Uw verhuizing? Onze zorg!

Een verhuizing kan veel stress opleveren maar als u er voor kiest om dit over te laten aan vakmensen, dan kunt u ontspannen toekijken en in gedachte alvast bedenken hoe u uw nieuwe thuis wilt inrichten. Lekker achterover zitten met een kopje koffie… laat de vaklieden van Verhuisbedrijf Snelle Jongens hun werk maar doen! 

Ontzorgen is ons vak

Gemiddeld verhuizen Nederlanders 7 maal in hun leven. Het is dus niet meer dan logisch dat iedere verhuizing vaak een grote verandering in uw leven is en de nodige stress met zich mee kan brengen. Wij verzorgen dagelijks verhuizingen en hebben er dus inmiddels wel enige handigheid in gekregen. Met andere woorden: wij kunnen u volledig ontzorgen bij uw verhuizing. Het mooie bij onze diensten is dat u zelf de mate bepaalt waarin u uw verhuiszorgen bij ons neerlegt. Verhuisondersteuning  op maat dus. Ziet u op tegen het inpakken? Wij nemen deze taak graag van u over. Is het juist het sjouwen en regelen van het vervoer van uw spullen waar u slapeloze nachten van heeft? Onze verhuizers en professionele hulpmaterialen kunnen iedere situatie aan en zorgen er binnen de kortste keren voor dat alles netjes in uw nieuwe woonruimte staat. U hoeft alleen te zeggen wat waar moet komen te staan. 

(De-)Montage service

Is het u wel eens gebeurd dat u bij het (weer) in elkaar zetten van een meubelstuk een aantal schroeven overhoudt? Ons niet! Wij kunnen bij uw verhuizing uw meubels demonteren en in de nieuwe ruimte weer vakkundig in elkaar zetten. Dit scheelt u veel werk, het maakt het vervoer van de meubels wat handzamer en wij doen het graag voor u. (De-)Montage is een service die door onze klanten veel wordt gevraagd en u nog meer zorgen uit handen neemt. U zult er ook zeker geen spijt van krijgen als u na een drukke verhuisdag uw bed in kunt duiken, in plaats van het eerst in elkaar te moeten zetten. 

Projectmatige aanpak

Een zakelijke verhuizing brengt, in vergelijking met particuliere verhuizingen, andere uitdagingen met zich mee. Ook hier kunnen wij alle rompslomp volledig van u overnemen. Wij kunnen voor u inpakken, labelen, verhuizen en op de juiste plaats in uw nieuwe bedrijfsruimte zetten. U kunt uw wensen door geven aan de projectleider die wij voor uw zakelijke verhuizing aanwijzen. Hij/zij is uw contactpersoon vanuit ons bedrijf en helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen, ziet toe op een juiste gang van zaken tijdens de verhuizing en blijft gedurende het gehele verhuistraject uw persoonlijke aanspreekpunt. 

Kortom: Uw verhuizing is ons vakgebied! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn actief in regio Den Haag  en Rotterdam. Bij vragen over onze dienstverlening, een globale prijsindicatie of op maat gemaakt offerte.

Verhuizen met een verhuislift in Amsterdam

Vooral wanneer je van een etagewoning naar een andere etagewoning verhuist, is een verhuislift een geweldig instrument. Verhuizen is al geen pretje, maar wanneer je een aantal trappen met zware spullen op en af moet lopen, wordt een verhuizing een lijdensweg. Vooral zware meubelen, wasmachines en koelkasten zijn prima met een verhuislift te transporteren. Bij een verhuizing komt nogal wat kijken. Vooral wanneer je zelf de handen uit de mouwen gaat steken, is een strakke planning noodzakelijk. Het is belangrijk om op tijd met het inpakken van dozen te beginnen. Zorg ook dat je ruim op tijd je vrienden en familie hebt gevraagd om te helpen. Wil je een verhuislift huren in Amsterdam, omdat je daar van het ene pand naar het andere verkast, plan dit dan zo vroeg mogelijk in. Heboverhuizingen is een bedrijf uit Amsterdam die dit soort liften verhuurt. 

