Sporten wie werkgever regelen

Als je de mogelijkheid kreeg om te sporten via je werkgever, denk je dat je zo een aanbieding in de wind zou slaan? Natuurlijk niet, maar kan dat wel? zul je je misschien afvragen. Het kan wel ja, via ons werkgeversvriendelijke pakket, die de werknemers ook ten goede komt. In ons bedrijfsfitness zijn verschillende bedrijven die grif gebruik maken van de mogelijkheid om hun personeel via ons te laten sporten. Jouw bedrijf is dus ook welkom. Als je bedrijf nog niet bij een bedrijfsfitness is aangesloten kun je de werkgever altijd attent maken op de vele mogelijkheden die wij bieden aan bedrijven, om hun personeel in topvorm te doen verkeren.

Het is zo vaak gezegd, dat rust roest, vooral voor personeel dat de hele dag zittend werk verricht. Deze mensen krijgen zelden de gelegenheid om aan sport te doen. Ze worden zo moe van het zitten, dat ze, wanneer ze thuiskomen alleen nog willen eten en liggen. Deze vicieuze cirkel maakt dat ze gaan lijden aan overgewicht dat diabetes en andere chronische aandoeningen veroorzaakt. Met gevolg: vele ziekte dagen, en hoge dokterskosten voor het bedrijf. Niemand zit daar op te wachten.

Deze problemen zijn makkelijk op te lossen, door meer te bewegen. De beste manier om gezond en fit te worden, is door regelmatig te bewegen. Bij ons maakt het niet uit hoe het weer is, zon regen of sneeuw, in ons bedrijfsfitness ben je altijd terecht. Als je dus kunt sporten via je werkgever moet je die kans niet aan je voorbij laten gaan, want het is voor je eigen best. Je gezondheid gaat er namelijk direct op vooruit zodra je regelmatig naar het bedrijfsfitness gaat. Bovendien kost het je niets als je in de gelegenheid bent om te sporten via de werkgever.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werkgever

Hindernissen van hoogwaardige kwaliteit bestelt u bij deze specialist

Is het uw grote droom om een goede ruiter te worden en bent u daarom gemotiveerd om hard te trainen? De eerste stap is om te zorgen voor goede materialen. Hiermee kunt u namelijk op de beste wijze trainen met uw paard en zult u snel vooruitgang merken. Het is in dit geval aan te raden om hindernissen, hekwerken en andere dressuurmaterialen aan te schaffen bij een expert. Zo bent u ervan verzekerd dat u voor het beste van het beste gaat. Heritage Products is in dit geval een specialist waar vele ruitersportliefhebbers enthousiast over zijn. Bent u benieuwd waarom? Lees dan verder.

Niets minder dan hoogwaardige kwaliteit

Kiest u ervoor om uw hindernissen en hekwerken bij Heritage Products aan te schaffen, dan ontvangt u gegarandeerd producten van de beste kwaliteit. De specialisten hebben namelijk speciale kunststof voeten ontwikkeld die ervoor zorgen dat ruiter en paard optimaal veilig kunnen trainen. Alle producten worden gemaakt met de beste materialen en met de meest moderne technieken. Dat maakt dat de producten niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Welke mogelijkheden heeft u?

U heeft bij deze specialist diverse mogelijkheden als het aankomt op soorten hindernissen. Zo kunt u gaan voor losse staanders en cavaletti’s, voor complete balken of sponsorhindernissen. Bij deze laatste variant is het mogelijk om het logo van uw sponsor op de hindernis af te laten drukken. Wilt u in één keer klaar zijn? Kies dan voor een van de hindernissets, bestaande uit vier verschillende soorten hindernissen. Hiermee kunt u direct een compleet parcours opbouwen.

