Waarom kwalitatieve koffie belangrijk is voor uw organisatie

Een geschikte koffiemachine uitkiezen is door het gigantische aanbod niet eenvoudig. Toch is een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Belangrijk is dus dat er wel goed gekeken wordt naar welk apparaat het beste aansluit bij uw bedrijf. In plaats van het zomaar kiezen van een apparaat. In deze blog geven we meer uitleg over machines en koffiebonen. Want de beslissing is er eentje die goed overwogen dient te worden.

Koffiemachine, welke is geschikt?

Het aanbod aan koffiemachines houd maar niet op, maar welke past nu het beste bij uw organisatie? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij u een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk. Denk bijvoorbeeld aan de Rex Royal, Animo of Etna. Deze apparaten zijn geschikt voor verschillende soorten koffie door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel. Ze zijn geschikt voor veel verschillende soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Wilt u een apparaat met hygiënegarantie? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match. Deze beschikt namelijk over TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Welke koffiebonen moet u kiezen?

U wilt gewoon een lekkere bak koffie kunnen zetten en daarvoor niet eerst een opleiding tot barista hebben afgerond om zo een goed beeld te hebben van wat er allemaal te verkrijgen is en wat belangrijk is om te weten. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Aribica en Robusta. De boon van Arabica is groter en heeft een wat andere kleur dan Robusta. Robusta bonen maken meer cafeïne aan dan Arabica. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u de bonen mengen met elkaar voor de perfecte smaak voor iedereen.

Goed, u heeft nu de basis informatie maar welke moet u nu kiezen? Kies voor een koffiemachine op het werk die past bij wat uw medewerkers graag willen en eigenlijk ook eisen. Meer informatie over koffiemachines, koffievariaties op kantoor of koffiebonen? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/