Je cadeautjes deze winter

Als nu naar buiten kijkt kun je je niet voorstellen dat je in de zomer lekker buiten loopt in een korte broek en een T-shirt. Daarin tegen kun je het je gelukkig andersom ook niet echt goed voor stellen. Toch betekent dit slechte weer ook dat er een heleboel leuke dingen voor de boeg staan. Sinterklaas is net geweest en dat betekent dat kerst en oud en nieuw om de hoek staat. Misschien heeft sinterklaas al een heleboel leuke cadeaus gegeven of misschien komen die nog. Als er nog cadeautjes uitgezocht mogen worden geef ik je hierbij een paar tips.

Geef een paar sloffen
Iedereen kan een paar sloffen waarderen. Met deze verschrikkelijke kou is het geweldig om een paar van deze jongens onder je voeten te hebben. Als je de hele dag buiten gespeeld hebt als kind of je hebt met de hond gewandeld is het heerlijk om je onder de verwarming opgewarmde sloffen aan te trekken als je terug komt. Dan schenk je jezelf een heerlijk kopje thee in en ga je er lekker van genieten.

Koop een trampoline
Je hebt natuurlijk geen zin om met dit weer buiten op de trampoline te springen, maar wil dat gelijk zeggen dat je er geen één hebben wilt? Het lijkt mij wel fijn om een er één te hebben als de tijd straks daar is. Heerlijk met je vriendjes en vriendinnen springen op de magic circle trampolines. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je een veiligheidsnet voor trampoline hebt. Je wilt er namelijk niet van af vallen.

Geef een cadeau bon
Dit cadeau is geschikt voor de wat oudere onder ons. Maar een cadeau bon is leuk omdat de mogelijkheden heel divers zijn. Hiernaast is kan je zelf je cadeau uit kiezen. Jij kan bepalen wat je er mee wilt doen en je krijgt dus korting op wat je wilt. Je weet dus zeker dat je iets ‘krijgt’ wat je leuk vindt.

https://www.trampolines.nl

Soorten speeltoestellen

Onder buiten speelgoed valt een heleboel. Als je een tuin hebt waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van buiten speelgoed raad ik dit aan. Het is namelijk een goede manier voor je kind om zich te vermaken en ze krijgen de kans om zich hier goed te ontwikkelen. Ook kunnen kinderen hier samen spelen en dit zorgt voor gezelligheid bij jou in huis. Het is nu at koud dus het is misschien lastig voor te stellen hoe de kinderen straks weer buiten spelen. In dit artikel ga ik verschillende soorten buitenspeelgoed noemen zodat jij inzicht krijgt in welke soorten er zijn en welke je dus aan kan schaffen. 

Een zwembad
Het is natuurlijk nog heel erg koud en als je aan water denkt zal je in dit geval eerder aan sneeuw en ijs. Toch is het al leuk om een zwembad te krijgen en hem klaar te hebben voor de eerste warme dag waarvan je weet dat het komen gaat. Het duurt misschien nog even, maar het gaat gebeuren. Je kan lekker afkoelen in het weekend en geeft iedereen de kans om lekker te klieren in het water

Houten buitenspeelgoed
Buiten spelen is belangrijk. De speeltoestellen hout zijn heel divers, maar heel erg leuk. Je kan hierbij denken aan een houten huisje of een zandbak hout. Er zijn heel veel mogelijkheden met houten buitenspeelgoed. Hoewel ze minder gebruikt worden in de winter is het heel goed mogelijk. Het kan alleen wat koud zijn en ze kunnen door het mindere weer wat glad zijn.

Een trampoline
Ook voor een trampoline is het aardig koud, maar lekker springen in het voorjaar, de zomer en de herfst is de wens van veel kinderen. Er zijn heel veel leuke spellen die je kan spelen op de trampoline. Ze kunnen zowel alleen als met anderen op de trampoline springen. Een heleboel gezelligheid dus.

https://www.buitenspeelgoed.nl/