Voordelen van een verhuislift huren

Een kwalitatief goede verhuislift huren, geeft vele voordelen. Er zijn verschillende soorten verhuisliften. Zo is er de motorlift die gemakkelijk tot een achtste verdieping kan komen en neemt in één keer 300 kilo goederen mee. Een elektrische lift komt tot de 5e verdieping, wat al snel 21 meter is. Deze lift is in staat om 200 kilo te vervoeren. Een opbouwlift kan gemakkelijk zelf worden opgebouwd. Deze liften bestaan uit aluminium ladders. Daar wordt een bak aan gemonteerd, waarmee de inboedel door een elektronische motor naar boven wordt getransporteerd. Probeer een lift te huren die bij jou inboedel past. Niet te groot en niet te klein. Zorg dat je van te voren een offerte hebt zodat je kunt zien wat een verhuislift per dag gaat kosten. Meestal zijn de grote spullen wel in één dag verhuisd. Zelf verhuizen met gebruik van een verhuislift is in ieder geval goedkoper dan wanneer je de verhuizing door een erkend bedrijf laat gebeuren. 

Besturing van een verhuislift

Ben je helemaal niet technisch aangelegd, maar heb je toch een verhuislift nodig, dan is het verstandig om er professioneel personeel bij te huren. Verhuizen kost nu eenmaal geld maar met een goed opgeleid persoon voor het bedienen van de verhuislift, is de verhuizing sneller klaar. Uiteindelijk is dit dan goedkoper. 

Snel en efficiënt verhuizen

Een efficiënte verhuizing is natuurlijk al een eind geholpen met een kwaliteits verhuislift. Amsterdam heeft veel etagewoningen waar geen lift aanwezig is. Wanneer je verhuist naar de bovenste verdieping, dan heb je zonder zo’n lift, echt een probleem. Kost ontzettend veel mankracht en stress om de hele inboedel boven te krijgen. 

https://heboverhuizingen.nl/

Boten of steigers met krimpfolie inpakken: lees hier hoe het werkt

Zoekt u een oplossing voor de bescherming van uw boot tijdens transport? Bent u benieuwd naar goedkopere manieren van stalling van uw boot in de winter? Dan is het inkrimpen van uw boot een ideale oplossing. Maar ook wanneer u werkt met steigers en deze wilt beschermen tegen zware weersomstandigheden is krimpfolie ideaal. Het materiaal is uiterst geschikt voor de bescherming van allerlei objecten. Maar hoe werkt inkrimpen nu eigenlijk en in welke situaties kunt u er gebruik van maken? Lees er alles over in dit artikel.

Inkrimpen boot voor bootstalling

Wilt u uw boot stallen voor de winter? Dan is het inkrimpen van een boot met krimpfolie een goede oplossing. Met krimpfolie kunt u de gehele boot inpakken, zodat deze beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden. Om die reden kunt u met krimpfolie een boot ook buiten stallen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten ten opzichte van een boot de hele winter in een binnenstalling plaatsen. Vooral bij zeilboten kan het aardig schelen in de kosten. Wanneer een zeilboot binnen wordt gestald, moet de mast eraf worden gehaald en dat is erg kostbaar. Wilt u uw boot laten inkrimpen voor binnenstalling, maar deze nog wel af en toe kunnen betreden? Dan is het mogelijk om een speciale ritsdeur te plaatsen. Zo is de binnenzijde van de boot alsnog bereikbaar. Ook is het mogelijk speciale ventilatieroosters in de folie te laten plaatsen. Hiermee wordt voorkomen dat er tijdens het winterseizoen schimmelvorming ontstaat onder de krimpfolie.

Hoe werkt inkrimpen?

Krimpfolie is een speciaal folie bedoeld ter bescherming van objecten, steigers of boten. Deze polymeer is duurzamer en sterker dan rekfolie en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de krimpfolie, hoe beter het object wordt beschermd. Bij het inkrimpen van een boot of steiger wordt deze in zijn geheel ingepakt met de folie. Vervolgens worden de naden verhit met een brander. Door deze brander smelt het materiaal lichtelijk waardoor het aan elkaar kan worden gehecht. Op gevoelige plekken kunnen de naden extra worden verstevigd met speciale tape. Bij het inkrimpen van een boot is het ook mogelijk om ventilatieroosters of ritssluitingen te plaatsen. Zo blijft het klimaat en de luchtvochtigheid onder de folie goed. Ook is het mogelijk om kwetsbare onderdelen van een boot extra te beschermen en met vilt te bekleden. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van krimpfolie met een brandwerende werking.

