Unieke werkplekken en evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken Amsterdam

‘Het nieuwe werken’ zorgt voor een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta vergroten we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van mensen die ondernemen tot mensen die investeren tot overheden, onderzoekers en adviseurs. C-Bèta biedt bijzondere werkplekken aan in omgeving Amsterdam.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Amsterdam

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan in Amsterdam. Dit bevorderd de unieke concepten en ideeën van de mens. Wij bieden verschillende unieke ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor allerlei doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw vereiste. Zo hebben wij een evenementenlocatie in omgeving Amsterdam voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten en dit is ook nog eens uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops. Daarnaast is het ook geschikt voor personeelsfeesten en standruimte.

Bijzondere evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor een grote bijeenkomsten en ook voor kleine vergadering. De ruimtes voor de kleine vergadering is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U heeft de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.crool.nl/