meer activiteiten zodat ze al hun vaardigheden ten volste kunnen ontwikkelen. Enkele activiteiten die nuttig zijn om het kind aan deel te laten nemen zijn spel en sport en lezen. Elke activiteit waarbij ze kunnen verliezen of waar ze te maken krijgen met een tegenslag, is een effectieve manier voor kinderen om te leren omgaan met hun woede. Je moet ze betrekken bij spelletjes of activiteiten, die kunnen uitlokken dat ze boos worden of de handdoek in de ring willen gooien zodat je ze kunt leren hoe ze daarop kunnen reageren. Leuke, interactieve en besluitvormende activiteiten zijn allemaal goed voor kinderen om om te leren gaan met woede en deze activiteiten brengen hen ook positief denken en verschillende waarden bij.

Moedig kinderen altijd aan om hun gevoelens en gedachten te delen en leer ze hoe ze hulp kunnen vragen bij eventuele problemen.

Ben je op zoek naar een kinder psycholoog in Rotterdam?

https://www.depsycholoog.nl/rotterdam/

Ontwikkel Leiderschapsvaardigheden – Top 5 Tips Ontdekt

Wat denk je – dat leiderschap aangeboren of aangemaakt wordt? Het juiste antwoord is dat elk van ons één of veel aangeboren kwaliteiten heeft en het is onze plicht om die een extra duwtje te geven door het correct op dezelfde moment te begrijpen. Op dezelfde manier, goede aanmoediging is erg belangrijk als je leiderschapskwaliteiten in jou hebt.

De voordelen van leiderschapsvaardigheden ontwikkelen op jonge leeftijd zijn altijd al benadrukt. Als je nog niet begonnen bent, is het nog niet te laat, aangezien er genoeg tijd is om de kwaliteiten naar boven te brengen met oefening en motivatie. Taken toewijzen en beheren is niet de enige waarde die een leider moet bezitten.

Hij of zij moet ook kunnen inspireren en de andere teamleden moeten aanmoedigen om hun doelen te behalen en hen in gang zetten om hun beste beentje voor te zetten. Mensen houden er altijd van om geleid en gerespecteerd te worden door een persoon die rechtlijnig denkt en zich sterk richt op deuren openen en succes bereiken met duidelijke richtlijnen.

Hier is de top 5 tips die je zal helpen in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden:

1. Zoek en vind wie je bent en wat anderen van je denken. Hiervoor moet je echte commentaar vragen die je zal helpen in je zelf-evaluatie.

2. Geef genoeg tijd aan het beantwoorden van vragen en zorgen van je teamleden die je zal helpen in het winnen van hun vertrouwen en hen respecteren. Je kan oplossingen bieden, je eigen mening geven of hen zelfs troosten om harmonie uit te bouwen aangezien goede luisteraars altijd goede leiders zijn!

3. Probeer om positief te praten en met je contacten bezig te blijven. Goede communicatie is altijd de sleutel tot succes en je kan het goed uitleggen en preciseren elke keer je iets probeert te leveren.

4. Om een goede leider te zijn, moet je bepaalde beslissingen aan het team overlaten of hun meningen produceren. Maak nooit iemand jouw slaaf aangezien iedereen zijn eigen baas wilt zijn en een grote druk iets is dat iedereen haat!

5. Probeer om het team heel te houden zodat iedereen zijn deel bijdraagt aan het succes om integriteit te creëren. Hiervoor zal je taken moeten verdelen zonder vooroordelen door te begrijpen waar ieders sterktes en zwaktes liggen zodat ze er het best uitkomen.

Het belangrijkste doel van een leider moet voorspoed en succes naar het volledige team met iedereen betrokken en hun deel leveren voor de ontwikkeling zijn.

IvPP | persoonlijk leiderschap

http://www.ivpp.nl/leiderschap/training

Een gezond gebit voor iedereen

Een gezonder gebit, ook voor de oudsten en kwetsbaarste onder ons. Daar trekt minister Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin 1 miljoen euro voor uit. En desnoods zal de tandarts ervoor aan huis komen. Niet eens zo’n gek idee. Een studie van Bond Moyson toonde eerder al aan dat driekwart van de bewoners van woonzorgcentra in twee jaar geen tandarts had gezien. Amper 22 procent had een of andere vorm van mondzorg gekregen. Maar ook ouderen die nog thuis wonen hebben het soms moeilijk om hun gebit naar behoren te verzorgen. Bij mensen die fragiel worden kan het heel snel achteruitgaan. Verwaarlozing van mondgezondheid wordt vaak in verband gebracht met ondervoeding, gewichtsverlies, hart- en vaataandoeningen, diabetes en andere gezondheidsproblemen. Veel voorkomende problemen van de ouder wordende patiënt zijn tandbederf, ontstekingen van het tandvlees en kaakbot en aandoeningen van de slijmvliezen. Regelmatig moet een tandarts een tand of kies trekken. Een goede mondgezondheid hangt nauw samen met de algemene gezondheid en welbevinden. Zo kan een slechte mondgezondheid leiden tot ondergewicht omdat een oudere moeite heeft met eten. Daarnaast gebruiken oudere mensen ook vaak meerdere medicijnen. Medicatiegebruik is een extra risicofactor voor de mondgezondheid, omdat veel medicatie invloed heeft op de speekselproductie, waardoor de natuurlijke bescherming van het speeksel afneemt en de kans op een droge mond afneemt. Nu zullen behandelingen als een wortelkanaalbehandeling of een kaakcorrectie niet meer voor ouderen gelden, want in Nederland draagt ongeveer driekwart van de ouderen boven de 65 jaar een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese (een kunstgebit). Het is echter daarom wel belangrijk dat ouderen ook met een kunstgebit naar de tandarts blijven gaan. Door het slinken van het kaakbot kan de gebitsprothese namelijk minder goed gaan zitten. Hierdoor kunnen beschadigingen aan het mondslijmvlies ontstaan. En belangrijk is: poets twee keer per dag je tanden.

