Crool
Vervoer en transport

Uw sloopauto ophalen in Rotterdam

Het vakantie seizoen is weer in aantocht. De wegen worden rustiger in Nederland, maar des te drukker in de landen ten zuiden van ons. Bent u van plan om met de auto op vakantie te gaan en heel wat kilometers af te leggen, dan is de tijd wellicht aangebroken om uw auto kritisch te doorlopen. 

Veilig op vakantie in een betrouwbare auto

Wie niet bekend is met autorijden in België en Frankrijk bijvoorbeeld, kan van te voren niet goed inschatten wat dit betekend. Zo zijn de wegen bijvoorbeeld nogal slecht in België. Wilt u uw reis afleggen in een oude auto, dan kan het zijn dat deze niet goed bestand is tegen de onverwachtse kuilen in de (snel)weg! Een afgebroken uitlaat (met 120 km p/u door een kuiltje is geen uitzondering) kan de reis al enorm vertragen en u op kosten jagen. 

Is uw auto eigenlijk niet meer bestand tegen slechte weg omstandigheden, neem dan een verstandig besluit, laat uw sloopauto ophalen door de RDW erkende autosloperij: u ontvangt altijd een hoge vergoeding & een vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunt u uw auto inruilen tegen een voordelige en goede occasion!

Sloopauto ophalen Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam?

Bel ons dan direct via telefoonnummer: 0657 18 27 92


Informeer naar de mogelijkheden voor het omruilen van uw sloopauto voor een goede occasion, of laat u uitbetalen voor uw auto – wij komen gratis aan huis!

http://rnwonderweg.nl/autosloperij-rotterdam/