Het electriciteitsnet is diepgaand veranderd

Tijden veranderen en dat geldt daarnaast voor de aankleding van het optrekje. Het toepassing van elektriciteit is aangaande de afgelopen honderd jaar diepgaand veranderd. Betreffende de vernieuwende functies zijn ongetwijfeld de eisen veranderd. Je wilt je apparatuur gaarne gaan benutten op de plekken die jij Geschikt vindt plus jij houdt van smaakvol levenslicht binnen jouw woonhuis.

Met klassieke huisvesten, bijvoorbeeld de alsmaar populairdere jaren ‘dertig huizen, kan het nodig zijn om extra elektrische voorzieningen aan te brengen. Toch evenzo bij veel modernere woningen kan de aanbieding van voeding niet op jou smachten aansluiten. Alvorens het aanpassen van de verlichting en de stopcontacten is materiaal beschikbaar dat geen speciale inbouw nodig heeft. Dat opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je ruimte open moet creëren op de wand, puur en louter omwille de lichtknop te onderbrengen. Dit maakt het een simpele uitkomst alvoor het aanbrengen van schakelaars op de gewenste locatie.

Systeem schakelmateriaal zijn beschikbaar in diverse soorten schakelingen. Dientengevolge kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een enkelpolige lichtknop, die geschikt is voor droge ruimten, ofwel een dubbelpolige schakelaar, geschikter voor natte locaties.

Handig voor verschillende etages is de wisselschakelaar. Hiermee vermag de verlichting namelijk worden gebruikt vanaf 2 plekken. Deze schakeling is ook beschikbaar met meer dan twee schakelpunten en wordt vervolgens een kruisschakelaar genoemd. Wilt gij 2 lichten vanaf een plaats gebruiken vervolgens kan dit eveneens. Deze schakelaar heet een serieschakelaar en bestaat uit een tweetal halve schakelaars.

Voor enkele vertrekken kan het tactvol zijn de verlichting na een bepaalde tijd uit te laten gaan. Hiervoor heb je een trappenhuisautomaat nodig. Wil je een lichtknop die jou veelvuldig opnieuw in kunt drukken zonder dat hij van stand veranderd? Een impulsrelais is daarvoor de uitkomst.

Zonnepanelen specialist nodig? Zonnepanelen van Soloya

De zon kan ons oneindig voorzien van groene stroom en met  zonnepanelen kan u zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Het is een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/zonnepanelen/