Crool
Image default
Zakelijk

Wat zijn container verschepen kosten?

Als je op internet opzoekt wat container verschepen kosten zijn, zal je merken dat er overal andere prijzen staan. Hierdoor is het onduidelijk hoeveel je nu (ongeveer) moet betalen. Als ondernemer wil je juist een goede inschatting kunnen maken van de kosten, zodat je dit mee kunt nemen in het kostenplaatje. Bij welk bedrijf kun je dan het beste kijken voor een realistisch beeld van de kosten? Wij raden aan om eens een blik te werpen op de website van The Freight Hero. Zij staan bekend als één van de meest transparante bedrijven wat betreft container verschepen kosten. 

Duidelijkheid en transparantie over de kosten 

Bovenaan de pagina op hun website kun je selecteren welke containervaart je in wil zetten voor jouw zeevracht. Vervolgens krijg je het laagste all-in tarief te zien. Indien gewenst, kun je deze ook direct boeken. Het tarief dat je te zien krijgt, is inclusief alles. Denk aan de zeevracht, kosten in havens, loods, inklaring en aflevering. Bovendien kun je zien wat de separate invoerrechten en BTW-tarieven bedragen. Alles is in één duidelijk overzicht te zien, waardoor het voor jou als ondernemer direct duidelijk is waarvoor je betaalt en hoeveel. 

Het laagste tarief 

Er is veel onduidelijkheid over de kosten voor het verschepen van vracht. Vooral wanneer de vracht uit een land met een andere valuta komt, is er veel onduidelijkheid over hoeveel het nou kost om alles te vervoeren. Kies daarom voor The Freight Hero als je graag duidelijkheid wil, plus direct het laagste tarief te zien wil krijgen.

https://www.thefreighthero.nl/zeevracht/zeevrachttarieven