Optimaal thuiswerken met deze 3 tips

Thuiswerken is al lange tijd voor veel Nederlanders een feit, maar dat betekent niet direct dat iedere Nederlander al beschikt over de ultieme thuiswerkplek. Waar voldoet namelijk een goede werkkamer aan en hoe zorg jij ervoor dat je comfortabel kunt werken in huis? Met de volgende tips werk jij binnen de kortste keren ongestoord en sneller dan ooit je takenlijst af.

1. Zorg voor een ergonomisch bureau

Pijn in je rug van het voorovergebogen werken achter een te laag bureau, veelvuldig typen zonder pauze in te lassen of je beeldscherm te hoog hangen, waardoor je nek begint te krampen? Een ergonomisch en juist afgesteld bureau en bureaustoel zijn onmisbaar voor iedere thuiswerkende. Zo bestaan er bureaus en bureaustoelen, waarvan men zelf de hoogte in kan stellen. Daarnaast zijn er speciale, ergonomische muizen ontwikkeld, die je hand de juiste houding aan laten nemen. Op die manier kun je urenlang comfortabel achter een bureau zitten zonder lichamelijke klachten te ontwikkelen.

2. Werk met goede apparatuur

Beschik jij al over een goedwerkende laptop of moet jij het nog altijd doen met die ene van acht jaar oud? Aarzel dan niet langer, maar ga vandaag nog op zoek naar een fijne laptop. Geef jij de voorkeur aan een laptop zonder Windows, zoals een linux laptop? Misschien is het dan een idee om een kijkje te nemen op de website van Laptopzelfsamenstellen, waarop jij zelf laptop samenstellen kan. Zo ontzorg jij jezelf door de zoektocht naar de ideale laptop over te slaan, omdat je hem nu geheel zelf kan samenstellen.

3. Creëer voldoende licht

Een lichte ruimte is gezond voor de mens, waardoor het aan te raden is om in een kamer te werken waar veel licht binnenkomt. Kunstmatig licht daarentegen heeft een negatieve werking op de motivatie en concentratie van de mens, dus werk desnoods in de woonkamer als je daar verlicht aan de slag kunt gaan.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/

Laat je laptop snel repareren bij laptop reparatie Aalten

Een probleem met je laptop kan heel vervelend zijn. Bij laptop reparatie Aalten wordt het probleem verholpen en kan je weer met een gerust hart achter je laptop kruipen. Zo kan laptop reparatie Aalten bijvoorbeeld een virus van je laptop verwijderen of kan laptop reparatie Aalten ervoor zorgen dat de laptop wordt voorzien van een nieuwe batterij. Ook kan de laptop bij laptop reparatie Aalten worden hersteld na een waterschade. Dit hangt wel compleet af van de ernst van de waterschade. Soms is waterschade zo hardnekkig, dat de laptop zelfs door laptop reparatie Aalten niet meer te redden valt. Maar meestal kan elk probleem bij laptop reparatie Aalten worden verholpen door de vakkundig mensen die daar werkzaam zijn. 

Vakkundigheid

Bij laptop reparatie Aalten werken vakkundige medewerkers die zorgvuldig de reparaties aan de laptops zullen uitvoeren. Door de vele kennis die zij hebben in het vak, zijn zij in staat de laptop weer helemaal naar behoren te laten werken. Wanneer er een onderdeel van je laptop stuk is weet jij zelf vaak niet wat er aan de hand is en ben je al helemaal niet in staat dit onderdeel zelf te vervangen. De vakmannen weten precies waar het probleem zit en kunnen met die kennis het probleem in de laptop verhelpen. Laptop reparatie Aalten repareert de laptops tegen scherpe prijzen. Ook kan laptop reparatie Aalten je computer bij je thuis komen ophalen en weer komen terugbrengen als dit jou beter uitkomt. Zo hoef je niet naar de winkel te komen en wordt jouw laptop alsnog gerepareerd door laptop reparatie Aalten. Als je geen hardware problemen hebt met je laptop, maar er is iets mis met de software van je computer, kun je uiteraard ook bij laptop reparatie Aalten terecht. Zij zijn gespecialiseerd in de hardware en software van de computers en werken met allerlei verschillende merken laptops.

