Waarom zijn crypto’s zo veilig?

Waarom zijn crypto’s zo veilig?

Eén van de belangrijkste reden waarom cryptocurrency’s zijn ontworpen is om een veilige en snelle manier van online betalen aan te bieden zonder dat er een bank aan te pas komt.

Ondertussen zijn er honderden cryptocurrency’s waarmee je allemaal veilig kunt betalen en waar druk in geïnvesteerd en mee gehandeld wordt. Ze hebben zich ontwikkeld tot volwaardige valuta’s, maar wat maakt ze nu zo veilig?

Alles is openbaar

Eén van de redenen waarom crypto’s zo veilig zijn is omdat alle transacties die worden gedaan direct worden upgedate in een openbaar grootboek genaamd de blockchain. Iedereen die crypto’s bezit heeft ook een kopie van dit grootboek, wat betekent dat er duizenden kopieën in de omloop zijn.

Als een hacker een transactie wil toevoegen in het grootboek om geld te stelen, dan zal hij of zijn dit in alle actieve kopieën tegelijkertijd moeten doen en dat is nagenoeg onmogelijk.

Geen gevoelige informatie

Geld overmaken met crypto’s is direct en om dit te doen hoef je geen gevoelige informatie in te geven. Je naam en adres komen er niet bij kijken en ook geen telefoonnummers of e-mailadressen.

Verder hoef je nooit bankrekening- of creditcard nummers door te geven of veiligheidscodes in te voeren. De meest gangbare manier om met crypto’s te betalen is door een QR code van de ontvanger te scannen en de transactie te bevestigen.

De transacties zijn direct

Nadat je je cryptocurrency hebt aangeschaft bij een exchange, Bitvavo.com is een goede optie, kun je ze gaan gebruiken en uitgeven. Als jij geld gaat overmaken omdat je wat wilt kopen in een webwinkel, dan wordt je transactie praktisch onmiddellijk uitgevoerd.

Het blijft dus niet hangen bij een bank, wisselkantoor, betaalmethode of creditcard, wat betekent dat er nauwelijks tijd is om de transactie te onderscheppen. Ook zijn er geen tussenpersonen die toegang hebben tot je gegevens en de informatie over de transactie. Betalen met crypto’s begint niet voor niets snel bijzonder populair te worden.

https://bitvavo.com/nl

Ieder moment geld opladen op je Prepaid creditcard

Het fijne aan een creditcard is dat je altijd makkelijk en snel kunt afrekenen, ook als je online transacties doet. Wanneer je bestelt bij een webshop bijvoorbeeld, kun je direct afrekenen met je creditcard. Het nadeel van de creditcard is dat er vaak veel geld op staat en je met grote limieten kunt betalen. Wanneer je de pas kwijtraakt of als hij gestolen is, loop je het risico geld te verliezen.

De Prepaid creditcard is daarom een goed alternatief voor de ‘gewone’ creditcard. Met een Prepaid kun je altijd geld op je pas opladen. Je bepaalt dus zelf hoeveel geld er op je creditcard staat, zodat je niet het risico loopt dat je grote bedragen kwijtraakt. Omdat je ieder moment geld kunt opladen op je Prepaid creditcard, kun je hem gebruiken wanneer je wil en zoveel je wil. Wat dat betreft is hij te vergelijken met de OV-chipkaart, maar dan zonder alle rompslomp die daarbij komt kijken.

Alle voordelen van een gewone creditcard
Een Prepaid creditcard werkt precies hetzelfde als een gewone creditcard. Met de kaart kun je overal afrekenen, het maximale bedrag dat je kunt uitgeven is het bedrag dat jij op je kaart hebt staan. Je hebt alleen het nummer van je creditcard nodig wanneer je online transacties doet. Anders dan bij een gewone creditcard, worden er bij deze transacties geen betalingsgegevens achtergelaten en je hoeft geen persoonlijke gegevens te koppelen aan de kaart. De Prepaid creditcard is volledig anoniem.

Goedkoop en makkelijk
Je verwacht misschien een addertje onder het gras wanneer je leest over alle voordelen van de Prepaid creditcard. Dit addertje blijft echter achterwege. Ook de kosten voor de kaart zijn bijzonder laag. De kosten variëren wel per aanbieder, maar je betaalt doorgaans niet meer dan enkele tientallen euro’s per jaar. Daar komt bij dat het opladen van geld op je kaart zeer gemakkelijk gaat. Dit kan bijvoorbeeld zeer eenvoudig met iDeal. Het geld staat direct na de transactie op je Prepaid creditcard, die je vervolgens overal kunt gebruiken. Omdat je zelfs geen bankrekening nummer op hoeft te geven bij de aanschaf van de kaart, scheelt het je veel gedoe en tijd ten opzichte van de aanvraag van de gewone creditcard.

https://www.facebook.com/Ietsdoenofferte

Incasso Advocaat

Financiële zaken goed regelen voor uw bedrijf begint vaak bij een Incasso Advocaat raadplegen. Of het nu gaat om het opstellen van betalingsvoorwaarden e.d. of het incasseren van uw factuur; de incasso advocaat staat u bij met alle voorkomende financiële zaken. 

Incasso advocaat online

U hoeft natuurlijk niet direct een incasso advocaat te benaderen wanneer u bijvoorbeeld juridisch sluitende betalingsvoorwaarden wilt opstellen; hiervoor bezoekt u gewoon de website van E-Legal Incasso Advocaten, waar u de voorwaarden kunt downloaden voor eigen gebruik. 

Ook voor overige financiële informatie bezoekt u natuurlijk de website!

Onbetaalde factuur?

Zijn er specifieke financiële omstandigheden met betrekking tot achterstallige betalingen van uw debiteuren, dan kan het zijn dat u daadwerkelijk een Incasso advocaat zult moeten inschakelen om uw factuur alsnog te kunnen incasseren. 

Het inschakelen van een Incasso advocaat kan in dergelijke gevallen een prima pressiemiddel zijn ten opzichte van een wanbetaler; in veel gevallen gaan deze namelijk vrijwel direct tot betalen over, nadat zij een sommatie van een advocaat hebben ontvangen. 

De kosten hiervoor zijn verrassend laag! De voornaamste kosten worden namelijk verhaalt op de debiteur. 

Voor meer informatie bezoekt u direct de website!

 

http://www.e-legal-incasso-advocaten.nl/