Crool
Gezondheid

Gezonde gewrichten door Vitaminesupplementen

Dat men supplementen voor gewrichten kan gebruiken om deze soepel te houden of om botten sterker te maken zit nog redelijk in de begin fase maar er zijn ondertussen al verschillen middelen die een gewoon medicijn kan vervangen.  Vroeger als men iets tegen de pijn wou of men wou sterkere botter schreef men aspirine  of calcuim voor.  Nu men hier meer informatie over heeft maakt men meer en meer gebruikt van gewoon gezonde voeding of van natuurlijke supplementen.

Vitamines kunnen helpen bij pijn in de gewrichten, ontstoken gewrichten en werken nog effectiever als je jou dieet aanpast.  Wel raden we je aan om op voorhand eens bij je huisarts langs te gaan om een beeld te krijgen wat voor jou precies het beste is om als extra voedingssupplement in te nemen.

Het eerste supplement dat medicijnen echt kan vervangen is glucosamine,  de werking hiervan is geweldig en daarom refereert men hier soms zelfs naar als medicijn in plaats van een supplement.   Dit is het eerste supplement dat ook echt onderzocht is en waar men geen gevaarlijke bijwerkingen heeft kunnen bij vinden. De ergst bijwerking is voor mensen die allergisch zijn voor schaaldiertjes waardoor zij door glucosamine een allergische reactie kunnen krijgen.

Het grote verschil met ander supplementen is dat de makers van de supplementen zeggen dat hun product zo goed is maar het probleem hier is dat je alleen het woord van de makers kan geloven, wat niet echt objectief is natuurlijk. Dit komt doordat op deze supplementen nog niet voldoende onderzoeken zijn uitgevoerd om de bijwerkingen te vinden en daardoor staat het product op de markt en zijn de mensen die het kopen eigenlijk de proefpersonen.

Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van supplementen voor gewrichten kan u altijd terecht op oligo-pharma.nl. zij hebben een zeer uitgebreid aanbod van alle soorten vitamines en mineralen  en bieden alleen maar kwaliteitsvolle merken aan.

http://www.oligo-pharma.nl/