De meest effectieve technieken voor kinderen bij het onder controle krijgen van hun woede

Een emotie, die we allemaal ervaren, is woede en soms leidt dit tot ongewenste acties. Wanneer mensen echter aan het onder controle krijgen van woede denken, denken ze meestal dat dat op volwassenen slaat, maar ook kinderen kunnen echt iets hebben aan het leren beheersen van hun woede. Al op zeer jonge leeftijd moeten kinderen leren omgaan met frustratie en woede.

Jonge kinderen kunnen nog niet rationeel denken en hebben nog geen emotionele controle, wat betekent dat ze niet kunnen voelen hoe ze zich echt voelen. Kinderen tonen duidelijk hun woede door middel van hun gedrag en hun acties. Sommige kinderen hebben woedeaanvallen, terwijl anderen schreeuwen en krijsen. Geloof me echt, niet alleen jouw kinderen vertonen dit gedrag en heel veel ouders over de hele wereld ervaren soortgelijke situaties met hun kinderen. Lees hier meer over kinderpsychologie.

Vaak wordt het kind leren omgaan met hun woede nooit overwogen omdat de meeste ouders of volwassenen dit buitensporige gedrag als ‘normaal’ beschouwen. Het leren omgaan met boosheid is voor kinderen misschien nog wel belangrijker dan voor volwassenen, omdat ze zich in een fase van bevinden waarin ze zich snel ontwikkelen.

Om dit soort problemen te voorkomen, is er vanaf de dag dat ze geboren worden goede begeleiding van de ouders nodig. Elke kans die je ze geeft om ongecontroleerd hun woede te uiten, is een teken dat je goedkeurt wat ze doen. Het meeste gedrag van wat kinderen op jonge leeftijd leren, blijven ze hun hele verdere leven vertonen.

Natuurlijk zijn er veel manieren voor het leren omgaan met woede, maar het is beter om ze gewoon aan te leren om hun woede onder controle te houden. Als je ze kunt aanleren om gedisciplineerder en volwassener te willen handelen, dan zul je merken dat ze zichzelf prima in de hand kunnen houden. En als ze niet de wil hebben om hun gedrag te veranderen, dan kan geen enkele therapeut of psycholoog ze helpen.

Maar hoe kun je deze eigenschap in hen ontwikkelen? Laat ze deelnemen aan meer activiteiten zodat ze al hun vaardigheden ten volste kunnen ontwikkelen. Enkele activiteiten die nuttig zijn om het kind aan deel te laten nemen zijn spel en sport en lezen. Elke activiteit waarbij ze kunnen verliezen of waar ze te maken krijgen met een tegenslag, is een effectieve manier voor kinderen om te leren omgaan met hun woede. Je moet ze betrekken bij spelletjes of activiteiten, die kunnen uitlokken dat ze boos worden of de handdoek in de ring willen gooien zodat je ze kunt leren hoe ze daarop kunnen reageren. Leuke, interactieve en besluitvormende activiteiten zijn allemaal goed voor kinderen om om te leren gaan met woede en deze activiteiten brengen hen ook positief denken en verschillende waarden bij.

Moedig kinderen altijd aan om hun gevoelens en gedachten te delen en leer ze hoe ze hulp kunnen vragen bij eventuele problemen.

Ben je op zoek naar een kinder psycholoog in Rotterdam?

https://www.depsycholoog.nl/rotterdam/

Heeft u een daklekkage in uw bitumen dak? Dan kunt u zeker professionele hulp gebruiken

Is uw bitumen dak lek? Zorg dan voor een professionele reparatie van uw daklekkage. Na vele regenbuien kan een lekkage helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Laat uw daklekkage opsporen met geavanceerde apparatuur

Een daklekkage is altijd een vervelende ontdekking. Reparatie van daklekkage en andere diensten laat daarom altijd het best door een specialist aanpakken. Dakonderhoud Nederland gaat tijdens het opsporen en repareren secuur te werkt. Er wordt gebruik gemaakt van gecertifieerde materialen. Dit biedt u een optimaal resultaat en zo weinig mogelijk overlast. Uw daklekkage is binnen de kortste keren verholpen! Wat voor type dak u ook heeft, in vele gevallen kan de specialist het verhelpen. Wilt u zo lang mogelijk genieten van het gerepareerde dak? Om lekkages te voorkomen wordt er geadviseerd regelmatig onderhoud uit te laten voeren op uw dak.

Ontvang advies op maat voor uw daklekkage

Hoewel iedere daklekkage vervelend is, is de oorzaak vaak anders. De specialist zorgt er daarom voor dat u altijd op de hoogte bent van de reden van de lekkage en verhelpt het met het grootste gemak. Zo weet u zeker dat uw lekkage verleden tijd is. Het kan namelijk voorkomen dat er door Dakonderhoud Nederland meer schade wordt geconstateerd dan u zelf had gedacht. Nadat de bevindingen zijn gedaan, wordt er voor u een offerte op maat opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent, voordat de daklekkage wordt gerepareerd. Er wordt gewerkt met geavanceerde systemen waardoor een daklekkage tegen een voordelige prijs wordt verholpen. Deze systemen sporen eenvoudig een snel de lekken voor u op. Breekwerk en hakwerk is niet langer meer noodzaak!

Ontwikkel Leiderschapsvaardigheden – Top 5 Tips Ontdekt

Wat denk je – dat leiderschap aangeboren of aangemaakt wordt? Het juiste antwoord is dat elk van ons één of veel aangeboren kwaliteiten heeft en het is onze plicht om die een extra duwtje te geven door het correct op dezelfde moment te begrijpen. Op dezelfde manier, goede aanmoediging is erg belangrijk als je leiderschapskwaliteiten in jou hebt.

De voordelen van leiderschapsvaardigheden ontwikkelen op jonge leeftijd zijn altijd al benadrukt. Als je nog niet begonnen bent, is het nog niet te laat, aangezien er genoeg tijd is om de kwaliteiten naar boven te brengen met oefening en motivatie. Taken toewijzen en beheren is niet de enige waarde die een leider moet bezitten.

Hij of zij moet ook kunnen inspireren en de andere teamleden moeten aanmoedigen om hun doelen te behalen en hen in gang zetten om hun beste beentje voor te zetten. Mensen houden er altijd van om geleid en gerespecteerd te worden door een persoon die rechtlijnig denkt en zich sterk richt op deuren openen en succes bereiken met duidelijke richtlijnen.

Hier is de top 5 tips die je zal helpen in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden:

1. Zoek en vind wie je bent en wat anderen van je denken. Hiervoor moet je echte commentaar vragen die je zal helpen in je zelf-evaluatie.

2. Geef genoeg tijd aan het beantwoorden van vragen en zorgen van je teamleden die je zal helpen in het winnen van hun vertrouwen en hen respecteren. Je kan oplossingen bieden, je eigen mening geven of hen zelfs troosten om harmonie uit te bouwen aangezien goede luisteraars altijd goede leiders zijn!

3. Probeer om positief te praten en met je contacten bezig te blijven. Goede communicatie is altijd de sleutel tot succes en je kan het goed uitleggen en preciseren elke keer je iets probeert te leveren.

4. Om een goede leider te zijn, moet je bepaalde beslissingen aan het team overlaten of hun meningen produceren. Maak nooit iemand jouw slaaf aangezien iedereen zijn eigen baas wilt zijn en een grote druk iets is dat iedereen haat!

5. Probeer om het team heel te houden zodat iedereen zijn deel bijdraagt aan het succes om integriteit te creëren. Hiervoor zal je taken moeten verdelen zonder vooroordelen door te begrijpen waar ieders sterktes en zwaktes liggen zodat ze er het best uitkomen.

Het belangrijkste doel van een leider moet voorspoed en succes naar het volledige team met iedereen betrokken en hun deel leveren voor de ontwikkeling zijn.

IvPP | persoonlijk leiderschap

http://www.ivpp.nl/leiderschap/training

Regel uw klimaatinstallatie goed en schakel de totaalinstallateur in!

Wanneer u op zoek bent naar een totaalinstallateur voor uw klimaatbeheersing, kunt u uitstekend terecht bij een specialist als MRO Elektrotechniek. Zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij alles wat met klimaat installaties te maken heeft. Ze kunnen u helpen bij zonne-energie, klimaatbeheersing, lage tempratuur verwarming, airco-installaties, warmteterugwinning, mechanische ventilatie, warmtepomp systemen, cv-aanleg en ketelvervanging. Ze zijn op de hoogte van de eisen die gelden in de utiliteitsbouw voor verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Daarom houdt deze totaalinstallateur zich altijd aan de geselde NEN-normen en kiezen ze niet automatisch voor de standaardoplossing, maar leveren ze maatwerk. Hierdoor weet u zeker dat u de klimaatbeheersing heeft die bij uw bedrijfspand of woning past!

De totaalinstallateur staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren

Wilt u alles omtrent de elektrotechniek van uw bedrijfspand goed regelen? Of bent u op zoek naar een specialist op dit gebied voor uw woning? MRO Elektrotechniek biedt zijn diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunt u dus altijd terecht bij deze totaalinstallateur in woningbouw! Zij kunnen u van dienst zijn bij elektrotechniek, maar ook bij klimaatbeheersing en sanitair- en loodgieterswerk. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, waardoor ze ledverlichting, oplaadpunten en zonnepanelen kunnen installeren. U kunt dus echt rekenen op een totaalpakket bij deze specialist uit het Brabantse Raamsdonkveer en u vindt alle disciplines onder één dak. Handig hierbij is dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft voor al uw werkzaamheden.

Oplaadpunten, ledverlichting en zonnepanelen: u laat ze installeren door de totaalinstallateur

Elektrische auto’s worden steeds populairder, daarom wilt u misschien oplaadpunten voor deze auto’s. Of wilt u aan de slag met andere duurzame energiemogelijkheden? MRO Elektrotechniek BV is een gecertificeerd installatiebedrijf en leverancier van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Zij installeren uw lader(s) op de gewenste locatie en kunnen altijd het gewenste aantal leveren. Daarnaast kunnen ze u ook helpen met de installatie van zonnepanelen. Ook deze kan de totaalinstallateur leveren en installeren in elke gewenste vorm. Hierdoor maakt u een duurzame keuze en een goede investering voor de toekomst. Tot slot kunt u de totaalinstallateur ook inschakelen bij het installeren van ledverlichting. Dit doen zij voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wilt u mediation in Breda? Wij geven een aantal handige tips

Zit u midden in een scheiding en komt u er samen niet uit? Uiteraard wilt u alles zo goed en zo snel mogelijk geregeld hebben. In dit artikel hebben we een aantal handige tips die u kunnen helpen in de zoektocht naar een goede mediator in de regio Breda.

Wat kan een mediation bureau voor u doen?

Een mediation bureau staat tussen conflicten in, waardoor er meer ruimte ontstaat voor oplossingen. Mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. Ze kiezen dus geen kant en hebben geen vooroordelen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk opgelost word. Vaak blijkt dat het met mediation best mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen waarbij alle betrokkenen tevreden zijn. Voordeel hiervan is dat u niet naar een advocaat of rechter hoeft. Dit scheelt niet alleen in tijd en energie maar ook een hoop in de kosten. Stel u wilt bijvoorbeeld aanspraak maken op uw partnerpensioen, maar uw ex-partner vindt dat u hier geen recht op heeft. Mediation Breda adviseert en helpt u hierbij om tot een gezamenlijke oplossing te komen waar beide partijen vrede mee hebben.

