Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Bij Shakes on Wheels kun je verschillende smoothiebar huren. In verschillende maten en kleuren. Voor ieder event perfect dus. Stop dus even met scrollen want wie weet is de smoothiebar van Shakes on Wheels iets voor jou. Maar waarom moet je kiezen voor Shakes on Wheels? Wij zetten het voor je op een rijtje:

– Uitgebreid smoothiemenu.Kies drie favoriete smoothies van ons smoothiemenu die we vers maken op
  locatie. Wij maken gezonde smoothies van lekkere combinaties fruit, groente en verse kruiden die zeker
  in de smaak zullen vallen.

– Flexibiliteit. Zowel mobiele smoothiebar, foodtruck, smoothiefiets en trolley’s beschikbaar. Voor elke
  locatie verhuren wij een geschikte smoothiebar! Ja, zelfs als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap.
  We got you!

– Duurzaamheid voorop! Wij gebruiken geen plastic disposables, werken ook met zeizoensproducten en
  streven ernaar om voedselverspilling tot een nu te reduceren. 

– Ontzorging: wij regelen de gehele smmothie catering van A tot Z. Huur je bij ons een smoothiebar dan hebben wij van jou alleen plek om te staan en elektriciteit nodig. De rest regelen wij. 

 

Super veel voordelen en redenen dus om bij Shakes on Wheels je smoothiebar te huren. Maar hoe gaat alles in zijn werk bij Shakes on Wheels? Voorafgaande aan het event bespreken we uw wensen. Ook stellen we dan jouw smoothie menu samen bijpassend bij jouw wensen en het event. Als dan de grote dag is aangebroken komen wij een uur van te voren aan op locatie zodat wij ons zelf klaar kunnen maken de smoothiebar kunnen opzetten en het fruit en groente klaar kunnen maken voor het event. Alles is natuurlijk wel vers. Als het event is afgelopen dan zijn wij binnen een half uurtje weer van het terein af. Achteraf zullen we altijd even bespreken of alles naar wens was en aan alle eisen heeft voldaan. Kijk voor meer informatie op de website van Shakes on Wheels of neem gerust contact met ons op. 

 

Bij Shakes on Wheels een juicebar huren

Wil jij een gezonde uitstraling op jouw event. Dat kan door een juicebar te huren. Stop dan even met scrollen want bij Shakes on Wheels kun je veel verschillende Formaten en kleuren juicebars huren die gegarandeerd bij jou event past. Juices worden gemaakt van vers groente, fruit, kruiden en superfoods. Super gezond dus! Maar er zijn nog veel meer goede reden om een juicebar te huren bij Shakes on Wheels voor op jouw event. Onze bartenders zijn erg enthousiast en maken de lekkerste juices. Zij houden er ook van om voor een goede sfeer te zorgen. Is het belangrijk dat er veel juices in een korte tijd worden gemaakt? Dan is ook dat geen probleem voor onze bartenders.  Daarnaast zijn al onze juicebars geschikt voor iedere ruimte qua formaat maar we kunnen de juicebars ook qua kleur passend voor jouw event maken. Zijn onze juicebars toch niet helemaal geschikt? Dan kunnen we in overleg altijd alsnog naar de mogelijkheden kijken. Op de dag zelf zullen wij een uur van tevoren aanwezig zijn om de juicebar in orde te maken. Wij snijden dan ook ter plekke het fruit en de groente zodat dit altijd vers in de juices kan. Op het moment zelf zullen onze bartenders zorgen voor een gepaste sfeer en lekkere juices maken voor de gasten. Als het event is afgelopen ruimen wij zelf de juicebar weer op en staan wij binnen een half uur buiten het event. Na afloop zullen we altijd nog even contact hebben of alles volgens wens is verlopen. Wil jij meer weten over het huren van een juicebar bij Shakes on Wheels? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie. Bij vragen neem gerust contact met ons op. Wij hopen binnenkort kennis te maken om samen te kijken naar de perfecte juicebar voor jou.  

