Veilig en vertrouwd de weg op met een achteruitrijcamera

Ga jij binnenkort met de camper op vakantie of breng jij de zomervakantie door als vrachtwagenchauffeur? In beide gevallen is het dan zeer verstandig om een achteruitrijcamera aan te schaffen. Met deze zichtoplossing krijg je als bestuurder namelijk in een handomdraai meer zicht op de verkeerssituaties die zich in de dode hoek van het voertuig afspelen. Niet langer hoef jij te twijfelen of je nu wel of niet een fietser in je dode hoek had zien verdwijnen en ook hoef je je niet meer af te vragen of het veilig is om naar een andere rijstrook te verplaatsen, want de achteruitrijcamera kan jouw gedachten bevestigen of ontkrachten. Met één blik op de monitor zie je namelijk of dit wel of niet het geval is. Zo voorkom je zeer gevaarlijke en onomkeerbare verkeerssituaties en verplaats je je veilig van A naar B.

Wat kan ik van een achteruitrijcamera verwachten?

Zou jij graag een achteruitrijcamera aan willen schaffen, maar ben je bang dat je niets ziet als het gaat regenen of als je over een onverharde weg rijdt? Met de achteruitrijcamera set SVEN 7” kun je die zorgen opzij zetten! De achteruitrijcamera kopen betekent namelijk dat je kiest voor een camera die bestand is tegen extreme trillingen en voorzien is van een verwarmingssysteem. Dit voorkomt namelijk condensvorming, waardoor je op regenachtige dagen ook goed zicht hebt. Daarbij komt dat de achteruitrijcamera gebruikt kan worden voor uiteenlopende voertuigen, doordat deze aansluitbaar is op verschillende Volt-aansluitingen.

Naar de website

Ben jij erover uit dat het zeer onveilig is om de weg op te gaan zonder over een geavanceerde achteruitrijcamera te beschikken? Ga dan vandaag nog naar de website van de Achteruitrijcamerawinkel en ontdek het hele aanbod aan achteruitrijcamera’s en achteruitrijcamera sets om een geschikte variant voor jouw voertuig uit te zoeken!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Uw verhuizing? Onze zorg!

Een verhuizing kan veel stress opleveren maar als u er voor kiest om dit over te laten aan vakmensen, dan kunt u ontspannen toekijken en in gedachte alvast bedenken hoe u uw nieuwe thuis wilt inrichten. Lekker achterover zitten met een kopje koffie… laat de vaklieden van Verhuisbedrijf Snelle Jongens hun werk maar doen! 

Ontzorgen is ons vak

Gemiddeld verhuizen Nederlanders 7 maal in hun leven. Het is dus niet meer dan logisch dat iedere verhuizing vaak een grote verandering in uw leven is en de nodige stress met zich mee kan brengen. Wij verzorgen dagelijks verhuizingen en hebben er dus inmiddels wel enige handigheid in gekregen. Met andere woorden: wij kunnen u volledig ontzorgen bij uw verhuizing. Het mooie bij onze diensten is dat u zelf de mate bepaalt waarin u uw verhuiszorgen bij ons neerlegt. Verhuisondersteuning  op maat dus. Ziet u op tegen het inpakken? Wij nemen deze taak graag van u over. Is het juist het sjouwen en regelen van het vervoer van uw spullen waar u slapeloze nachten van heeft? Onze verhuizers en professionele hulpmaterialen kunnen iedere situatie aan en zorgen er binnen de kortste keren voor dat alles netjes in uw nieuwe woonruimte staat. U hoeft alleen te zeggen wat waar moet komen te staan. 

(De-)Montage service

Is het u wel eens gebeurd dat u bij het (weer) in elkaar zetten van een meubelstuk een aantal schroeven overhoudt? Ons niet! Wij kunnen bij uw verhuizing uw meubels demonteren en in de nieuwe ruimte weer vakkundig in elkaar zetten. Dit scheelt u veel werk, het maakt het vervoer van de meubels wat handzamer en wij doen het graag voor u. (De-)Montage is een service die door onze klanten veel wordt gevraagd en u nog meer zorgen uit handen neemt. U zult er ook zeker geen spijt van krijgen als u na een drukke verhuisdag uw bed in kunt duiken, in plaats van het eerst in elkaar te moeten zetten. 

Projectmatige aanpak

Een zakelijke verhuizing brengt, in vergelijking met particuliere verhuizingen, andere uitdagingen met zich mee. Ook hier kunnen wij alle rompslomp volledig van u overnemen. Wij kunnen voor u inpakken, labelen, verhuizen en op de juiste plaats in uw nieuwe bedrijfsruimte zetten. U kunt uw wensen door geven aan de projectleider die wij voor uw zakelijke verhuizing aanwijzen. Hij/zij is uw contactpersoon vanuit ons bedrijf en helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen, ziet toe op een juiste gang van zaken tijdens de verhuizing en blijft gedurende het gehele verhuistraject uw persoonlijke aanspreekpunt. 