Voordelen van scheiden via mediation

Het belangrijkste voordeel van mediation in Breda is dat er geen onnodige escalatie plaatsvindt. De mediator zorgt ervoor dat beide partijen zich veilig voelen en het geen vechtscheiding wordt. Niet onbelangrijk is ook dat het een rechtvaardige manier is, omdat een mediation bureau let op het belang van beide partijen. U kunt hierin zelf het tempo bepalen. Als u kiest voor een advocaat weet u al op voorhand dat het een hoop geld gaat kosten. Dat geld kunt u in deze periode natuurlijk eigenlijk niet missen. Er komen nog een hoop veranderingen aan ook op financieel gebied. Een mediator is dan ook goedkoper, omdat beide partijen dezelfde mediator hebben in plaats van ieder een eigen advocaat. Mediation is geen standaardoplossing, maar maatwerk gericht op jullie situatie. Twijfelt u of u recht heeft op partnerpensioen? Als mediation bureau in Breda kunnen wij u hierbij helpen. Maar het belangrijkste voordeel van een mediator is: er zijn geen verliezers, ieder behoudt zijn eigen waarde.

Kan ik bij een scheiding beter een mediation bureau in Breda zoeken of een advocaat?

Een logische vraag bij een echtscheiding is: neem ik een advocaat of ga ik op zoek naar een mediation bureau in de regio Breda? Deze keuze heeft alles te maken met de verstandhouding tussen u en uw partner. Kunnen jullie samen nog goed communiceren? En is de intentie er vanuit beide partijen om er onderling uit te komen? Dan is het niet gek om te denken aan mediation. Zijn er verschillende wrijvingspunten of is er sprake van een vechtscheiding? Kunnen jullie echt niet meer samen om tafel? Dan loopt het meestal uit op een advocaat en een rechtszaak. We nemen als voorbeeld even partnerpensioen. Bent u getrouwd geweest en gaat u scheiden? Dan heeft u recht op een stukje partnerpensioen. Dit verrekenen de pensioen instanties zelf op het moment dat ze een wijziging doorkrijgen. Een mediation bureau kan hierin adviseren en daarnaast vastleggen wat hierover wordt afgesproken.

Heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mediation in Breda of heeft u vragen over het partnerpensioen? Neem dan contact op met een van de mediators van Van den Brekel Notariaat uit Breda.

https://echtscheidingsmediatorbreda.nl/

Van ontwerp tot afwerking laat u groot formaat drukwerk over aan specialist

Het is logisch dat u groot formaat drukwerk overlaat aan een specialist. Als ondernemer bent u immers vooral bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie. Aangezien u daar al uw handen aan vol heeft, kunt u bepaalde zaken delegeren aan derde partijen. Het is dan wel van belang dat een partner u het werk volledig uit handen neemt. Wat betreft de promotie van uw bedrijf is GraphicWorld die partner! Zo heeft deze professional de juiste apparatuur om uw drukwerk in groot formaat uit te voeren. Ook beschikt GraphicWorld over een eigen ontwerpstudio, zodat er een design gemaakt kan worden dat precies bij uw wensen aansluit. Voor groot formaat printen neemt u vandaag nog contact op!

Als het echt duidelijk moet zijn laat u het in groot formaat printen!

Door drukwerk op groot formaat te laten printen valt u op in het algemene straatbeeld. Het vergt echter wel meer tijd dan het aansluiten van een printer en drukken maar. Voor dergelijk drukwerk heeft u dan ook een bedrijf nodig met gespecialiseerde apparatuur. En dat vindt u bij de professionals van GraphicWorld. Een bedrijf met een uitstekende, en vooral complete service. Met name voor ondernemingen in de Retail marketing is GraphicWorld de ideale partner. Heeft u promotiemateriaal voor buiten of voor binnen nodig? Kies dan uit een groot assortiment aan speciale materialen waarop u uw drukwerk uit kunt laten voeren.

Groot formaat drukwerk via een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen

Wilt u promotiemateriaal op groot formaat laten printen? Dan start u natuurlijk een samenwerking met een partner die rekening houdt met uw wensen en eisen. Groot formaat drukwerk voor posters of uithangborden bijvoorbeeld, is voor veel Retail ondernemers dé manier van reclame maken. Printen op groot formaat, en op verschillende ondergronden, is geen gemakkelijke klus. En dit wordt nog verder bemoeilijkt omdat u natuurlijk zelf het beste weet wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Zet dat maar eens in een ontwerp! Gelukkig kunt u dan terecht bij GraphicWorld, een specialist die echt met u meedenkt. Uw wordt zelf volledig betrokken bij het ontwerp en de productie gebeurt aan de hand van specialistische, high-tech apparatuur.

