Wat leert u tijdens een BHV cursus van een specialist?

Category Gezondheid

U heeft standaard een BHV’er nodig op de werkvloer. Naast dat het uw werknemers een veilig gevoel geeft, is het ook verplicht om een persoon met een BHV diploma op de werkvloer te hebben. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Het ene bedrijf is het andere niet. Misschien werkt uw bedrijf met gevaarlijke stoffen of met een grote machine. Of u heeft een bedrijf waar veel klanten over de vloer komen. In alle gevallen is het verstandig om een BHV cursus op maat te laten maken. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Volg een BHV cursus tot een BHV ploegleider

Heeft u een bedrijf met veel afdelingen? Dan heeft u vast verschillende werknemers met een BHV diploma. Als er een noodsituatie plaatsvindt, kan het verwarrend zijn wie de taak op zich moet nemen. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.