Crool

Vragen over de stoomcabine

Vind uw stoomcabine

Was u al langer op zoek naar een mooie en goede stoomcabine, maar durfde u het nog niet aan om ergens een definitieve keus voor te maken? Wilt u misschien eerst kijken wat anderen te bieden hebben op dit vlak? Bij www.sanitairtotaal.nl heeft u de grootste keus, de beste service en uiteraard de mooiste producten. Als u op zoek bent naar een stoomcabine dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Of het nu gaat om een 1persoons, 2persoons of misschien een luxe stoomcabine, bij ons zult u het vinden. Wat kunnen wij u zoal bieden? Kiest u voor het merk Mocoori in de SHA serie, dan kunt u in ieder geval zeker zijn van de volgende punten:

 

  • Voldoet aan alle keurmerken
  • Douchebak en dak gemaakt van fraai mineraalmarmer
  • Goede kwaliteit; alle bevestigingscomponenten zijn bijvoorbeeld van RVS of aluminium, zodat deze tegen een vochtige omgeving kunnen en niet snel zullen roesten
  • Diverse functies zoals watermassage en voetmassage
  • LCD scherm, LED sterrenhemel en aansluiting voor onder andere iPod en MP3.

Vragen over de stoomcabine

Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden, een stoomcabine van het merk Mocoori kan bijvoorbeeld ook kit vrij geplaatst worden, is verkrijgbaar in 3 maatvoeringen en is voorzien van 8 mm veiligheidsglas, die u in de varianten helder, wit helder of zwart kunt bestellen. Uiteraard bieden wij ook een stukje service. Komt u er niet uit, heeft u uitgebreid advies nodig of wilt u slechts antwoord op enkele vragen? Wij staan graag voor u klaar, zowel telefonisch als in onze uitgebreide showroom. U staat er dus niet alleen voor.

Realiseer uw droom

Heeft u er altijd al van gedroomd na een lange werkdag thuis te kunnen ontspannen in uw eigen stoomcabine? Dan kunt u deze droom bij SanitairTotaal misschien wel sneller realiseren dan u had verwacht!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/