Crool
Geschenken

Rode wijnglazen voor elke gelegenheid

Bent u een echte wijnliefhebber en geniet u ervan om uw vrienden en familieleden om u heen te hebben en te trakteren op een heerlijk feestje met uiteraard geweldige wijn? Dan zoekt u ook de perfecte rode wijnglazen om de sfeer helemaal af te maken! Maar waar vindt u deze glazen en hoe weet u welke glazen de smaakbeleving optimaliseren? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres: onze wijnglazen zijn stuk voor stuk handgeblazen van Boheems kristal en hebben een karakteristiek uiterlijk, wat niet alleen het oog streelt maar ook de smaakpupillen! Wilt u meer advies over het kiezen van het juiste glas? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons team op en ontvang meerdere tips om de ultieme smaakbeleving te creëren!

Rode wijnglazen – achteraf betalen

Bent u opzoek naar geweldige wijnglazen? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Wij weten echter ook dat sommige maanden gewoon heel duur zijn en dat je ondanks de hoge kosten jezelf toch soms moet kunnen verwennen. Ook snappen wij het als u voor het eerst bij ons besteld en de producten eerst wilt ontvangen, voordat u de betaling wilt verrichten. Het is onze taak om uw winkelervaring bij ons zo plezierig mogelijk te maken. Vandaar dat wij geregeld hebben dat u gemakkelijk achteraf kunt betalen via AfterPay.

Rode wijnglazen – snel in huis

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om lang te moeten wachten op een bestelling waar je zo naar uitkijkt. Vandaar dat bij ons altijd de regel geldt van: op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Ook kunt u ervoor kiezen om de bestelling gemakkelijk op te halen bij onze locatie in Maarssen, te Utrecht. Je betaalt dan geen verzendkosten bij je bestelling van rode wijnglazen!

http://www.rode-wijnglazenshop.nl