Crool
Gezondheid

Voedingssupplementen

Gezond leven, iedereen wil het maar helaas lukt het niet altijd even makkelijk. Als aanvulling op onze voeding zijn er gelukkig voedingssupplementen die een gezonde levensstijl net even makkelijker maken, maar er zijn zo veel merken en welke moet er nou gekozen worden. Daarom in dit artikel een omschrijving van de meest verkochte merken.

 

NowFoods

Een van de bekendste merken binnen het voedingssupplement genre. De naam staat voor Natural, Organic and Wholesome Foods. De focus van hun supplementen richt zich op dieet supplementen, sportvoeding en vitamines. Ze staan bekend om hun topkwaliteit en zijn relatief goedkoop door hun voordeelpotten.

 

Topvitamins

Voor superieure voedingssupplementen kan je sinds 1997 terecht bij Jarrow Formulas. De missie van het bedrijf is: superior nutrition and formulation wordt uitgevoerd door eigen formules te blijven ontwikkelen. De Jarrow product lijn bevat meer als 300 voedingssupplementen zoals bijvoorbeeld vitamines, aminozuren, welness supplementen en eiwit preparaten.

 

Dr Mercola

Dr Mercola is een alternatief genezer die vind dat de mensen tegenwoordig te weinig goede voeding binnen krijgen. Hij heeft 2 boeken geschreven en runt een lijn van voedingssupplementen en medische apparaten. De voedingssupplementen zijn gericht op een natuurlijke levensstijl en van hoge kwaliteit.

 

Healthy Origins

Healthy Origins is opgericht met het doel om gezonde waardevolle producten van een betrouwbare herkomst aan te bieden. Het bedrijf is gevestigd in Pittsburg. De producten zijn op basis van eigen formules ontwikkeld. Ze bieden onder andere anti-oxdanten en producten voor huid en haar aan. Ze staan internationaal bekend als topmerk. Healthy Origins is gespecialiseerd in vitamine D3 en 5 HTP supplementen.

 

Doctors Best

Doctors Best levert nooit rechtstreeks aan consumenten maar distribueert via retailers. De producten van Doctors Best heeft een groot assortiment wat varieert van anti-oxidanten tot verzorgingsproducten en van voedingssupplementen tot multivitaminen.

Topvitamins breed het breedste assortiment van de Benelux in voedingsupplementen. Het is ook de goedkoopste aanbieder van Nederland waarbij je een gratis en snelle bezorging krijgt van je bestelling.

http://www.topvitamins.nl/