Crool
Gezondheid

De mooiste lippen van het land

Je lippen liggen misschien niet in het midden van je gezicht, maar ze zijn vaak wel het middelpunt van je gezicht. Dat klinkt raar, maar daarmee wordt bedoeld dat ze vaak alle aandacht trekken. Dat kan natuurlijk op een goede en een slechte manier zijn. Als je hele  mooie volle lippen hebt, zullen meer mensen een goede indruk van je krijgen dan als je uitgedroogde lippen hebt. Deze zorgen voor een lakse,  onverzorgde indruk.

Daarom is het belangrijk dat je je lippen heel erg goed verzorgt. Ze zijn uiterst gevoelig en kunnen daarom heel snel onverzorgd lijken. Als je labello smeert als je er last van hebt, kun je er al voor zorgen dat ze er snel weer goed voelen en eruit zien.

Als je lippen goed verzorgd zijn kun je ze mooi opmaken. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat ze er mooi vol uitzien. Uiteraard gebeurt dat niet zo maar. Je moet er wel wat voor doen. Met een naturel kleur kun je een mooie basis leggen. Je neemt een lipliner en daarmee accentueer je de omtrek van je lippen. Dat is best wel moeilijk, omdat je dat waarschijnlijk niet vaak doet. Gelukkig gaat het na een paar keer oefenen al een stuk beter. Als je je lipgloss daarna opdoet, vul je je lippen op. Dat zorgt ook nog voor een prachtige glans. Als je dan nog echt perfecte volle lippen wilt, kun je wat witte glans op het midden van je lippen doen. Als je dat goed uitsmeert lijken je lippen veel lichter in het midden en dus de buitenkant dikker. Dat is een effect wat zorgt voor heerlijke volle lippen.

Mocht je dit teveel werk vinden, kun je ook eens kiezen voor lippen opvullen met injectables. Het is erg simpel en een ideale manier voor volle lippen met fillers.

http://faceland.nl