Een gezond gebit voor iedereen

Een gezonder gebit, ook voor de oudsten en kwetsbaarste onder ons. Daar trekt minister Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin 1 miljoen euro voor uit. En desnoods zal de tandarts ervoor aan huis komen. Niet eens zo’n gek idee. Een studie van Bond Moyson toonde eerder al aan dat driekwart van de bewoners van woonzorgcentra in twee jaar geen tandarts had gezien. Amper 22 procent had een of andere vorm van mondzorg gekregen. Maar ook ouderen die nog thuis wonen hebben het soms moeilijk om hun gebit naar behoren te verzorgen. Bij mensen die fragiel worden kan het heel snel achteruitgaan. Verwaarlozing van mondgezondheid wordt vaak in verband gebracht met ondervoeding, gewichtsverlies, hart- en vaataandoeningen, diabetes en andere gezondheidsproblemen. Veel voorkomende problemen van de ouder wordende patiënt zijn tandbederf, ontstekingen van het tandvlees en kaakbot en aandoeningen van de slijmvliezen. Regelmatig moet een tandarts een tand of kies trekken. Een goede mondgezondheid hangt nauw samen met de algemene gezondheid en welbevinden. Zo kan een slechte mondgezondheid leiden tot ondergewicht omdat een oudere moeite heeft met eten. Daarnaast gebruiken oudere mensen ook vaak meerdere medicijnen. Medicatiegebruik is een extra risicofactor voor de mondgezondheid, omdat veel medicatie invloed heeft op de speekselproductie, waardoor de natuurlijke bescherming van het speeksel afneemt en de kans op een droge mond afneemt. Nu zullen behandelingen als een wortelkanaalbehandeling of een kaakcorrectie niet meer voor ouderen gelden, want in Nederland draagt ongeveer driekwart van de ouderen boven de 65 jaar een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese (een kunstgebit). Het is echter daarom wel belangrijk dat ouderen ook met een kunstgebit naar de tandarts blijven gaan. Door het slinken van het kaakbot kan de gebitsprothese namelijk minder goed gaan zitten. Hierdoor kunnen beschadigingen aan het mondslijmvlies ontstaan. En belangrijk is: poets twee keer per dag je tanden.

http://orfeokliniek.nl/

Xbrl parser

Als bedrijf moet je wel beginnen met het investeren van xbrl parser. Steeds meer bedrijven gebruiken het en als je er nu niet voor gaat loop je als bedrijf straks achter op de ontwikkelingen. Er zijn al bedrijven dat verplicht xbrl parser moeten gebruiken. Dit omdat ze rapporten in xbrl moeten aanleveren. Dit kan in de toekomst voor alle bedrijven verplicht worden.

Het is dan zeker een goede investering in de toekomst van je bedrijf. Als het later door meer bedrijven gebruikt gaat worden is xbrl parser ook handig voor het uitwisselen van informatie onderling.

Nu hebben we het over xbrl parser terwijl de meeste van ons niet eens weten wat xbrl is. Een korte uitleg vind ik dan ook noodzakelijk. Xbrl is ontwikkeld voor het opstellen en delen van financiële informatie over het internet. Zo een computertaal bestond nog niet. Terwijl we al zo lang gebruik maken van het internet. Een nonprofit organisatie begon daarom met het ontwikkelen van xbrl. Ondertussen word xbrl over de hele wereld gebruikt en zijn er diverse software voor ontwikkeld. In Nederland hebben we dan ook onze eigen versie van xbrl parser. Deze gaat onder de naam sbr maar het is hetzelfde computertaal dat hiervoor word gebruikt.

Het traject van de ontwikkeling

Er wordt tijdens een sollicitatieprocedure bij een bedrijf gesproken over allemaal verschillende assessments. Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet direct weet wat al deze assessments inhouden en wat er van je verwacht wordt. Misschien heb je wel een ontwikkel assessment voorbij horen komen. Op school was een assessment een toets die werd afgenomen om te kijken of je de theorie goed begrepen had en aan de gestelde competenties kon voldoen om deze af te ronden. Dit is eigenlijk ook een betekenis van de assessments binnen de bedrijven. Bij een ontwikkel assessment wordt er vooral gekeken naar welke competenties een kandidaat voor de functie in huis heeft. De ontwikkeling wordt bekeken van de kandidaat hoe hij of zij de ervaring heeft opgedaan om de competenties te beheersen. Er wordt dus niet alleen gekeken naar de functierelevante competenties maar er wordt breder gekeken naar wat iemand in zijn mars heeft. Dit kan vooral handig zijn als er sprake is van een outplacement binnen een bedrijf. Soms moet ene bedrijf reorganiseren en wordt er besloten om werknemers te ontslaan of over te plaatsen naar een nieuwe werkplek. Er wordt dan gekeken wat iemand zijn kwaliteiten zijn en op welke andere werkplek deze specialiteiten van pas kunnen komen. Het lijkt dus erg op een ontwikkel assessment maar heeft een ander doel of aanleiding. Het traject van een ontwikkel assessment ziet er als volgt uit. Eerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden en een competentiegericht interview. Er wordt dan gekeken naar welke kwaliteiten iemand heeft en wat hij of zij allemaal kan. Hierna wordt er door middel van een test gekeken naar de persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten. Daarna volgen er diverse praktijksituaties wara er oefeningen worden gedaan om de te kijken  of de kandidaat geschikt is voor de functie. Tot slot vindt er een eindgesprek plaats om de puntjes op de i te zetten en eventuele andere vragen nog te stellen en te beantwoorden. Op basis van de vergaarde informatie zal er een eindrapport gemaakt worden.

https://loopbaannederland.nl/

Geen financiële verrassingen achteraf met goede prijzen voor beton

Geen financiële verrassingen achteraf met goede prijzen voor beton. Daarvan bent u verzekerd bij de specialist. U vraag een gerenommeerd bedrijf om advies over een geschikte prijs voor betonnen keerwanden en kelders. Dan weet u de exacte prijzen. De prijs voor de betonnen constructie van uw wens kan op voorhand berekend worden door een betrouwbare aannemer met verstand van zaken. De offerte die u aanvraagt voor de betonnen keerwand of kelder is volledig vrijblijvend. U bepaalt dus zelf of u er wel of niet mee akkoord gaat.

Profiteer van scherpe prijzen bij de aanschaf van beton

Profiteer van scherpe prijzen bij de aanschaf van beton. Dat is een van de redenen waarom u Bouwwerken Peetermans NV inschakelt. Hier bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten betonwerken. Bent u van plan om een parkeergarage te bouwen? Of heeft u betonnen keerwanden nodig voor stockageboxen? Dan is het natuurlijk fijn als u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor beton. U kunt aanzienlijk besparen op de aanschaf van beton door het aan te kopen bij een vooraanstaand bedrijf met ruime ervaring. Vraag een vrijblijvende offerte op en ervaar zelf wat de aantrekkelijke prijzen kunnen zijn van beton.

Diverse vormen en afmetingen betonnen keerwanden

Betonnen keerwanden zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Zodoende kan een keerwand op verschillende manieren gebruikt worden. Keerwanden kunnen bijvoorbeeld dienst doen als stockageboxen voor onder meer bouwmaterialen of als fundering voor een staalconstructie. Daarnaast is een betonnen keerwand ook ideaal voor het opvangen van niveauverschillen op een bepaald terrein. Bij een specialist kunt u een wand volledig op maat laten maken en de prijzen van beton achterhalen. Zo weet u zeker dat u na het bekisten en opbouwen tevreden zult zijn. Wilt u dat de betonnen keerwanden voorzien zijn van speciale T- of hoek-stukken. Geef het door aan Bouwwerken Peetermans NV en dan komt het helemaal in orde.

http://www.peetermans-beton.be/