Vraag om meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en neem contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers. U kunt bij hen ook direct een offerte aanvragen, zodat u inzicht heeft in het financiële plaatje. Alle contactgegevens vindt u op de website.

https://heritage-products.nl/

Sportschool Haaksbergen het beste voor uw gezondheid

Bij de sportschool in Haaksbergen kunt u gebruik maken van veel verschillende sport faciliteiten. Er is namelijk van alles te doen voor jong en oud. Daarnaast is er voor de doelgroepen 50-plussers en jongeren met een verstandelijke beperking extra bijzondere aandacht, zo blijven zij ook fit en vitaal. Deze sportschool is ideaal als u opzoek bent naar gezelligheid, professionaliteit, een plezierige, veilige en gemoedelijke sportschool.  De sportschool in Haaksbergen is zes dagen in de week geopend. U kunt er dus de meeste dagen van de week terecht bij de sportschool in Haaksbergen. De enige dag waarop we gesloten zijn is zaterdag.

Verschillende soorten lessen

De sportschool in Haaksbergen biedt verschillende groepslessen aan voor verschillende doelgroepen.  Zo wordt er bijvoorbeeld een pump groepsles gegeven. Deze les is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Je werkt hier effectief aan je spierversterking. Zo is er ook een BBB-les. Hierin wordt gefocust de buik, benen en billen. Voor mensen met knie- en rugklachten zijn de carefitcycle lessen juist weer ideaal. Zo is er ook een XCO walking les, hierbij bent u uw lichaam aan het trainen. Ook deze les is geschikt voor iedereen. Ook is er een 50+ plus, deze les is uiteraard geschikt voor 50-plussers. Er zijn zo nog veel meer verschillende soorten groepslessen bij de sportschool in Haaksbergen. 

Massages

Uw lichaam heeft ook wel eens rust nodig. Daarom biedt de sportschool in Haaksbergen ook massages. Er worden verschillende massages aangeboden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ontspanningsmassages aan. Deze hebben lichamelijk en geestelijk een positieve werking. Ook worden er stoelmassages gegeven. Dit is een drukpuntmassage die door de kleding heen gaat. Hier worden de nek, rug, armen, schouders en het hoofd behandeld. Als laatste wordt er ook nog een hotstonemassage gegeven. Hierbij worden er hete stenen op uw lichaam gelegd.Kom tot uzelf met yoga in Haaksbergen

Bent u woonachtig in Haaksbergen en heeft u altijd al yoga willen uitproberen? Of wellicht heeft u al enige ervaring en zoekt u een studio in de buurt van Haaksbergen om uw yoga verder uit te breiden. Kom gerust binnenlopen bij onze studio en proef de sfeer, wellicht geniet u mee van een proefles. Wij bieden yoga aan voor alle leeftijden en niveaus, wees dus niet bang, zelfs als u geen idee heeft van wat Yoga is. 

Hatha Yoga

Bij Yoga in Haaksbergen beoefenen wij Hatha Yoga, dit is een gespecialiseerde tak van Yoga die zich vooral focust op een dualistische dynamiek. Hatha betekent letterlijk zon/maan en dit slaat op het huwelijk tussen de twee soorten energie in de wereld. Dag en nacht, zowel als lichaam en geest, zowel als man en vrouw of actief en passief. In de praktijk komt dit er op neer dat Hatha yoga zowel intens en actief als sereen en rustgevend kan zijn. Deze twee uitersten wisselen elkaar af zonder elkaar te storen, bent u benieuwd geworden stapt u dan een keer gerust binnen bij onze studio voor yoga in Haaksbergen. 

Uw lichaam, geest en welzijn

Yoga in omgeving Haaksbergen is niet makkelijk te vinden maar u bent bij ons beslist aan het goede adres. Met de beoefening van Yoga houdt u uw zelf fit en in vorm terwijl u ook naar ‘binnen’ stapt en tot rust komt. Uw lichaam en geest verwikkelen zich in een licht en schaduwspel en deze eenheid, gecreëerd door uzelf zal u niets dan positiviteit brengen. Samen met u en uw medestudenten bent u met onze yoga lessen onderweg naar een licht wat zich bevindt tussen lichaam en geest, wat u zal leiden in het leven dat zich vult met onverwachtse gebeurtenissen.