Coderen in de horeca

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk altijd voorkomen dat jij producten serveert die niet vers zijn of misschien zelfs bedorven zijn. Wanneer dit wel gebeurt kan het jouw restaurant een hele slechte naam bezorgen. En een slechte naam zorgt natuurlijk voor weinig klandizie. En zonder klandizie kan jouw zaak niet voortbestaan. Het is daarom zaak dat jij als restauranteigenaar altijd je zaakjes goed op orde hebt.

 

Het begint vaak bij het coderen van je producten. Heel vaak is het zo dat restauranteigenaars geen codeersysteem gebruiken om hun producten te coderen. Dit resulteert vaak in een vriezer die vol staat met voedsel waarvan een groot deel eigenlijk niet meer verantwoord gebruikt kan worden. Dit als je de regelgeving van de voedsel en warenautoriteit aanhoudt als restauranteigenaar. Het is belangrijk dat de restauranteigenaars zich gaan realiseren hoe belangrijk het is om hun goederen te gaan coderen. Natuurlijk is het belangrijk voor de naam van hun eigen zaak maar misschien nog wel belangrijker is de algemene volksgezondheid van Nederland. Dit breng je ernstig in gevaar wanneer je producten serveert die eigenlijk niet meer geserveerd mogen worden. Om je producten te coderen is het handig om zelf een codeer printer in huis te hebben. Het is een eenmalige investering die goed zal zijn voor het restaurant maar vooral voor de volksgezondheid.

 

Er zijn verschillende onderzoeken die al hebben uitgewezen dat restaurants die coderen allereerst lekkerder voedsel serveren en daardoor ook veel meer klanten trekken. Zo kun je als restauranteigenaar bepaalde keurmerken krijgen wanneer blijkt dat jij inderdaad goed codeert. Met zo keurmerk toon jij naar de buitenwereld dat jij vers voedsel serveert. Dit keurmerk mag je daarna ook overal vermelden, van je voordeur tot je website. Overal kun je het zichtbaar maken.

 

Zorg er daarom voor dat je gaat coderen, je helpt jezelf en uiteraard je medemens er ontzettend mee. Wacht niet langer!

 

http://www.kba-metronic.com/nl/

Apparatuur thuis laten bezorgen door de Selexion winkel in Kortrijk

Bij de Selexion winkel in Kortrijk staan ze klaar voor reparaties. Ook voor uw vragen. Heeft u elektronische apparatuur gekocht bij de Selexion winkel in Kortrijk, en ondervindt u onverhoopt problemen? Is er een defect aan uw apparatuur? Ongeacht of u er nog garantie op heeft, Selexion Kortrijk doet herstellingen aan uw elektro in de gehele regio. Zo kunt u snel weer door waar u mee bezig was. Vaatwasmachine laten herstellen, of iPhone laten herstellen: geen probleem bij Selexion Kortrijk. De deskundige medewerkers doen deze herstellingen graag. Wilt u graag grote veranderingen doorvoeren in huis? Dan komen de deskundige medewerker ook graag langs voor advies op maat en aan huis. Een completere service vindt u nergens anders.

Vlotte herstelservice bij de Selexion winkel in Kortrijk

Heeft u een defect aan elektronisch apparatuur die u gekocht heeft in de Selexion winkel in Kortrijk? Dat is erg vervelend. Wat voor elektronisch apparatuur het ook is, u wilt het natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij de Selexion winkel in Kortrijk worden herstellingen aan elektro zowel binnen als buiten de garantie gedaan. U bent in Kortrijk dan ook aan het juiste adres om bijvoorbeeld uw iPhone te herstellen; maar ook een vaatwasmachine herstellen valt binnen de mogelijkheden. Ook kunnen er standaardinterventies binnen 36 uur binnen een straal van 10 kilometer gedaan worden. Dat hoort ook bij onze snelle en deskundige service.

De beste service bij de Selexion winkel in Kortrijk

Bij de Selexion winkel in Kortrijk profiteert u altijd van de beste service. Zo profiteert u bij hier altijd van een ruime keuze aan diverse elektronica en kunt u in de winkel altijd terecht voor deskundig advies. Maar ook als u online bestelt, profiteert u van deze service. Zo kunt u via een live chat advies vragen over de gewenste elektronica. Maar ook als u uw iPhone of vaatwasmachine wilt laten herstellen kunt u in de Selexion winkel in Kortrijk terecht; u kunt hier namelijk terecht voor alle herstellingen op het gebied van elektro. Dat hoort allemaal bij onze vriendelijke en deskundige service.

https://elektrotaelman.be/

Gegevens over de zaak

Veel winkels hebben dagelijks een redelijk aantal bezoekers die de winkel betreden en eventueel ook een product of dienst aanschaffen. Je zal veel moeite en tijd in een zaak moeten steken als je wilt dat je klanten blijft behouden en om resultaten te boeken. Een inzicht in bestaande- en nieuwe klanten is daarom van groot belang en daar zijn aardig wat technieken voor om gerichte statistieken te bemachtigen. Dit noemen wij ook wel analytics retail en die kunnen allerlei gegevens aan het licht brengen van de winkel en de nieuwe- en bestaande klanten. Vanuit daar kunnen er conclusies worden getrokken en vervolgens  een nieuwe strategie uitkiezen of een bestaande strategie verbeteren om meer verkopen en/of bezoekers te realiseren voor de zaak.

Het bedrijf in kwestie, die de winkel hiermee kan helpen is het bedrijf Crumbbase. Dit bedrijf werkt met een zogenaamde passanten teller. Crumbbase geeft door middel van haar systemen inzicht in het aantal passanten dat de winkel heeft, hoe vaak de klanten terugkomen en hoelang de klanten in de winkel aanwezig zijn. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kunnen er conclusies worden getrokken naar aanleiding van het aantal bezoekers en het aantal verkopen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu vraag je je af, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat Crumbbase gebruikt is niet te zien door klanten, daardoor kan er nog effectiever gegevens worden gemeten. Er worden verschillende Wi-Fi sensoren geplaatst in- en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste vereiste is dat zijn of haar Wi-Fi signaal wel ingeschakeld staat, zodat de Wi-Fi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten en gegevens kunnen worden opgeslagen. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met  een smartphone, dus het resultaat zal erg betrouwbaar zijn, aangezien er genoeg respondenten zullen zijn!

http://www.crumbbase.nl/