De eigenschappen van krimpfolie

Krimpfolie heeft verschillende eigenschappen die het materiaal veelzijdig maakt. Zo is krimpfolie onder andere waterafstotend. Dit is ideaal wanneer u een object buiten wilt stallen of moet vervoeren. Ook bij een steiger inkrimpen is dit erg handig, zodat zowel het personeel als het materiaal droog blijft tijdens het werken. Doordat krimpfolie erg sterk is en een object in zijn geheel wordt verpakt, is het materiaal ook goed bestand tegen harde wind. Een dekzeil wil nog wel eens gaan klapperen en loshangende touwen kunnen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan uw boot. Krimpfolie is bovendien erg sterk waardoor de kans op scheuren minimaal is. Omdat het materiaal sterk én flexibel is, kan het eenvoudig in iedere vorm worden bewerkt. Tot slot is krimpfolie ook recyclebaar. Reststukken worden na het inkrimpen gescheiden en apart verwerkt, zodat het materiaal kan worden hergebruikt. Wanneer u de krimpfolie verwijdert, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het afval en eventuele belasting voor het milieu.

Het inkrimpen van objecten is dus een ideale manier om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Wilt u uw boot inpakken met krimpfolie voor opslag of transport? Of wilt u een steiger inkrimpen ter bescherming van uw personeel en materiaal? Neem dan contact op met De Krimpers en vraag naar de mogelijkheden.

https://dekrimpers.nl/

Camera’s op uw voertuigen

Voor de veiligheid op grote voertuigen is de achteruitrijcamera set een grote aanwinst gebleken. In veel sectoren maken ze al gebruik van camera’s op grotere voertuigen of voertuigen met aanhangers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: caravanbedrijven, machinebouwers, carrosseriebouwers en wagenparkbeheerders. Al deze takken produceren voertuigen waar je nou eenmaal slechter zicht hebt in voertuigen wat natuurlijk de veiligheid minder maakt. Hier biedt de achteruitrijcamera een goede oplossing.

 

Je kunt voor elk type voertuig wel een goede camera vinden. Natuurlijk wil jij graag de beste achteruitrijcamera met aangepaste systemen en toepassingen. De standaard set bestaat uit een een camera die je aan de achterkant van het voertuig dient te monteren en een lcd scherm die je plaatst op een plek waar je hem als bestuurder goed kunt zien. Denk hierbij aan het dashboard. De verbinding tussen camera en scherm kan draadloos of bedraad, dat is maar net wat je persoonlijke voorkeur heeft.

 

Dit zijn enkele toepassingen waar je de achteruitrijcamera sets voor kunt gebruiken:

 

  • Agrarische bedrijven kunnen met de set hun landbouwvoertuigen uitrusten, denk hierbij aan zaaiers, rooiers en tractors. Deze camera’s zijn ook aangepast, ze zijn verwarmd en bestand tegen schokken. Zo werkt de camera goed onder zwaardere omstandigheden.

  • Voertuigen zoals ambulances en brandweerwagens vereisen natuurlijk een optimale staat aangezien elke seconde telt in deze sector. De camera kan voor een beter veiligheid zorgen omdat de voertuigen zich vaak door druk verkeer moeten bewegen op hoge snelheid.

  • De voertuigen van defensie worden vaak ook uitgerust met camera’s tegenwoordig. De voertuigen opereren vaak in zware omstandigheden waardoor een camera dus goed van pas kan komen op het voertuig.

  • Ook in de scheepvaart gebruiken ze dergelijke camerasystemen. Een extra oog kan natuurlijk nooit kwaad op het water. Zeker niet op grote schepen.

 

Het blijkt maar weer hoeveel een camera kan uitmaken op het gebied van veiligheid. We raden daarom iedereen aan om een camera op hun voertuig te overwegen.

 

https://www.vanzwitserland.nl/

Transport met een omsnoeringsband, dan komt u er wel!

Het transporteren van goederen gaat een stuk makkelijker wanneer u daarvoor een goede omsnoeringsband gebruikt. Waar u die vandaan haalt? Bij Fixpack natuurlijk! Dit zorgt er tevens voor dat u verzekerd bent van een juiste kwaliteit, ook op het gebied van een omsnoeringband of een omsnoeringsmachine. Een omsnoeringsmachine wordt dan ook in diverse soorten industrieën gebruikt, u kunt hierbij denken aan een grote verscheidenheid. Denk aan de transportsector, maar ook de maritieme sector. Daarnaast wilt u zelf ook wel een kwalitatieve omsnoeringsband aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart bepaalde producten kan laten vervoeren zonder dat u zichzelf druk hoeft te maken over het feit of dit wel op een juiste wijze gaat.

