Crool
Image default
Aanbiedingen

Microdoseren doe je met de truffels van 24high.nl

Truffels zijn geen medicinale paddenstoelen, maar kunnen voor sommigen helpen en ondersteunen bij depressies, stress, ADHD, creativiteit ontplooien en focus, rust en ontspanning. Het UMC in Utrecht loopt voorop in het onderzoek naar psilocybine en depressie. Microdosering met magische truffels heeft unieke effecten die nu pas door de wetenschap begrepen beginnen te worden. Het zal niet lang meer duren voordat microdosering met psilocybine wordt opgenomen in de huidige medische wetenschap als een effectieve remedie voor vele kwalen.

Hoe je je eigen truffels kweekt voor microdosering

Als je wilt microdoseren, kun je je eigen truffels en/of paddo’s kweken of voorverpakte verse truffelmicrodosissen kopen. Met een kweekset of sporen kan dit worden bereikt. Sporen zijn de zaden van een schimmel die in de grond geplant moeten worden om een mycelium te laten ontwikkelen. De paddenstoelen zullen bovengronds en in het mycelium zelf groeien doordat het mycelium uit de sporen groeit. Gebruik bij het omgaan met sporen altijd gloednieuwe schone handschoenen, een mondmasker en een schone ondergrond!

Microdosering met McMyco is eenvoudig en effectief.

McMyco vertrouwt op de kracht van Moeder Natuur. Hun extracten bevatten het volledige 100% vruchtlichamen spectrum van biologische medicinale paddenstoelen. Elk paddenstoelenextract helpt de gezondheid te verbeteren. Bovendien zijn de supplementen van McMyco ideaal voor vegetariërs die ook geloven in de effecten van deze ingrediënten op moraal en welzijn. McSmart is een dochteronderneming van McMyco en heeft jarenlange expertise met paddenstoelen. Dit zijn echte experts op het gebied van mycologie. Met medicinale paddenstoelenpillen van McMyco kunt u nu beginnen met het ondersteunen/verbeteren van uw gezondheid.

24high.nl

Bestel snel bij 24high deze wonderbaarlijke extracten. Zodra de bestelling is geplaatst, wordt er snel geleverd. Ook bij vragen over McMyco of Foodsporen producten staat 24high je graag bij met raad en advies. Stuur een mail met je vraag naar Info@24High.nl of gebruik het contactformulier op hun website.

 

https://www.24high.nl/