Sportschool Haaksbergen het beste voor uw gezondheid

Bij de sportschool in Haaksbergen kunt u gebruik maken van veel verschillende sport faciliteiten. Er is namelijk van alles te doen voor jong en oud. Daarnaast is er voor de doelgroepen 50-plussers en jongeren met een verstandelijke beperking extra bijzondere aandacht, zo blijven zij ook fit en vitaal. Deze sportschool is ideaal als u opzoek bent naar gezelligheid, professionaliteit, een plezierige, veilige en gemoedelijke sportschool.  De sportschool in Haaksbergen is zes dagen in de week geopend. U kunt er dus de meeste dagen van de week terecht bij de sportschool in Haaksbergen. De enige dag waarop we gesloten zijn is zaterdag.

Verschillende soorten lessen

De sportschool in Haaksbergen biedt verschillende groepslessen aan voor verschillende doelgroepen.  Zo wordt er bijvoorbeeld een pump groepsles gegeven. Deze les is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Je werkt hier effectief aan je spierversterking. Zo is er ook een BBB-les. Hierin wordt gefocust de buik, benen en billen. Voor mensen met knie- en rugklachten zijn de carefitcycle lessen juist weer ideaal. Zo is er ook een XCO walking les, hierbij bent u uw lichaam aan het trainen. Ook deze les is geschikt voor iedereen. Ook is er een 50+ plus, deze les is uiteraard geschikt voor 50-plussers. Er zijn zo nog veel meer verschillende soorten groepslessen bij de sportschool in Haaksbergen. 

Massages

Uw lichaam heeft ook wel eens rust nodig. Daarom biedt de sportschool in Haaksbergen ook massages. Er worden verschillende massages aangeboden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ontspanningsmassages aan. Deze hebben lichamelijk en geestelijk een positieve werking. Ook worden er stoelmassages gegeven. Dit is een drukpuntmassage die door de kleding heen gaat. Hier worden de nek, rug, armen, schouders en het hoofd behandeld. Als laatste wordt er ook nog een hotstonemassage gegeven. Hierbij worden er hete stenen op uw lichaam gelegd.Kom tot uzelf met yoga in Haaksbergen

Bent u woonachtig in Haaksbergen en heeft u altijd al yoga willen uitproberen? Of wellicht heeft u al enige ervaring en zoekt u een studio in de buurt van Haaksbergen om uw yoga verder uit te breiden. Kom gerust binnenlopen bij onze studio en proef de sfeer, wellicht geniet u mee van een proefles. Wij bieden yoga aan voor alle leeftijden en niveaus, wees dus niet bang, zelfs als u geen idee heeft van wat Yoga is. 

Hatha Yoga

Bij Yoga in Haaksbergen beoefenen wij Hatha Yoga, dit is een gespecialiseerde tak van Yoga die zich vooral focust op een dualistische dynamiek. Hatha betekent letterlijk zon/maan en dit slaat op het huwelijk tussen de twee soorten energie in de wereld. Dag en nacht, zowel als lichaam en geest, zowel als man en vrouw of actief en passief. In de praktijk komt dit er op neer dat Hatha yoga zowel intens en actief als sereen en rustgevend kan zijn. Deze twee uitersten wisselen elkaar af zonder elkaar te storen, bent u benieuwd geworden stapt u dan een keer gerust binnen bij onze studio voor yoga in Haaksbergen. 

Uw lichaam, geest en welzijn

Yoga in omgeving Haaksbergen is niet makkelijk te vinden maar u bent bij ons beslist aan het goede adres. Met de beoefening van Yoga houdt u uw zelf fit en in vorm terwijl u ook naar ‘binnen’ stapt en tot rust komt. Uw lichaam en geest verwikkelen zich in een licht en schaduwspel en deze eenheid, gecreëerd door uzelf zal u niets dan positiviteit brengen. Samen met u en uw medestudenten bent u met onze yoga lessen onderweg naar een licht wat zich bevindt tussen lichaam en geest, wat u zal leiden in het leven dat zich vult met onverwachtse gebeurtenissen.