Kortom: Uw verhuizing is ons vakgebied! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn actief in regio Den Haag  en Rotterdam. Bij vragen over onze dienstverlening, een globale prijsindicatie of op maat gemaakt offerte.

Verhuizen met een verhuislift in Amsterdam

Vooral wanneer je van een etagewoning naar een andere etagewoning verhuist, is een verhuislift een geweldig instrument. Verhuizen is al geen pretje, maar wanneer je een aantal trappen met zware spullen op en af moet lopen, wordt een verhuizing een lijdensweg. Vooral zware meubelen, wasmachines en koelkasten zijn prima met een verhuislift te transporteren. Bij een verhuizing komt nogal wat kijken. Vooral wanneer je zelf de handen uit de mouwen gaat steken, is een strakke planning noodzakelijk. Het is belangrijk om op tijd met het inpakken van dozen te beginnen. Zorg ook dat je ruim op tijd je vrienden en familie hebt gevraagd om te helpen. Wil je een verhuislift huren in Amsterdam, omdat je daar van het ene pand naar het andere verkast, plan dit dan zo vroeg mogelijk in. Heboverhuizingen is een bedrijf uit Amsterdam die dit soort liften verhuurt. 

Voordelen van een verhuislift huren

Een kwalitatief goede verhuislift huren, geeft vele voordelen. Er zijn verschillende soorten verhuisliften. Zo is er de motorlift die gemakkelijk tot een achtste verdieping kan komen en neemt in één keer 300 kilo goederen mee. Een elektrische lift komt tot de 5e verdieping, wat al snel 21 meter is. Deze lift is in staat om 200 kilo te vervoeren. Een opbouwlift kan gemakkelijk zelf worden opgebouwd. Deze liften bestaan uit aluminium ladders. Daar wordt een bak aan gemonteerd, waarmee de inboedel door een elektronische motor naar boven wordt getransporteerd. Probeer een lift te huren die bij jou inboedel past. Niet te groot en niet te klein. Zorg dat je van te voren een offerte hebt zodat je kunt zien wat een verhuislift per dag gaat kosten. Meestal zijn de grote spullen wel in één dag verhuisd. Zelf verhuizen met gebruik van een verhuislift is in ieder geval goedkoper dan wanneer je de verhuizing door een erkend bedrijf laat gebeuren. 

Besturing van een verhuislift

Ben je helemaal niet technisch aangelegd, maar heb je toch een verhuislift nodig, dan is het verstandig om er professioneel personeel bij te huren. Verhuizen kost nu eenmaal geld maar met een goed opgeleid persoon voor het bedienen van de verhuislift, is de verhuizing sneller klaar. Uiteindelijk is dit dan goedkoper. 

Snel en efficiënt verhuizen

Een efficiënte verhuizing is natuurlijk al een eind geholpen met een kwaliteits verhuislift. Amsterdam heeft veel etagewoningen waar geen lift aanwezig is. Wanneer je verhuist naar de bovenste verdieping, dan heb je zonder zo’n lift, echt een probleem. Kost ontzettend veel mankracht en stress om de hele inboedel boven te krijgen. 

https://heboverhuizingen.nl/

Camera’s op uw voertuigen

Voor de veiligheid op grote voertuigen is de achteruitrijcamera set een grote aanwinst gebleken. In veel sectoren maken ze al gebruik van camera’s op grotere voertuigen of voertuigen met aanhangers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: caravanbedrijven, machinebouwers, carrosseriebouwers en wagenparkbeheerders. Al deze takken produceren voertuigen waar je nou eenmaal slechter zicht hebt in voertuigen wat natuurlijk de veiligheid minder maakt. Hier biedt de achteruitrijcamera een goede oplossing.

 

Je kunt voor elk type voertuig wel een goede camera vinden. Natuurlijk wil jij graag de beste achteruitrijcamera met aangepaste systemen en toepassingen. De standaard set bestaat uit een een camera die je aan de achterkant van het voertuig dient te monteren en een lcd scherm die je plaatst op een plek waar je hem als bestuurder goed kunt zien. Denk hierbij aan het dashboard. De verbinding tussen camera en scherm kan draadloos of bedraad, dat is maar net wat je persoonlijke voorkeur heeft.