Ook toebehoren voor een omsnoeringsmachine haalt u bij een professional

Alleen een omsnoeringsmachine is natuurlijk niet genoeg. Met de juiste attributen zorgt u voor een veel snellere oplevertijd van uw transporten. Een specialist kan u helpen met advies op maat en zorgt ervoor dat u met de nodige kennis bepaalde producten kan aanschaffen. Fixpack is zo een specialist op dit gebied. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen door goede connecties met de fabrikant en met de nodige kennis en kunde u adviseren in de aankoop van een omsnoeringsband of omsnoeringsmachine. Tevens kunnen ze bepaalde producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat u uw toebehoren op een scherpe en kwalitatieve manier kan aanschaffen.

Diverse maten voor uw omsnoeringsband

Omdat u met uw transportbedrijf verschillende soorten goederen vervoerd, is het logisch dat u verschillende maten omsnoeringsbanden nodig heeft. Er zijn dan ook diverse soorten en maten aanwezig bij een specialist op het gebied van de aankoop van deze desbetreffende producten. Dit zorgt er mede voor dat het soms wel verstandig is om in zee te gaan met de diensten en service van een professional. Zij kunnen u met het nodige advies helpen en zorgen ervoor dat u precies de juiste maat krijgt voor uw gewenste omsnoeringsband. Dit zorgt ervoor dat u met een goed gevoel terug kan kijken naar de diensten van zo een specialist, denk hierbij bijvoorbeeld aan Fixpack.

Touringcar huren in Ede

Ik ben op zoek naar een touringcar. Veel mensen denken waarschijnlijk waarom wil je zo`n touringcar huren? Maar ik ben trainer van een jeugdelftal op een voetbalclub. Het zit zo dat we met de selectie en met de begeleiders mee gaan doen aan een buitenlands toernooi en dan is het wel makkelijk als we een touringcar ergens kunnen huren zodat alle spullen mee kunnen. Er moeten namelijk ook veel spullen mee aangezien we een lang weekend gaan. Het toernooi dat we gaan spelen vindt plaats in München, Duitsland dus het is nog een eindje rijden ook. We zijn dus op zoek naar een touringcar en het liefst niet te duur maar wel eentje die er verzorgd uit ziet.

Op zoek naar de juiste Touringcar

Ik speurde dus het internet af om te zoeken want we moesten een touringcar huren. Ik begon te googelen en ik voerde touringcar huren in bij de zoekmachine. Ik hoefde niet bang te zijn want er waren genoeg bedrijven die touringcars aanbieden op het internet. Ik zocht en ik zocht maar er was steeds wel iets waardoor ik dacht nou dit is toch niet de juiste. Toen kwam ik op een website die er goed overzichtelijk uit zag.

Noot busverhuur

Ik was dus op de goede site beland want deze site zag er mooi uit en de touringcars die ze verhuurde zagen er ook mooi en verzorgd uit. Ik zocht contact met Noot Personenvervoer en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik maakte een afspraak om even langs te komen en de touringcar in het echt te zien. Tijdens de afspraak ging alles vlekkeloos en de touringcar zag er uitstekend uit. Het was gelukt, we hadden een touringcar en het is prima bevallen. Iedereen was tevreden en het toernooi was zeer geslaagd. Ik ben erg blij dat ik voor Noot gekozen heb en ga dit in de toekomst vaker regelen bij hun.

De juiste documenten regelen om een oldtimer te laten importeren

De juiste documenten regelen om een oldtimer te laten importeren. Dat is wat gespecialiseerde auto import bedrijven als Marlog Car Handling voor u kunnen doen. Bij het onderzoek van een voertuig zijn een aantal documenten nodig, zoals een buitenlands kentekenbewijs en een conformiteitverklaring. Ook moet de BPM aangegeven worden bij het aangiftepunt van de douane. Hiervoor kan een BPM-aangifteformulier ingevuld worden en dient een bewijs van herkomst van het voertuig, te denken aan een buitenlands kentekenbewijs, beschikbaar te zijn.

