Crool

Met de photobooth van Propfun hebben de gasten het zeker weten naar hun zin

Category Mobiliteit

Kijk eens goed naar wat er allemaal op jouw event moet worden geplaatst. Een photobooth van Propfun kan daar bijvoorbeeld niet bij ontbreken. Als je een event gaat organiseren is het verstandig om te kijken naar alle zaken die je nodig hebt om het tot een succes te maken. Dat begint uiteraard bij het samenstellen van een programma, waarna je per onderdeel van dat programma ook weer stappen moet ondernemen. Naast die stappen heb je ook nog een overall thema waar je aandacht aan moet besteden, denk aan het sturen van uitnodigingen, het regelen van een geschikte catering, maar daarnaast ook een element waarmee de gasten een beetje plezier kunnen beleven. Dit hoeft niet alleen maar op een event te zijn, maar kan ook betrekking hebben op een feest dat wordt gegeven.

Herinneringen

De photobooth van Propfun is een onderdeel waar veel plezier uit kan worden beleefd. De gasten kunnen door middel van dit element herinneringen vastleggen samen met andere gasten of natuurlijk alleen. Je moet het eigenlijk zien als een hokje waar je, bijvoorbeeld in het gemeentehuis, een pasfoto van jezelf kunt laten maken. Meer foto’s hiervan kun je terugvinden op de website. Je kunt in dit hokje, samen met anderen, leuke foto’s maken. Je ziet er op het feest of event natuurlijk hartstikke goed uit en wilt vastleggen wat voor een leuke tijd jullie beleven. Daarom is er dan een mogelijkheid om hier foto’s van te maken, maar wel op een leuke manier. Dat kan je doen door plaats te nemen in het hokje van de photobooth en daar samen een foto te maken met bijvoorbeeld leuke elementen die nog een beetje zorgen voor wat afwisseling en ook kunnen zorgen dat er wat humor in een foto wordt gebracht. 

Impressie

Je kunt op de website ook even kijken naar de impressies. Hier worden een aantal voorbeelden gegeven van locaties, waar tijdens een feest of een event gebruik werd gemaakt van de photobooth. Zo krijg je een beter beeld van wat je te wachten staat als je een dergelijk apparaat gaat inhuren.