De kenmerken van een dartbord

De kenmerken van een dartbord

Zonder dartbord kan je niet darten. Zo simpel is dat. Bij een dartbord spelen enkele zaken een belangrijke rol, waaronder de aanwezige randen op het bord. Heb je interesse om een nieuw dartbord te kopen? Enig onderzoek kan dan absoluut geen kwaad.

In de afgelopen jaren is het aanbod van dartborden namelijk explosief toegenomen. Dit heeft deels te maken met de opkomst van meerdere fabrikanten van dartborden. Daarnaast is de dartsport in de afgelopen jaren weer populairder geworden; dat spreekt bedrijven vaak aan. Het voordeel is echter dat je genoeg keus hebt. Je hebt de keus uit vele verschillende soorten dartborden met bijbehorende prijskaartjes.

Als we in de webshop van Mcdartshop kijken, zien we vele merken terugkomen. Voorbeelden hiervan zijn Dart, Bull’s, One80, Target, Unicorn, Winmau en QXmax. Dit zijn allemaal merken die hun naam gevestigd hebben binnen de dartwereld.

Als we nader inzoomen op deze dartborden, zien we duidelijke verschillen terug. Deze verschillen zitten onder andere in het verschil tussen de hardheid, tussen de sisal en tussen de spiders. De hardheid van een dartbord spreekt waarschijnlijk voor zich. De termen ‘sisal’ en ‘spiders’ kunnen echter vraagtekens oproepen.

Sisal is een vezel dat je veelal in vloerbedekking en touw terug vindt. Als een dartbord een hoge mate van sisal heeft, is het dartbord helder van kleur. Het prijskaartje van een sisal dartbord ligt over het algemeen wel iets hoger.

De benaming ‘spiders’ heeft betrekking op de bedrading, oftewel de randen, van het dartbord. Hoe dunner de spiders zijn, hoe beter. Je hebt dan tenslotte minder kans om een bouncer te gooien.

Zoals je kan lezen, moet je bij de aanschaf van een nieuw dartbord op meerdere facetten letten. Vergelijk daarom de verschillende borden goed met elkaar en kom tot de juiste keuze.

https://www.mcdartshop.nl/nl/category/dartbord-kopen/

De camera’s aan een voertuig.

Waar vroeger de eerste Dafjes op de weg kwamen en de Tros begon met uitzenden van Ter Land Ter Zee en in de Lucht  zijn we nu bij het achteruitrijden gekomen. Vroeger zaten heel veel mensen aan de buis gekluisterd om te kijken naar de wedstrijden die gingen om het achteruitrijden over een parcours met oude auto’s. Er gebeurden regelmatig botsingen, omdat het toch lastiger is dan dat het lijkt. Maar hoe makkelijk zou het geweest zijn als al die auto’s een Achteruitrijcamera van Zwitserland hadden gehad? Dit had wellicht ervoor gezorgd dat deze racewedstrijden niet zo populair geweest waren, als dat ze uiteindelijk zijn geworden. Tegenwoordig wordt er als je een auto koop bijna standaard een achteruitrijcamera bijgeleverd of deze zit al verwerkt in de constructie van de auto. Niet alle auto’s bezitten dit overigens, want sommige auto’s hebben een piepsensor die aangeeft wanneer je in de buurt van een obstakel komt. De beste achteruitrijcamera’s kun je kopen bij bedrijven die vooral gespecialiseerd zijn in deze producten. Neem bijvoorbeeld van Zwitserland die je kan zien als een echte specialist op dit gebied.  De voordelen van zo’n camera is dat het achteruitrijden,inhalen of invoegen veel gemakkelijker wordt gemaakt. Doordat de camera’s verschillende lenzen bezitten met elk een andere hoekgraad kun je het beste overzicht krijgen van alles wat er zich voor of naast het voertuig zich bevindt. Je hebt lenzen met een hoek van 69 graden, 92 graden, 110 graden, 120 graden, 150 graden en zelfs ook 180 graden. Het verschilt natuurlijk per type voertuig aan welke lens je goed doet. Zo heeft een vrachtwagen een grotere dode hoek dan een kleine Smart. De camera zorgt voor meer zicht wat uiteindelijk kan concluderen in minder schade. Er kan als het ware efficiënter, veiliger en comfortabeler deelgenomen worden aan het verkeer. Veilig voor jou en voor een ander.

 

http://www.vanzwitserland.nl/