Crool

ICT bedrijf Amersfoort nodig voor volledige ICT-ontzorging?

Bij Xantion, een gedreven ICT bedrijf in Amersfoort, kunt u terecht voor volledige ICT-ontzorging. Dat betekent concreet dat wij niet alleen zorgen voor de computers, maar ook voor de servers, routers, switches en bijvoorbeeld de printers. Wel zo makkelijk dus! Dit alles doen wij tegen een laag, vaststaand bedrag, zodat u niet onverwachts voor torenhoge kosten komt te staan. 

ICT-beheer door een ICT bedrijf in Amersfoort

Als ik mijn ICT-beheer door een ICT bedrijf in Amersfoort laat doen is dat toch heel duur? Deze vraag krijgen wij vaak, maar niets is minder waar. Door uw volledige ICT-beheer te laten doen door ons hoeft u geen dure investeringen meer te doen of extra medewerkers in te huren. Beide opties zijn uiteindelijk een stuk duurder dan het inschakelen van Xantion. Het resultaat? Bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Een groot voordeel hierbij is dat wij onbeperkt helpen. U krijgt een vast team aangewezen voor uw ICT beheer. Heeft u een vraag, dan krijgt u direct iemand aan de lijn die u kent. Geen keuzemenu’s of wachttijden meer, maar direct antwoord op uw vraag en dat dag in dag uit, ook buiten werktijden. Door op deze manier te werken, hopen wij irritaties en onderbrekingen tot een minimum te houden voor uw medewerkers. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op. 

ICT als water uit de kraan

In de huidige tijd kan bijna geen enkel bedrijf meer zonder goede ICT-voorzieningen. Door ICT zo transparant en makkelijk beschikbaar te maken als water uit de kraan, zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed blijft lopen en er elke dag opnieuw vooruitgang kan plaatsvinden. Bij Xantion geloven wij in ICT als water uit de kraan. Dit proberen wij te bereiken door een eerlijke, creatieve, gedreven, toegankelijke en praktische werkwijze. 

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over onze werkwijze of over alle diensten die wij verder nog leveren? Kijk dan eens op de website voor meer informatie over het ICT-bedrijf nabij Amersfoort. Wilt u een keer sparren met een van onze medewerkers over alle mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan direct contact met ons op. Misschien staan wij dan binnenkort ook wel bij u op de stoep.