Oldtimer importeren door auto import bedrijven met kennis van invoerrechten

Wanneer u besluit om een oldtimer te laten importeren dan is het verstandig om één van de vele professionele auto import bedrijven in te schakelen. Hierbij is het van groot belang dat dit bedrijf kennis heeft van de huidige invoerrechten en invoerkosten die de import van het voertuig met zich meebrengen. Zo wordt er bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen auto’s, motoren, pick-ups en oldtimers, maar wordt er ook gekeken naar de leeftijd van het voertuig dat dient ingevoerd te worden. Over het algemeen bestaat de totaalprijs uit de aankoopprijs, transportkosten, invoerrechten en BTW. Het is altijd goed om na te gaan of het bedrijf dat voor u een auto importeert de juiste kosten hanteert.

Auto import bedrijven: oldtimer importeren uit Amerika, Canada en elders

Wilt u een oldtimer importeren? Veel auto import bedrijven kunnen tegenwoordig een oldtimer, auto of motor importeren uit zeer verschillende landen of werelddelen. Denk bijvoorbeeld aan Amerika, Canada, Dubai, Japan, Zuid-Amerika en Australië. Wanneer u de import door een specialist laat uitvoeren, dan weet u zeker dat het transport van het voortuig veilig, voordelig en snel gebeurt. Bovendien kan dit bedrijf alle zorgen omtrent de import uit handen nemen; kennis van alle regels en invoerrechten is immer aanwezig. Wekelijks worden voertuigen over land of zee naar Nederland vervoert. Wanneer u overweegt om een oldtimer te laten importeren, kan het nooit kwaad om even informatie in te winnen bij de specialist.

http://marlog-car-handling.eu/

Speciaal vrachtvervoer over water: voor iedere klant de juiste oplossing

Wilt u gebruik maken van speciaal vrachtvervoer over water? Een specialist heeft voor iedere klant de juiste oplossing. Meestal kunnen zij voor ieder budget en voor ieder groot of klein bedrijf een passende transportoplossing verzinnen. Samen met u, de klant, kunnen specialisten op zoek gaan naar een oplossing, want waar een wil is, is een weg. Laat gerust een prijsopgave opmaken, waarna u kunt beslissen of uw bedrijf zich speciaal vrachtvervoer over water kan permitteren. Dan kunt u een weloverwogen keuze maken en dat is wel zo fijn.

Speciaal vrachtvervoer over water door betrouwbare partner

Wanneer u als onderneming op zeer snelle wijze materialen moet vervoeren, dan kan speciaal vrachtvervoer over water een uitkomst bieden. Dit speciale vrachtvervoer wilt u natuurlijk wel laten uitvoeren door een betrouwbare partner, een vervoerbedrijf dat u blind kunt vertrouwen en jaren ervaring heeft met vrachtvervoer over water. Waar moet u op letten als u een bedrijf voor speciaal vrachtvervoer zoekt? Het is het best als dit bedrijf een allround onderneming is die verschillende soorten materialen met verschillende soorten schepen kan vervoeren. Bovendien moeten de medewerkers van dit bedrijf altijd klaarstaan voor hun klanten en hen een optimale service bieden als het gaat op het vervoeren van hun producten via vrachtvervoer over water.

Speciaal vrachtvervoer over water: onder andere voor grind en zand

Speciaal vrachtvervoer over water, misschien is dat wel iets voor uw onderneming. Middels vrachtvervoer over water is het onder andere mogelijk om verschillende soorten grind en zand te vervoeren. Denk daarbij aan zeezand en grind dat gebruikt wordt in betoncentrales, asfaltcentrales en voor drainages, metselzand voor metsel- en voegwerken, schelde- of ophoogzand voor het gebruik van stabilisécentrales en het bezanden van sportvelden en ophogen van straten of parken, et cetera. Uit deze opsomming blijkt al dat zeer veel bedrijven zand en grind nodig hebben voor hun onderneming. Vooral bouwbedrijven kunnen niet zonder grind en zand en genieten van de snelle levering van deze bouwmaterialen via speciaal vrachtvervoer.

http://www.rapideshipping.nl/

Lading zekeren? Gebruik geteste en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

Dient u regelmatig lading te zekeren? Dan is het gebruiken van stuwzakken en omsnoeringsband dat getest en goedgekeurd is een goed idee. Een leverancier of een producten wil natuurlijk wel dat zijn of haar producten veilig vervoerd worden en tijdens het transport niet beschadigd raken. Om de lading te zekeren is het verstandig om omsnoeringsband en/of stuwzakken te gebruiken. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

Training voor lading zekeren: hoe omgaan met omsnoeringsband en stuwzakken?

