Crool
Image default
Gezondheid

Chronische stress en angst overwinnen in regio Rotterdam

Iedereen heeft wel eens last van stress. Vanwege een lastige privésituatie bijvoorbeeld, of een belangrijke deadline op je werk. Wanneer de draaglast echter continu hoger ligt dan de draagkracht, spreken we van chronische stress. In tegenstelling tot gezonde stress verhindert deze je enkel goed te functioneren. Het behoeft geen uitleg dat dit een zeer negatieve invloed op je doen en laten heeft. Burn-out en depressie, maar ook diverse lichamelijke problemen liggen dan op de loer. Middels hypnotherapie kun je chronische stress en angst overwinnen in regio Rotterdam.

Stress uit je leven verbannen

De goedbedoelde adviezen kun je zo onderhand wel dromen: beter voor jezelf opkomen, vaker nee zeggen, tijd voor jezelf inplannen en kritisch zijn op de zaken waaraan je je tijd besteedt. De ene keer lukt het je beter dan de andere keer. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig. Ben je geïnteresseerd in het overwinnen van je angst in regio Rotterdam? Bij praktijk I-Reflection in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor hypnotherapeutische behandelingen.

Hoe werkt hypnotherapie precies?

Hypnotherapie vindt onder lichte trance plaats. De toestand waarin je verkeert, maakt het mogelijk om je gedachten en gevoelens beter te verwoorden. De behandelaar stelt je gerichte vragen. Te allen tijde houd je hier zelf de controle over. Ben je er niet aan toe een bepaalde vraag te beantwoorden? Dan zul je nooit en te nimmer over je eigen grenzen gaan. De behandelvorm is zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. Soms bestaan er contra-indicaties voor het gebruikmaken van hypnotherapie. Het gaat dan om ernstige psychiatrische aandoeningen.

Behandelingen door een ervaren therapeut

Bij I-Reflection in Capelle aan den IJssel ben je in handen van een gediplomeerde hypnotherapeut die inmiddels jarenlange ervaring heeft met de behandeling van cliënten die zich met de meest uiteenlopende klachten presenteerden. Ook om je angst te overwinnen is deze nabij Rotterdam en omgeving gevestigde praktijk een goede keuze. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw situatie en wordt uitgevoerd door een zeer begripvolle therapeut.

https://www.i-reflection.nl/