http://orfeokliniek.nl/

Xbrl parser

Als bedrijf moet je wel beginnen met het investeren van xbrl parser. Steeds meer bedrijven gebruiken het en als je er nu niet voor gaat loop je als bedrijf straks achter op de ontwikkelingen. Er zijn al bedrijven dat verplicht xbrl parser moeten gebruiken. Dit omdat ze rapporten in xbrl moeten aanleveren. Dit kan in de toekomst voor alle bedrijven verplicht worden.

Het is dan zeker een goede investering in de toekomst van je bedrijf. Als het later door meer bedrijven gebruikt gaat worden is xbrl parser ook handig voor het uitwisselen van informatie onderling.

Nu hebben we het over xbrl parser terwijl de meeste van ons niet eens weten wat xbrl is. Een korte uitleg vind ik dan ook noodzakelijk. Xbrl is ontwikkeld voor het opstellen en delen van financiële informatie over het internet. Zo een computertaal bestond nog niet. Terwijl we al zo lang gebruik maken van het internet. Een nonprofit organisatie begon daarom met het ontwikkelen van xbrl. Ondertussen word xbrl over de hele wereld gebruikt en zijn er diverse software voor ontwikkeld. In Nederland hebben we dan ook onze eigen versie van xbrl parser. Deze gaat onder de naam sbr maar het is hetzelfde computertaal dat hiervoor word gebruikt.

Het traject van de ontwikkeling

Er wordt tijdens een sollicitatieprocedure bij een bedrijf gesproken over allemaal verschillende assessments. Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet direct weet wat al deze assessments inhouden en wat er van je verwacht wordt. Misschien heb je wel een ontwikkel assessment voorbij horen komen. Op school was een assessment een toets die werd afgenomen om te kijken of je de theorie goed begrepen had en aan de gestelde competenties kon voldoen om deze af te ronden. Dit is eigenlijk ook een betekenis van de assessments binnen de bedrijven. Bij een ontwikkel assessment wordt er vooral gekeken naar welke competenties een kandidaat voor de functie in huis heeft. De ontwikkeling wordt bekeken van de kandidaat hoe hij of zij de ervaring heeft opgedaan om de competenties te beheersen. Er wordt dus niet alleen gekeken naar de functierelevante competenties maar er wordt breder gekeken naar wat iemand in zijn mars heeft. Dit kan vooral handig zijn als er sprake is van een outplacement binnen een bedrijf. Soms moet ene bedrijf reorganiseren en wordt er besloten om werknemers te ontslaan of over te plaatsen naar een nieuwe werkplek. Er wordt dan gekeken wat iemand zijn kwaliteiten zijn en op welke andere werkplek deze specialiteiten van pas kunnen komen. Het lijkt dus erg op een ontwikkel assessment maar heeft een ander doel of aanleiding. Het traject van een ontwikkel assessment ziet er als volgt uit. Eerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden en een competentiegericht interview. Er wordt dan gekeken naar welke kwaliteiten iemand heeft en wat hij of zij allemaal kan. Hierna wordt er door middel van een test gekeken naar de persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten. Daarna volgen er diverse praktijksituaties wara er oefeningen worden gedaan om de te kijken  of de kandidaat geschikt is voor de functie. Tot slot vindt er een eindgesprek plaats om de puntjes op de i te zetten en eventuele andere vragen nog te stellen en te beantwoorden. Op basis van de vergaarde informatie zal er een eindrapport gemaakt worden.

https://loopbaannederland.nl/

Prijs vertaling

Iedereen moet wel eens een keer iets laten vertalen maar hoe pak je het aan en wat kost het?

Prijzen vertaalbureau

Als je op zoek gaat naar een vertaalbureau merk je al snel dat ze verschillende prijzen hebben. Elke vertaalbureau heeft zijn eigen tarieven en dit kunt je vaak op hun website zien. Soms moet je contact opnemen met het vertaalbureau om erachter te komen wat hun tarieven zijn. Dit komt doordat de manier waarop de vertaalbureaus hun prijzen vaststellen ook verschillen. Een vertaalbureau kan per woord rekenen of per document of zelfs per opdracht.

