De royale Brig Eagle bootbezitter kent zijn klasse

Het Oekraïense merk Brig beschikt over een uitzonderlijke collectie aan boten. Met een groep luchtvaartingenieurs besloten ze in 1991 de overstap te maken naar vaartuigen. De uiterste precisie en geavanceerde technologieën van de luchtvaart worden tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast in de ontwikkeling van hun boten. Zo ook bij de Brig Eagle series. De uiterst hoge kwaliteit heeft er tot geleid dat de boten zelfs gebruikt worden door Defensie en reddingsdiensten over heel de wereld. Met modellen tussen de 3 en 10 meter lang is er genoeg om uit te kiezen.

Prestaties van de Brig Eagle 6
Maar liefst 8 comfortabele zitplaatsen en bagageruimte onder iedere stoel. De Brig Eagle 6 beschikt over een royaal zonnedek en is zeer sportief in zijn klasse. De stijlvolle Eagle 6 kent een lengte van bijna 6 meter en een breedte van 2,50 meter. Voor de hogere snelheden is een buitenboordmotor met een vermogen tot 150pk het maximum. Rondom de boot zijn handgrepen bevestigd om u aan vast te houden bij hogere snelheden. Verder is de boot ook geheel naar eigen wens samen te stellen. Er zijn ook optionele uitbreidingen mogelijk als een douche, consolekappen, zonnedek kussens van andere stof en ga zo maar door!

De specificaties van de Brig Eagle 10
Met 3,40 meter breedte en bijna 10 meter lengte een royale klasse op het water. De Brig Eagle 10 is dé cruiser naar al uw droombestemmingen. En met de ruimte voor maar liefst 12 passagiers kunt u iedereen meenemen. De V-romp die bij iedere Brig Eagle wordt toegepast zorgt voor een stabiele en droge vaartocht. De Eagle 10 beschikt zelfs over een kajuit met slaapcabine voor 2-personen. Comfort en luxe zijn uit te bereiden met een tweede buitenboordmotor van ieder 350pk. Sportiviteit en srtijl komen samen bij de Eagle-series van Brig. Al de Brig Eagle-modellen zijn naar eigen inzicht samen te stellen en met extra opties uit te breiden. Bijvoorbeeld een keukenblok, douche, seadeck, koelkast en verschillende stof en kleur keuzes.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf om de Brig modellen te ervaren?
De Brig Eagle modellen worden over de hele wereld goed verkocht. Ook in Nederland bieden genoeg leveranciers u de kans om de boot eerst te ervaren voordat u de aankoop doet. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een botenbeurs of showroom in watersport speciaalzaken de nieuwste modellen voor het eerst ervaren. De bootexperts helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze boot en buitenboordmotor voor u!

Met de waterpijp op pad

De doorgewinterde reiziger onder ons komt op heel veel plekken en maakt spontane plannen die hem op verschillende plekken in de wereld brengt. Als je zo iemand bent is het belangrijk dat je altijd voorzien bent van een aantal producten. Dit kan een flesje water, een mobiele oplader of wat eten zijn dat je nodig hebt. In dit artikel ga ik jullie niet vertellen wat handig is om mee te nemen, maar wat de aankomst van bestemming misschien wel een stuk leuker maakt. Ik wil jullie hierbij vertellen hoe jij de waterpijp kan roken op het strand, in het bos of misschien wel in de bergen.

Als eerst is het belangrijk dat je een waterpijp mee neemt. Hoe voor de hand liggend het ook klinkt kunnen er nog wel eens wat onderdelen vergeten worden. Je moet namelijk denken aan de waterpijp vaas, de waterpijp slangen met bijbehorende mondstukjes en de bovenkant van de waterpijp.

Hiernaast moet je kooltjes en waterpijp tabak mee nemen. Je kan niet genieten van de waterpijp zonder deze twee onderdelen. Het is ook aan te raken om voor de zekerheid wat extra mee te nemen, want als je veel onderweg bent is de kans aannemelijk dat een kooltje breekt of nat wordt of iets vergelijkbaars. Ook is het meenemen van vloeistof belangrijk. Om een waterpijp te roken heb je natuurlijk wel water of een andere vloeistof nodig. Neem vloeistof mee om de waterpijp te roken, maar ook om te drinken.

Als laatst is er een onderdeel dat veel vergeten wordt, maar niet bij de waterpijp hoort: een aansteker. Vooral als niemand in je vriendengroep rookt is het belangrijk om hier over na te denken. Je wilt niet klaar zitten om er vervolgens achter te komen dat je geen vuur hebt om de waterpijp mee aan te steken.

Het enige wat je hiernaast nog nodig hebt is een heleboel gezelligheid.

https://premium-hookahs.nl/