Coderen in de horeca

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk altijd voorkomen dat jij producten serveert die niet vers zijn of misschien zelfs bedorven zijn. Wanneer dit wel gebeurt kan het jouw restaurant een hele slechte naam bezorgen. En een slechte naam zorgt natuurlijk voor weinig klandizie. En zonder klandizie kan jouw zaak niet voortbestaan. Het is daarom zaak dat jij als restauranteigenaar altijd je zaakjes goed op orde hebt.

 

Het begint vaak bij het coderen van je producten. Heel vaak is het zo dat restauranteigenaars geen codeersysteem gebruiken om hun producten te coderen. Dit resulteert vaak in een vriezer die vol staat met voedsel waarvan een groot deel eigenlijk niet meer verantwoord gebruikt kan worden. Dit als je de regelgeving van de voedsel en warenautoriteit aanhoudt als restauranteigenaar. Het is belangrijk dat de restauranteigenaars zich gaan realiseren hoe belangrijk het is om hun goederen te gaan coderen. Natuurlijk is het belangrijk voor de naam van hun eigen zaak maar misschien nog wel belangrijker is de algemene volksgezondheid van Nederland. Dit breng je ernstig in gevaar wanneer je producten serveert die eigenlijk niet meer geserveerd mogen worden. Om je producten te coderen is het handig om zelf een codeer printer in huis te hebben. Het is een eenmalige investering die goed zal zijn voor het restaurant maar vooral voor de volksgezondheid.

 

Er zijn verschillende onderzoeken die al hebben uitgewezen dat restaurants die coderen allereerst lekkerder voedsel serveren en daardoor ook veel meer klanten trekken. Zo kun je als restauranteigenaar bepaalde keurmerken krijgen wanneer blijkt dat jij inderdaad goed codeert. Met zo keurmerk toon jij naar de buitenwereld dat jij vers voedsel serveert. Dit keurmerk mag je daarna ook overal vermelden, van je voordeur tot je website. Overal kun je het zichtbaar maken.

 

Zorg er daarom voor dat je gaat coderen, je helpt jezelf en uiteraard je medemens er ontzettend mee. Wacht niet langer!

 

http://www.kba-metronic.com/nl/

Gegevens over de zaak

Veel winkels hebben dagelijks een redelijk aantal bezoekers die de winkel betreden en eventueel ook een product of dienst aanschaffen. Je zal veel moeite en tijd in een zaak moeten steken als je wilt dat je klanten blijft behouden en om resultaten te boeken. Een inzicht in bestaande- en nieuwe klanten is daarom van groot belang en daar zijn aardig wat technieken voor om gerichte statistieken te bemachtigen. Dit noemen wij ook wel analytics retail en die kunnen allerlei gegevens aan het licht brengen van de winkel en de nieuwe- en bestaande klanten. Vanuit daar kunnen er conclusies worden getrokken en vervolgens  een nieuwe strategie uitkiezen of een bestaande strategie verbeteren om meer verkopen en/of bezoekers te realiseren voor de zaak.

Het bedrijf in kwestie, die de winkel hiermee kan helpen is het bedrijf Crumbbase. Dit bedrijf werkt met een zogenaamde passanten teller. Crumbbase geeft door middel van haar systemen inzicht in het aantal passanten dat de winkel heeft, hoe vaak de klanten terugkomen en hoelang de klanten in de winkel aanwezig zijn. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kunnen er conclusies worden getrokken naar aanleiding van het aantal bezoekers en het aantal verkopen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu vraag je je af, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat Crumbbase gebruikt is niet te zien door klanten, daardoor kan er nog effectiever gegevens worden gemeten. Er worden verschillende Wi-Fi sensoren geplaatst in- en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste vereiste is dat zijn of haar Wi-Fi signaal wel ingeschakeld staat, zodat de Wi-Fi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten en gegevens kunnen worden opgeslagen. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met  een smartphone, dus het resultaat zal erg betrouwbaar zijn, aangezien er genoeg respondenten zullen zijn!

http://www.crumbbase.nl/