Crool
Image default
Gezondheid

Laat een coronatest uitvoeren met of zonder afspraak bij deze teststraat nabij Venlo

 

Een van de handigste manieren om een coronatest uit te laten voeren, is bij de teststraat van MaxProMed in Belfeld nabij Venlo (Limburg). Bij deze teststraat kunt u namelijk met én zonder afspraak terecht om een sneltest uit te laten voeren. Met deze test heeft u al binnen 15 minuten de uitslag op papier en kunt u verder met de orde van de dag. Zeker wanneer er haast bij u is of u last-minute een negatief testresultaat moet kunnen overleggen, is de coronateststraat van MaxProMed een ideale keuze! Het is bovendien ook mogelijk om een testcertificaat of een factuur te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld door uw werkgever gevraagd worden om weer op locatie te mogen werken.

Redenen om een coronatest uit te laten voeren

MaxProMed heeft in de omgeving van Venlo verschillende locaties ingericht waar u eenvoudig en snel een coronatest laat afnemen. Dit bedrijf heeft als doel om de samenleving zo snel mogelijk weer normaal te laten draaien zonder anderen risico te laten lopen. Dit noemenswaardige doel heeft gezorgd voor verschillende teststraten waar mensen zonder problemen een test uit laten voeren. Denk aan contact met een positief geteste collega, milde klachten die bij het ziektebeeld passen of de noodzaak om een negatief testresultaat te overleggen bij bijvoorbeeld een noodzakelijke reis. 

Maak een afspraak of ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over het laten afnemen van een coronatest in de provincie Limburg, bijvoorbeeld in de buurt van Venlo en Belfeld? De vriendelijke medewerkers van MaxProMed helpen u graag verder met aanvullende informatie en plannen indien gewenst direct een afspraak in bij de dichtstbijzijnde teststraat. Wanneer u een (PCR) certificaat of factuur nodig heeft, is het sowieso nodig om een afspraak te maken bij de teststraat. Dan wordt er zorg gedragen voor de juiste papieren. Op de website van MaxProMed vindt u de contactgegevens om een coronatest in de buurt van Venlo (Limburg) af te laten nemen.

https://maxpromed.com/nl/