Lading zekeren is belangrijker dan de meeste mensen denken. Elk jaar vinden er duizenden ongelukken plaats, omdat lading op een verkeerde manier gezekerd wordt. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Tijdens de trainingen worden deelnemers geleerd hoe zij op de juiste manier lading moeten zekeren, bijvoorbeeld met behulp van stuwzakken en omsnoeringsband. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

Snel, gemakkelijk en veilig lading zekeren met onder andere stuwzakken en omsnoeringsband

Lading zekeren is een belangrijk onderdeel van het transportproces. Wanneer dit niet goed gebeurt kunnen er vervelende dingen tijdens het transport gebeuren. Vanzelfsprekend kunnen producten beschadigd raken, maar ook kan het personeel op bijvoorbeeld een schip in gevaar komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om producten als omsnoeringsband of stuwzakken te gebruiken. Omsnoeringsband is gemaakt van zeer stevig polyester composiet, een materiaal dat niet kapot te krijgen is. Stuwzakken zijn in diverse formaten en in diverse materialen te verkrijgen. Welke stuwzakken de beste ladingzekering bieden is afhankelijk van welke producten vervoert moeten worden. Het is daarom verstandig om bij de specialist na te gaan welke zakken het meest geschikt zijn voor uw sector. Voor beide producten geldt dat ze zeer makkelijk en snel in het gebruik zijn.

https://www.cordstrap.com/nl/

Gediplomeerde chauffeurs voor uw transport vanuit Tiel

Grenzeloos Transport zet gediplomeerde chauffeurs in voor uw transport vanuit Tiel. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Als een kostbaar pakketje wordt verzonden via sneltransport of normaal transport in Tiel, moet dit uiteraard op deskundige wijze gebeuren. Alle chauffeurs behoren de juiste certificering te bezitten voor elk soort vervoer. Bovendien is het belangrijk dat de chauffeurs voldoende ervaring hebben. Mocht er onverhoopt toch wat fout gaan, dan is het belangrijk dat de voertuigen uitgerust zijn met de juiste wettelijke verzekeringen. Dit is allen het geval bij Grenzeloos Transport in Tiel. Hier zijn de voertuigen ook uitgerust met een transportschadeverzekering en rechtsbijstandsverzekering. Als er onverwachts iets misloopt, kunnen hierdoor de kwaliteit en continuïteit van de koeriersdienst worden gewaarborgd.

Gemakkelijk online transport in Tiel regelen

Tegenwoordig gebeurt er steeds meer online. Dat is ook het geval bij Grenzeloos Transport. Het is mogelijk online een bestelling te plaatsen. Dit kan via het online klantenportaal. In dit portaal kan worden aangegeven of een pakketje met sneltransport of normaal transport vanuit Tiel moeten worden opgehaald en waar het moet worden afgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om het pakket te volgen zodra een koerier het heeft meegenomen en onderweg is. Op deze manier is het mogelijk om gedurende het hele transport op de hoogte te blijven. Voor iedereen die een bestelling liever niet online regelt, is de helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De medewerkers van de helpdesk kunnen bestellingen gemakkelijk en snel verwerken.

Sneltransport voor bedrijven en particulieren

In de afgelopen jaren is de vraag naar sneltransport sterk toegenomen. Men wil dat pakketjes steeds sneller worden bezorgd. Niet alleen onder bedrijven is de interesse in dit type transport toegenomen, maar ook onder particulieren. Ook zij willen dat hun envelop of pakketje snel bezorgd wordt op de plaats van bestemming. Steeds meer bedrijven spelen hierop in en verzorgen sneltransport. Zij halen zo snel mogelijk het pakketje op en brengen deze in een rap tempo naar de eindbestemming. Ook Grenzeloos Transport kan dit gemakkelijk regelen. De zending wordt opgehaald en zo snel mogelijk op het gewenste adres bezorgd, of dit nu in Nederland of het buitenland is. Deze uitstekende koeriersservice stelt zeker niet teleur.

http://grenzeloostransport.nl/