Veelvoorkomende problemen met Miele wasmachines door wasmachine reparatie Utrecht

Miele wasmachine problemen door wasmachine reparatie Utrecht

Algemene Miele wasmachine problemen en hoe ze op te lossen

Miele is een familiebedrijf en bestaat al tientallen jaren. Deze Duitse elektronicafabrikant produceert wasmachines van hoge kwaliteit. Zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Storingen aan wasmachines kunnen voorkomen en als u uw gebruiksaanwijzing leest, kan het een beetje helpen om de fout te ontcijferen.

Wasmachine reparatie Utrecht meet uw wasmachine door of leest deze uit.

Diepgaande foutcodes

In tegenstelling tot andere merken gebruiken de foutcodes van de wasmachine van Miele een reeks berichten, geluiden, symbolen en knipperende lampjes om het probleem aan te geven. Deze ingebouwde diagnostische hulpprogramma’s identificeren het probleem zodat u die informatie aan uw technicus kunt doorgeven. Bekijk de volgende voorbeelden voor het oplossen van problemen met wasmachine Miele:

Berichten

Watertoevoer mislukt!

De meest voorkomende oorzaken afgezien van een geknikte slang omvatten een verstopt waterinlaatfilter, verbindingsproblemen of lage waterdruk. Een gesloten of niet volledig open stopkraan is een andere reden voor deze foutmelding.

Afvoerfout!

Een aantal redenen voor dit foutbericht zijn onder meer elektrische storingen en verbindingsproblemen. De afvoer van het filter kan worden geblokkeerd. Of de montagehoogte van de afvoerslang kan te hoog zijn geplaatst.

Technische fout!

Geeft aan dat inspectie door een specialist wordt vereist, omdat dit grondig moet worden onderzocht. Problemen kunnen te maken hebben met bedrading en elektriciteit, of problemen met het bedieningspaneel. Stroomuitval en verbindingen van slechte kwaliteit kunnen ook de boosdoeners zijn.

Waterdichte fout!

Het opnieuw instellen van de foutcode moet door een professional worden uitgevoerd als het waterdichte systeem is geactiveerd.

Bel service

Dit is een andere technische fout die een technicus nodig heeft om de lamp in de trommel correct aan te brengen, die mogelijk is losgeraakt. Of kan te wijten zijn aan een elektrische fout.

Een blanco display

Geeft aan dat er geen stroom is. Dit kan betekenen dat het display automatisch is uitgeschakeld om energie te besparen en in de standby-modus staat. De deur is mogelijk niet goed gesloten of er is een zekering of stroomonderbreker geactiveerd.

Witgoed reparatie Utrecht heeft ervaring met alle merken en soorten wasmachine. Bel nu.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl

Wasmachine reparatie Amsterdam: wasmachine problemen bij Zanussi wasmachines

Zanussi wasmachine problemen door wasmachine reparatie Amsterdam

Dankzij moderne technologie is het vinden van Zanussi-wasmachines een fluitje van een cent. Het begrijpen van foutcodes kan u misschien behoeden voor de schaamte om een ​​servicemonteur uit te nodigen voor zoiets eenvoudigs als een vuile filter of een deur die niet helemaal vastliep. En wanneer uw machine professioneel onderhoud nodig heeft, tonen de codes de technicus precies waar het probleem ligt.

Hoe foutmeldingen worden weergegeven

De foutcodes van de wasmachine van Zanussi worden op twee manieren weergegeven. In machines met een LED-display ziet u een E gevolgd door twee cijfers. Als uw machine geen displaypaneel heeft, wordt de foutcode weergegeven met een combinatie van rode en groene flitsen op het start / stop-lampje. Tel de rode flitsen om het eerste nummer en het groene nummer voor de tweede te krijgen.

Wasmachine reparatie Amsterdam verhelpt alle storingen aan uw Zanussi wasmachine.

Foutcodes begrijpen

Codes zijn gegroepeerd volgens de systemen waar de fout zich heeft ontwikkeld:

E1 codes

Een foutcode die begint met een 1, of een enkele rode flits gevolgd door een aantal groene flitsen geeft aan dat uw Zanussi wasmachine problemen op de een of andere manier gerelateerd zijn aan water:

E11 – De machine is niet aan het vullen. Ervan uitgaande dat de slangen correct zijn bevestigd en niet zijn geknikt of platgedrukt, controleert uw technicus de waterinlaatklep.

E13 – Uw wasmachine lekt. Je zou verwachten dat dit een onnodige foutcode is, omdat het klassieke symptoom van een lekkende wasmachine een natte vloer is! Er kan echter nog enige tijd water in de bodem van de machine blijven zitten voordat dit gebeurt. Deze foutcode betekent dat u het probleem in een eerder stadium opmerkt en dat er geen waterschade aan uw machine wordt veroorzaakt.

E2 codes

Alle E2-codes duiden op problemen met de afvoer. Dit omvat fouten met de pomp of de bedrading en aansluitingen. Zanussi filterproblemen met de wasmachine vertonen ook waarschijnlijk een E2-foutcode omdat een geblokkeerd filter voorkomt dat het apparaat correct leegloopt.

E3 codes

Deze hebben betrekking op de drukschakelaar in de wasmachine die de hoeveelheid water in de machine bewaakt.

E35 – geeft aan dat het waterniveau te hoog is. Dit kan soms worden veroorzaakt door overmatig schuimen, omdat u meer afwasmiddelen hebt gebruikt dan vereist of zelfs het verkeerde soort afwasmiddel.