 

Dit zijn enkele toepassingen waar je de achteruitrijcamera sets voor kunt gebruiken:

 

  • Agrarische bedrijven kunnen met de set hun landbouwvoertuigen uitrusten, denk hierbij aan zaaiers, rooiers en tractors. Deze camera’s zijn ook aangepast, ze zijn verwarmd en bestand tegen schokken. Zo werkt de camera goed onder zwaardere omstandigheden.

  • Voertuigen zoals ambulances en brandweerwagens vereisen natuurlijk een optimale staat aangezien elke seconde telt in deze sector. De camera kan voor een beter veiligheid zorgen omdat de voertuigen zich vaak door druk verkeer moeten bewegen op hoge snelheid.

  • De voertuigen van defensie worden vaak ook uitgerust met camera’s tegenwoordig. De voertuigen opereren vaak in zware omstandigheden waardoor een camera dus goed van pas kan komen op het voertuig.

  • Ook in de scheepvaart gebruiken ze dergelijke camerasystemen. Een extra oog kan natuurlijk nooit kwaad op het water. Zeker niet op grote schepen.

 

Het blijkt maar weer hoeveel een camera kan uitmaken op het gebied van veiligheid. We raden daarom iedereen aan om een camera op hun voertuig te overwegen.

 

https://www.vanzwitserland.nl/

Touringcar huren in Ede

Ik ben op zoek naar een touringcar. Veel mensen denken waarschijnlijk waarom wil je zo`n touringcar huren? Maar ik ben trainer van een jeugdelftal op een voetbalclub. Het zit zo dat we met de selectie en met de begeleiders mee gaan doen aan een buitenlands toernooi en dan is het wel makkelijk als we een touringcar ergens kunnen huren zodat alle spullen mee kunnen. Er moeten namelijk ook veel spullen mee aangezien we een lang weekend gaan. Het toernooi dat we gaan spelen vindt plaats in München, Duitsland dus het is nog een eindje rijden ook. We zijn dus op zoek naar een touringcar en het liefst niet te duur maar wel eentje die er verzorgd uit ziet.

Op zoek naar de juiste Touringcar

Ik speurde dus het internet af om te zoeken want we moesten een touringcar huren. Ik begon te googelen en ik voerde touringcar huren in bij de zoekmachine. Ik hoefde niet bang te zijn want er waren genoeg bedrijven die touringcars aanbieden op het internet. Ik zocht en ik zocht maar er was steeds wel iets waardoor ik dacht nou dit is toch niet de juiste. Toen kwam ik op een website die er goed overzichtelijk uit zag.

Noot busverhuur

Ik was dus op de goede site beland want deze site zag er mooi uit en de touringcars die ze verhuurde zagen er ook mooi en verzorgd uit. Ik zocht contact met Noot Personenvervoer en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik maakte een afspraak om even langs te komen en de touringcar in het echt te zien. Tijdens de afspraak ging alles vlekkeloos en de touringcar zag er uitstekend uit. Het was gelukt, we hadden een touringcar en het is prima bevallen. Iedereen was tevreden en het toernooi was zeer geslaagd. Ik ben erg blij dat ik voor Noot gekozen heb en ga dit in de toekomst vaker regelen bij hun.

Uw sloopauto ophalen in Rotterdam

Het vakantie seizoen is weer in aantocht. De wegen worden rustiger in Nederland, maar des te drukker in de landen ten zuiden van ons. Bent u van plan om met de auto op vakantie te gaan en heel wat kilometers af te leggen, dan is de tijd wellicht aangebroken om uw auto kritisch te doorlopen. 

Veilig op vakantie in een betrouwbare auto

Wie niet bekend is met autorijden in België en Frankrijk bijvoorbeeld, kan van te voren niet goed inschatten wat dit betekend. Zo zijn de wegen bijvoorbeeld nogal slecht in België. Wilt u uw reis afleggen in een oude auto, dan kan het zijn dat deze niet goed bestand is tegen de onverwachtse kuilen in de (snel)weg! Een afgebroken uitlaat (met 120 km p/u door een kuiltje is geen uitzondering) kan de reis al enorm vertragen en u op kosten jagen. 

Is uw auto eigenlijk niet meer bestand tegen slechte weg omstandigheden, neem dan een verstandig besluit, laat uw sloopauto ophalen door de RDW erkende autosloperij: u ontvangt altijd een hoge vergoeding & een vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunt u uw auto inruilen tegen een voordelige en goede occasion!

Sloopauto ophalen Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam?

Bel ons dan direct via telefoonnummer: 0657 18 27 92


Informeer naar de mogelijkheden voor het omruilen van uw sloopauto voor een goede occasion, of laat u uitbetalen voor uw auto – wij komen gratis aan huis!

http://rnwonderweg.nl/autosloperij-rotterdam/