Specialist biedt PFA slang in verschillende maten en zelfs geheel op maat gemaakt

Category Industrie

Kent u poly fluor kunststof materialen, zoals de PFA slang? Indien u hierover deskundig advies van RM Products wilt ontvangen, dan hoeft u deze specialisten alleen maar even te contacteren. Want wanneer gebruikt u deze materialen? Hierbij kunt u denken aan de chemische industrie, farmaceutische industrie en voedingsmiddelenindustrie. Een PFA slang is een fluorpolymeer die diverse kenmerken kent. Zo is de slang bestand tegen diverse stralingen als UV- en gammastraling, chemische vloeistoffen en agressieve vloeistoffen en behoudt het zijn materiaaleigenschappen bij zowel hoge als lage werktemperaturen. Daarom zijn deze producten geschikt voor bovengenoemde industrieën. Bij RM Products, gevestigd in Eindhoven, zijn deze tubes verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kan de specialist een PFA slang geheel op maat maken, mocht uw gewenste maat PFA slang niet tussen de mogelijkheden staan.

Meer producten dan enkel PFA slang verkrijgbaar bij gespecialiseerd bedrijf

Wat kunt u allemaal met de PFA slang en andere kunststof materialen? Deze materialen hebben belangrijke eigenschappen die ze geschikt maken voor het gebruik in diverse sectoren. Zo zijn deze producten bestand tegen hoge en lage werktemperaturen, diverse stralingen en chemische en agressieve vloeistoffen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is op dit gebied, RM Products, levert verschillende PFA materialen. Denk hierbij aan een PFA, FEP en PTFE slang, maar ook complete systemen met verschillende verbindingsmethodes, afsluiters en pompen. Wilt u een product op maat laten maken voor een specifieke toepassing? Dan geeft u door waar u naar op zoek bent en wordt uw gewenste product geheel op maat gemaakt. Zo biedt men u altijd een passende oplossing.

PFA slang vervaardigd van hoogwaardige materialen

In diverse sectoren is het van groot belang dat u secuur werkt met de grootste zorg. Denk bijvoorbeeld aan de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en chemische industrie. Dan heeft u vrijwel zeker te maken met een PFA slang. Dergelijke slangen zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststof materialen en geschikt voor diverse toepassingen, zoals gassen, stoffen of chemicaliën. De kunststof materialen zijn bestand tegen zowel hoge werktemperaturen als blootstelling aan agressieve chemicaliën. Gezien de industrie werkt met schadelijke producten, is het van belang dat u kiest voor kwalitatieve producten. Een PFA slang, of een vergelijkbaar product van RM Products, is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hier heeft men de kennis in huis om uitstekende producten te ontwikkelen, geschikt voor diverse marktsegmenten.