Vliesgevels zijn in, ze geven je woning een unieke uitstraling

Category Verbouwen

Waarom jij voor een vliesgevel zou kiezen bij het bouwen van een nieuwe woning of het renoveren van een bestaande woning? Wel, vliesgevels zijn hip, architecten kunnen er wonderen mee verrichten, ze zijn betaalbaar en ook op het vlak van duurzaamheid en isolatie scoren vliesgevels uitstekend. Had je nog meer argumenten nodig om een vliesgevel in overweging te nemen?

Vliesgevels met ontelbare voordelen

De laatste jaren zijn het niet enkel bedrijfsgebouwen die voorzien worden van een vliesgevel, maar rukken ze ook op bij particulieren. Vliesgevels hebben heel wat troeven en de betaalbaarheid is er daar zeker en vast eentje van. Omdat het om een niet-dragende constructie gaat, vaak opgetrokken uit glas en aluminium, vallen ze qua prijs reuze mee. Bovendien kruipen er ook minder arbeidsuren in. Vliesgevels zijn immers ontzettend licht, waardoor ze sneller geplaatst kunnen worden dan klassieke ramen. 

De expertise van een specialist in vliesgevels

Hoewel je zou denken dat een huis met een vliesgevel ontzettend warm zou worden door al dat glas, valt dit in de praktijk heel goed mee. Moderne vliesgevels, die trouwens ook wel glasgevels worden genoemd, isoleren zeer goed. Ze voldoen aan de strengste normen qua energiezuinigheid. De temperatuur in je woning blijft aangenaam en je energierekening blijft binnen de perken. Meer en meer particulieren gaan dan ook overstag en kiezen voor een vliesgevel. Dat merken ze bij Peeters elke dag. Deze specialist in vliesgevels krijgt meer en meer aanvragen voor dit type van gevel. De laatste maanden hebben ze dan ook heel wat projecten gerealiseerd. Jij profiteert alvast van de ervaring die ze hebben opgebouwd bij particulieren.

Een offerte voor je vliesgevel

Is jouw interesse in vliesgevels gewekt? Wil je eens een praatje maken met de specialisten van Peeters of meteen een offerte voor jouw bouwproject? Neem gerust contact op met Peeters. Zij trekken graag de tijd voor je uit en gaan je project indien gewenst ook ter plaatse bekijken. Wie vliesgevels zegt, zegt Peeters.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel