Optimaal bereikbaar met zakelijk internet en bellen

Category Telefonie

Tegenwoordig is het hartstikke normaal dat iedereen 24/7 bereikbaar is. Bereikbaar zijn tussen 09:00 en 17:00 uur is allang verleden tijd. Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. De mogelijkheden van internet bellen zijn zeer divers bij ProDyne. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Diverse oplossingen voor zakelijk internet en bellen om de bereikbaarheid van medewerkers te managen

Met een app leer je de eenvoud en flexibiliteit op het gebied van zakelijk bellen kennen. Jouw medewerkers kunnen eenvoudig aangeven waar zij op dat moment zijn. Op die manier kan jij als werkgever eenvoudig de bereikbaarheid van de medewerkers managen met behulp van zakelijk internet en bellen. Zo is het eenvoudig en duidelijk op welk moment het geschikt is om contact te zoeken. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig. 

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

Waar wil jij glasvezelverbinding geleverd hebben? ProDyne levert het overal! Hier wordt gebruik gemaakt van providers zoals KPN, TELE2, Ziggo en CBizz. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.