Smartphone mythes

Een telefoon reparatie voorkomen is natuurlijk beter dan daadwerkelijk het toestel laten repareren. Welke mythe is nou een feit en welke mythe een fabel? Smartphones die ontploffen, een smartphone laadt sneller op wanneer deze op vliegtuigstand staat en de telefoon is gaan zwemmen en in de rijst leggen helpt? Verder in deze blog meer mythes.

Smartphones oververhit met als gevolg ontploffen?

Niet schrikken maar dit een feit. Een smartphone kan ontploffen wanneer deze te warm wordt. De smartphone in de zon leggen is dus geen slim plan. Als er een hoesje om de smartphone zit vergroot dit de kans tot oververhitting. De nieuwste iPhone en Samsungmodellen hebben een ingebouwde hitte melder. De smartphone geeft een duidelijke waarschuwing om de smartphone uit te zetten en uit de hitte te leggen.

Meerdere apps openstaan? Dan wordt je smartphone langzamer!

Dit is een pure fabel, vele smartphone gebruikers hebben applicaties van weken terug nog open staan. Wat u wel kan zien is welke apps het meeste energie vereisen. Het is wel handig om die uit te zetten omdat de batterij anders sneller leeg gaat. En als u al een mindere batterij heeft is het misschien tijd voor een nieuwe batterij? www.gsmreparatiecentrum.nl helpt u graag verder.

De smartphone beschadigt magnetisch de pinpas en ov

Gelukkig voor veel mensen is dit een fabeltje. De mensen met een portemonnee hoesje voor de smartphone kunnen met een gerust hard doorlezen. De smartphone doet geen schade aan de passen en de passen doen ook geen schade aan de smartphone.

Een smartphone kan niet tijdens het opladen onder uw kussen liggen?

Dit is verrassend een feit. Onder het hoofdkussen of naast je? Beide opties wordt afgeraden. Er is namelijk een kans dat je op de smartphone gaat liggen, waardoor je smartphone een grotere kans heeft op oververhitting. Omdat de smartphone de hitte niet door de lakens, dekbed en kussen kan ontsnappen kan het ernstige gevolgen veroorzaken.

Smartphone is gaan zwemmen?

Rijst wordt gezien als het wondermiddel om smartphones die gezwommen hebben te redden. Het is dus een feit. Het belangrijkste aan het redden van uw smartphone is, om de smartphone zo snel mogelijk in een bak met ongekookte rijst te leggen. Gebruik nooit een föhn om de smartphone te drogen, dit verergert het probleem. Een waterschadebehandeling voor uw telefoon reparatie in Utrecht kan al vanaf €25,-. Door deze behandeling kan er bekeken worden of de smartphone zonder extra reparatie weer werkt. Zijn er extra reparaties nodig wordt dit altijd vooraf besproken. Zo komt u nooit voor torenhoge kosten te staan.

Optimaal bereikbaar met zakelijk internet en bellen

Tegenwoordig is het hartstikke normaal dat iedereen 24/7 bereikbaar is. Bereikbaar zijn tussen 09:00 en 17:00 uur is allang verleden tijd. Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. De mogelijkheden van internet bellen zijn zeer divers bij ProDyne. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Diverse oplossingen voor zakelijk internet en bellen om de bereikbaarheid van medewerkers te managen

Met een app leer je de eenvoud en flexibiliteit op het gebied van zakelijk bellen kennen. Jouw medewerkers kunnen eenvoudig aangeven waar zij op dat moment zijn. Op die manier kan jij als werkgever eenvoudig de bereikbaarheid van de medewerkers managen met behulp van zakelijk internet en bellen. Zo is het eenvoudig en duidelijk op welk moment het geschikt is om contact te zoeken. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig. 

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

Waar wil jij glasvezelverbinding geleverd hebben? ProDyne levert het overal! Hier wordt gebruik gemaakt van providers zoals KPN, TELE2, Ziggo en CBizz. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.