Offerte aanvragen

Het is dan ook slim om altijd een offerte te vragen bij het vertaalbureau voordat je iets laat vertalen. Als je om een offerte vraagt weet je precies hoeveel het gaat kosten en kom je later niet voor nare verassingen te staan. Het is ook slim om de offerte bij een aantal verschillende vertaalbureaus aan te vragen. Zo krijg je een beter idee van wat de gemiddelde prijs is en of een vertaalbureau te veel vraagt. Het is ook verstandig om niet alleen naar de prijs te kijken maar ook de kwaliteit. Dit kun je doen door recensies over het vertaalbureau op te zoeken.

Je kunt op de volgende sites verder lezen over de prijzen van vertaalbureaus.

 

Een CAO kan lastig in elkaar zitten.

Loon is alles wat je je werknemers geeft als een tegenprestatie voor hun geleverde werk of inzet. Het loon dat je uitbetaald aan het personeel is alleen zodra deze in dienstbetrekking zijn. Er is een groot verschil in de verschillende soorten loon, op basis van de functie, het soort werk en de diploma’s en ervaringen van de werknemers. De minimumlonen die je als werkgever moet uitbetalen zijn wettelijk vastgelegd en verschillen per branche waarin diegene werkzaam is. Mocht je als werkgever je niet aan deze wettelijk vastgestelde limieten houden, kun je een boete ontvangen van de arbeidsinspectie. Naast de uitbetaling van lonen zijn er soms ook Cao’s aanwezig. Dit zijn Collectieve Arbeidsovereenkomsten wat gezien kan worden als een overeenkomst tussen één of meer werkgevers of verenigingen van werkgevers. In sommige branches is het handig om een loonbureau in te schakelen voor de loonadministraties. De Cao’s in de schilders-, bouw-, horeca- en transportbranche zitten ingewikkeld in elkaar. In zulk soort gevallen kan een loonbureau helpen ter ondersteuning van de loonadministratie. Deze bureaus zorgen voor snelle accurate berekeningen waardoor je hier als werkgever niet over na hoeft te denken. Het kan namelijk zijn dat je als werkgever speciale verplichtingen hebt naar je werknemers toe, waar je misschien niet van af weet. Dit kan zijn tijdens feestdagen het doorbetalen van je werknemers, eventuele toeslag bovenop het normale salaris of een regeling omtrent de vrije dagen. De CAO heeft in de meeste gevallen een looptijd van 1 of 2 jaar maar er geldt een maximum van 5 jaar. Kijk op www.cbbs.nl voor hulp bij de loonadministratie en om problemen met de Cao’s van je werknemers te voorkomen. Er zijn namelijk diverse soorten zoals de ondernemings-cao, bedrijfstak-cao en de minimun- en standaard cao’s. Elk heeft weer andere regelingen, wat het lastig maakt om je als werkgever in te verdiepen.

http://www.cbbs.nl/

Gemakkelijk een pakket versturen

Bij het zelf versturen van een pakketje komt aardig wat kijken. Een van die dingen is de verpakking. De verpakking van een pakketje is erg belangrijk omdat zonder een goede verpakking het pakketje zo kapot zou kunnen gaan. De postbezorger voelt zich vaak niet verantwoordelijk voor de schade aan uw pakketje en dan zit u ineens met een kapot product en geen schadevergoeding. Stelt u voor hoe vervelend dat zou zijn als u iemand een verjaardagsgeschenk toestuurt en dit gaat kapot. Denk dus altijd aan een goede verpakking en bespaar niet op de nodige bescherming van het product.

Als u dat pakketje dan zelf gaat versturen, dan kunt u dit het beste online regelen. Het is namelijk veel gedoe om een pakketje tijdens werktijden af te moeten geven bij een postkantoor, omdat veel mensen hier vaak geen tijd voor hebben. Zo komt de verzending van dat pakketje nooit af, en wacht de ontvanger maar op zijn of haar pakketje. Een pakket verzenden hoeft niet lastig te zijn, want als u dit online regelt dan is alles ineens een stuk overzichtelijker en goedkoper. U weet direct wat u betaalt en wat u kunt verwachten. Als u uw pakketje door een ervaren bedrijf laat verzenden kunt u een service verwachten die u normaal niet zou krijgen als u het pakketje zelf verzendt. De verzendkosten pakket liggen vaak hoog, maar als u door een professional uw pakket laat verzenden kunnen zij voor u vaak een lagere prijs krijgen dan wanneer u zelf uw pakket verzendt.

Denk dus goed aan de verpakking van uw pakket en laat het werk verder aan een ervaren bedrijf over die alles voor u kunnen regelen. U krijgt dan gemak voor dezelfde prijs als wanneer u het pakket zelf zou verzenden. Dit is natuurlijk mooi meegenomen, gewoon doen dus.

http://www.cheapcargo.com