E33, E36, E37 en E39 – Vermeld verschillende fouten in het drukschakelkring. Uw servicemonteur weet precies wat de cijfers betekenen, zodat zij het probleem kunnen traceren en snel kunnen herstellen.

E4 codes

Alle E4-codes duiden op problemen met de deur of het vergrendelingsmechanisme. Een om op te letten is E41, wat eenvoudig aangeeft dat de deur open is. Het is de moeite waard om te controleren of het veilig is vergrendeld voordat u een technicus belt. Andere E4-codes geven fouten aan op het slot of de bedrading tussen de vergrendeling en het hoofdbedieningspaneel.

E5-codes

Problemen met de motor van de wasmachine, de borstels of bedrading tussen het bedieningspaneel en de motor zullen een E5-code aangeven.

E6-codes en E71

Deze codes hebben betrekking op het verwarmingssysteem. Voorbeelden hiervan zijn

E61- Het water warmt niet goed op. Dit komt meestal door een defect verwarmingselement.

E62 – Het water is oververhit. De meest waarschijnlijke oorzaak is een storing in het bedieningspaneel.

E71 – Er is een storing in de watertemperatuursensor.

E8- en E9-codes

Geef een probleem aan bij het programmeren van het bedieningspaneel

Heeft u wasmachine reparatie in Amsterdam nodig, belt dan snel voor het maken van een afspraak.

https://witgoed-reparatie.net

Coderen in de horeca

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk altijd voorkomen dat jij producten serveert die niet vers zijn of misschien zelfs bedorven zijn. Wanneer dit wel gebeurt kan het jouw restaurant een hele slechte naam bezorgen. En een slechte naam zorgt natuurlijk voor weinig klandizie. En zonder klandizie kan jouw zaak niet voortbestaan. Het is daarom zaak dat jij als restauranteigenaar altijd je zaakjes goed op orde hebt.

 

Het begint vaak bij het coderen van je producten. Heel vaak is het zo dat restauranteigenaars geen codeersysteem gebruiken om hun producten te coderen. Dit resulteert vaak in een vriezer die vol staat met voedsel waarvan een groot deel eigenlijk niet meer verantwoord gebruikt kan worden. Dit als je de regelgeving van de voedsel en warenautoriteit aanhoudt als restauranteigenaar. Het is belangrijk dat de restauranteigenaars zich gaan realiseren hoe belangrijk het is om hun goederen te gaan coderen. Natuurlijk is het belangrijk voor de naam van hun eigen zaak maar misschien nog wel belangrijker is de algemene volksgezondheid van Nederland. Dit breng je ernstig in gevaar wanneer je producten serveert die eigenlijk niet meer geserveerd mogen worden. Om je producten te coderen is het handig om zelf een codeer printer in huis te hebben. Het is een eenmalige investering die goed zal zijn voor het restaurant maar vooral voor de volksgezondheid.

 

Er zijn verschillende onderzoeken die al hebben uitgewezen dat restaurants die coderen allereerst lekkerder voedsel serveren en daardoor ook veel meer klanten trekken. Zo kun je als restauranteigenaar bepaalde keurmerken krijgen wanneer blijkt dat jij inderdaad goed codeert. Met zo keurmerk toon jij naar de buitenwereld dat jij vers voedsel serveert. Dit keurmerk mag je daarna ook overal vermelden, van je voordeur tot je website. Overal kun je het zichtbaar maken.

 

Zorg er daarom voor dat je gaat coderen, je helpt jezelf en uiteraard je medemens er ontzettend mee. Wacht niet langer!

 

http://www.kba-metronic.com/nl/

Gegevens over de zaak

Veel winkels hebben dagelijks een redelijk aantal bezoekers die de winkel betreden en eventueel ook een product of dienst aanschaffen. Je zal veel moeite en tijd in een zaak moeten steken als je wilt dat je klanten blijft behouden en om resultaten te boeken. Een inzicht in bestaande- en nieuwe klanten is daarom van groot belang en daar zijn aardig wat technieken voor om gerichte statistieken te bemachtigen. Dit noemen wij ook wel analytics retail en die kunnen allerlei gegevens aan het licht brengen van de winkel en de nieuwe- en bestaande klanten. Vanuit daar kunnen er conclusies worden getrokken en vervolgens  een nieuwe strategie uitkiezen of een bestaande strategie verbeteren om meer verkopen en/of bezoekers te realiseren voor de zaak.

Het bedrijf in kwestie, die de winkel hiermee kan helpen is het bedrijf Crumbbase. Dit bedrijf werkt met een zogenaamde passanten teller. Crumbbase geeft door middel van haar systemen inzicht in het aantal passanten dat de winkel heeft, hoe vaak de klanten terugkomen en hoelang de klanten in de winkel aanwezig zijn. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kunnen er conclusies worden getrokken naar aanleiding van het aantal bezoekers en het aantal verkopen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu vraag je je af, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat Crumbbase gebruikt is niet te zien door klanten, daardoor kan er nog effectiever gegevens worden gemeten. Er worden verschillende Wi-Fi sensoren geplaatst in- en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste vereiste is dat zijn of haar Wi-Fi signaal wel ingeschakeld staat, zodat de Wi-Fi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten en gegevens kunnen worden opgeslagen. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met  een smartphone, dus het resultaat zal erg betrouwbaar zijn, aangezien er genoeg respondenten zullen zijn!

http://www.crumbbase.nl/