Buffet aangeboden in Drachten

Een lekker buffet uit Drachten voor een feestje? Zeker weten. Het is vanzelfsprekend dat buffet Drachten gevestigd is in Drachten. Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Drachten grenst in het noordoosten aan Heerenveen en in het zuidoosten aan Leeuwarden.  Door Drachten loopt Drachtstervaart welke een kanaal is in Drachten. In Drachten komen er achttien wijken voor namelijk Drachten Centrum, Noordoost, de Bouwen, de Swetten, de Wiken, de Venen, de Singels, de Drait, de Folgeren, de Trisken, Morrapark, Fennepark, Himsterhout, de Sanding, Burmaniapark, Drachtstervaart, Vrijburgh en Park Suyderwijk. Buffet Drachten is niets anders dan een manier om een diner te serveren aan gasten. Buffet Drachten kan voor elk evenement besteld worden. Maar vooral hotels maken gebruik van buffet Drachten. Het is meestal in de ochtend voor het ontbijt en in de avond voor het avondeten. Echter kan het op elk moment van de dag. Bij buffet Drachten wordt er een lange tafel neergezet waar alle gerechten op staan. Bij buffet Drachten is de manier waarop de gerechten worden gepresenteerd ook belangrijk. Daarnaast worden de gerechten ook gesorteerd in een bepaalde volgorde. Aan de linkerkant van de tafel staat als eerst de borden en het bestek. Nu volgt het brood met verschillende soorten smeersels. Daarna zijn de koude gerechten aan de beurt gevolgd door de soep soorten. Dan komen de warme gerechten en als afsluiting een eventuele dessert.

Zoveel keus

U wordt overspoeld met een heleboel gerechten, maar weet maar niet wat u moet kiezen. Dat is begrijpelijk ja. Het zou heus niet slecht zijn om van alles een beetje te bestellen. Op deze manier genieten gasten van alle gerechten. Van brood tot dessert. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van het evenement zelf en de tijd waarbij deze gehouden wordt. Is de evenement in de avonduren, dan is het aangeraden voor warme maaltijd, soepsoort en een lekkere dessert te gaan.

 

Lekkerste catering van Almelo en omstreken

Voor goede catering bent u in Almelo aan het juiste adres. Wij leveren de lekkerste catering van Almelo en omstreken. De reden dat dit de lekkerste catering is van Almelo is omdat we alles vers bereiden. Daarbij kunnen we voor erg veel gasten in Almelo catering verzorging en doen we altijd ons best zo goed mogelijk in de behoefte van de klant te voorzien. Het leveren van een catering is meer dan alleen goed eten het is ook belangrijk dat het heel aankomt bij de klant en dat het warm blijft. Daarom komt ons eten altijd in warmhoudbakken en is dit geheel bij de prijs inbegrepen. 

Alleen het beste 

Wanneer u kiest voor onze catering in Almelo maakt u de juiste keuze. Onze catering is van alles voorzien en er is erg veel nodig u hoeft het alleen maar aan te geven. Ook als u later op de avond iets te kort komt kunt u altijd bellen en kunnen wij kijken wat we nog kunnen regelen. We houden van een goede service en daar hoort dit ook bij, zo hoeft u nooit op te ruimen maar halen wij alles op eind van de avond. En vinden wij het ook belangrijk dat we in kunnen spelen op het feit dat mensen met allergie of andere reden iets niet mogen eten. Dat we daar ook eten voor hebben uiteraard moet u dit wel vroegtijdig aangeven. 

complete bbq

Wanneer u liever zelf eten klaarmaakt kunt u ook kiezen voor een complete barbeque. Dan leveren wij een grote hoeveelheid vlees en kunt u gezamenlijk gaan barbecuen. En leveren wij uiteraard de barbeque en halen deze ook weer op u hoeft niks schoon te maken en hebt ook geen werk. Ideaal dus en op deze manier heb je ook een leuke bezigheid en is er vaak een leuke sfeer tijdens het barbecueën. 

 

Je gasten voorzien van goed eten met de catering in Tilligte

Voor het organiseren van een evenement heb je natuurlijk een goede catering in Tilligte nodig. Hiermee maak je het feest nog expressiever en maak je de gasten nog blijer dan ze al zijn.  Het aankleden van je feest kan je niet alleen doen met mooie versieringen, lichten en muziek maar het onderdeel dat catering Tilligte je kan bieden is een enorme factor voor het geven van een leuke sfeer aan het evenement. Gasten zijn nou eenmaal erg gevoelig voor de smaken die er in hun mond plaatsvinden en eten brengt ook een stuk gezelligheid met zich mee. Dit weet de catering in Tilligte maar al te goed en zal hier dan ook op inspelen. 

Altijd genoeg

De catering in Tilligte zorgt voor de juiste verhoudingen aan eten en drinken en door dit aan een professional over te laten ben je ervan verzekerd dat alles op het juiste moment wordt geserveerd en je gasten allemaal voorzien worden van eten en drinken en niemand honger hoeft te lijden. Voor ieder is er wat en er zal ook genoeg aanwezig zijn. Mocht je voorafgaand aan het bestellen van het eten bij de catering in Tilligte wensen hebben met betrekking tot eventuele allergeien of andere wensen, voel je dan vrij om dit alvast aan te geven. Zo kan de catering in Tilligte er rekening mee houden en worden alle gasten goed verzorgd. 

Uitbesteden

Door deze taak uit te besteden aan de catering in Tilligte geef je jezelf een stuk meer rust tijdens het regelen van het evenement. Je hoeft alleen mar door te geven aan de catering wat voor voedsel je wil hebben en voor hoeveel mensen en dan wordt alles voor je geregeld. Je hebt waarschijnlijk al wel wat anders aan je hoofd dan zelf ook nog eens alle hapjes te gaan bereiden voor het evenement dat je organiseert of het feest dat je geeft.Verschillende keuzes voor catering in Haaksbergen

Wanneer je een (groot) gezelschap over de vloer krijgt en je hebt geen zin of tijd om zelf eten te verzorgen kan je op zoek gaan naar lekkere catering in Haaksbergen. Er is keuze te over, van kleine hapjes tot een groot buffet. Ook is er de keuze tot een a la carte menu. Het mooiste is misschien zelfs nog dat het niet uitmaakt hoeveel gasten je over de vloer krijgt. Catering in Haaksbergen kan je van alle zorgen helpen. Je kan ook catering in Haaksbergen gebruiken wanneer je een bedrijfsfeest organiseert, klanten over de vloer krijgt of zakenpartners op bezoek krijgt. Bij de catering in Haaksbergen is de klant koning zoals vaak gezegd wordt. Samen met de klant wordt er op maat catering voorbereid in Haaksbergen. De chefs maken naar aanleiding van de gekozen producten door de klant een mooi buffet of a la carte menu met streek producten. Er zijn super veel mogelijkheden qua catering in Haaksbergen dat je bijna niet meer anders wil.

Service van catering in Haaksbergen

Heb je naast een buffet of a la carte gerechten ook nog faciliteiten nodig, in de zin van tafels, stoelen of een hele tent, dat kan catering in Haaksbergen mee leveren. Ook kleinere dingen als service kan meegenomen worden. Zolang alles overlegd wordt is geen brug te ver. Alles wordt op de gewenste plaats tot aan de deur afgeleverd. Uiteraard wordt alles ook weer bij je opgehaald. Wat betreft soorten keukens is de keuze zeer divers. Je kan gaan voor een lekker Hollandse pot of ga iets meer in de richting van culinaire hoogstandjes. Wil je een heel ander soort beleving van catering in Haaksbergen kan je ook altijd de keuze maken voor live-cooking. Hierbij worden de gerechten op locatie bereid. Heb je een 21-diner en wil je dat iedereen van het diner kan genieten dan is dat zeker mogelijk! Vertel de chef wat je wensen zijn en de rest kan je aan hun overlaten. Zelfs de muziek, tafels, personeel en aankleding kunnen voor je verzorgd worden!Wil je een pizzabakker op locatie?

Geeft u een feestje, of heeft u een andere gelegenheid waarbij u uw gasten wil verrassen? Zoekt u eens wat anders dan de standaard barbecue? Een pizzabakker op locatie is daarvoor een goed idee. Wij bieden een leuke combinatie van lekker Italiaans eten en entertainment. Wij komen naar u toe en bakken op traditionele wijze verse houtovenpizza’s voor u en uw gasten. Zo heeft u heerlijke pizza die voor u a la minute klaar worden gemaakt door een pizzabakker op locatie.

Pizzaoven op feest

Of het nou een tuinfeest, bedrijfsfeest, straatfeest of een bruiloft betreft, met  een pizzabakker op locatie haalt u uniek Italiaans vakwerk in huis. U krijgt niet alleen heerlijk eten, maar het is ook nog eens leuk om mee te maken. U ziet de pizzabakker op locatie live aan het werk.  De pizza’s bakken we anderhalve minuut in onze mobiele ovens, snijden we in stukken en serveren we direct uit. Verse kan het niet toch? De bakkers houden altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen en smaken van uw gasten. Onze pizzaoven past door elke deur of doorgang, wij zorgen er altijd voor dat we overal kunnen bakken. Met een pizzabakker op locatie heeft u zo altijd heerlijke pizza’s.

Traditioneel en uniek

Met onze pizzabakker op locatie haalt u de geuren, smaken en de gezellige sfeer van het Italiaanse leven naar uw feest. Bij ons geen deegrollers en kant en klare pizzasauzen, maar échte Italiaanse pizza’s, gemaakt van authentieke ingrediënten zoals Italiaanse bloem, verse basilicum, gepelde tomaten, extra vergine olijfolie en natuurlijk heerlijk zachte mozzarella. Loopt het water u al in de mond? Met onze pizzabakker op locatie heeft u altijd heerlijk verse en authentieke pizza’s. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een pizzabakker op locatie? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.