Crool
Image default
Sport

Tweedehands racefiets voor iedereen

Houdt u ervan om een stukje te fietsen? Te fietsen door de wind terwijl u de verzuring in uw benen voelt? De mannen van Stam Racefietsen begrijpen het. Zelf zijn ze groot liefhebbers van wielrennen en een aantal jaren geleden zijn ze begonnen met het opknappen en verkopen van tweedehands racefietsen. Indien u graag de fiets die u nu in bezit heeft wilt laten vervangen voor een nieuwe of tweedehands racefiets, of de fiets wilt opknappen, dan kunt u bij dit bedrijf terecht. De hobby is inmiddels een beetje uit de hand gelopen, maar het werk dat de mannen doen komt nog steeds voort uit dezelfde passie voor fietsen. Kom vooral een keer langs als u een tweedehands racefiets wilt aanschaffen voor een goedkope prijs.

Een aanbod waar iedereen tevreden van wordt

De fysieke locatie van de winkel is in Hardinxveld-Giessendam. Het exacte adres kunt u op de website achterhalen indien u wenst. Tevens kunt u de website van de twee broers bekijken. Het aantal tweedehands racefietsen dat in de winkel aanwezig is breidt al jaren uit. Op deze manier is het namelijk makkelijker om meerdere wielrenners tevreden te stellen. Iedere renner heeft immers zijn of haar eigen verhaal en zijn of haar eigen wensen als het gaat om de fietsen. Hier proberen de mannen rekening mee te houden. Kom vooral een keer langs. Naast broederliefde is er in de winkel tevens veel liefde voor het vak aanwezig.

Profiteer van de klantvriendelijkheid in de winkel

Het aanbod van de winkel in Hardinxveld-Giessendam sluit aan op het streven van de mannen. Verwacht dus voldoende fietsen aan te treffen. Verder zijn de twee broers in staat om u verder te helpen op een manier die bij u past. Ze hebben veel kennis over hun vakgebied en zullen u graag advies geven en verder helpen bij de aanschaf van een tweedehands racefiets, of aan de slag gaan met het opknappen van uw racefiets.