Crool
Image default
Zakelijk

Het adres voor relatiegeschenken

DéBlé Relatiegeschenken is het bedrijf waar je goed terecht kan voor diverse relatiegeschenken. Laat hier mooie Boodschappentassen bedrukken met naam of logo erop. Vanaf 50 stuks kan hier al een bestelling geplaatst worden. Een erg leuk idee om deze tassen aan relatiegeschenken te geven. Of misschien een leuk idee om hier cadeautasje van te maken voor de feestdagen. Met deze tassen kun je veel kanten uit. Zo zijn deze te voorzien met een leuke tekst erop. Maar ook met het logo van een bedrijf kunnen deze modellen gedrukt worden. Er zijn hier diverse modellen te vinden welke allemaal met een opdruk geleverd kunnen worden. De materialen die hiervoor worden gebruikt is jute, katoen, non woven materiaal. Al deze tassen zijn biologisch afbreekbaar en handig in gebruik. 

Verschillende manieren om te laten bedrukken

Op verschillende manieren kan een tas worden bedrukt. Je hebt de keuze uit een zeefdruk of transferdruk. DéBlé Relatiegeschenken bestaat al meer dan 50 jaar en de eigenaars, Manuela en Nick, zijn al meer dan 30 jaar actief binnen dit bedrijf. Inmiddels hebben al vele bedrijven hier bestellingen gedaan voor zeer mooie tassen met logo of een andere afbeelding te laten maken. 

Verras ook jouw relaties of medewerkers met een fraai tas, handdoek, oordopjes en veel meer. Het mooie hiervan is dat deze ook allemaal bedrukt kunnen worden met een tekst of logo naar keuze. Neem ook een kijkje op deze website en het geweldige aanbod. Voor elke gelegenheid is hier wel een mooi en passend geschenk te vinden. Laat hier ook boodschappentassen bedrukken met logo.