Crool
Image default
Aanbiedingen

Uw verhuizing? Onze zorg!

Een verhuizing kan veel stress opleveren maar als u er voor kiest om dit over te laten aan vakmensen, dan kunt u ontspannen toekijken en in gedachte alvast bedenken hoe u uw nieuwe thuis wilt inrichten. Lekker achterover zitten met een kopje koffie… laat de vaklieden van Verhuisbedrijf Snelle Jongens hun werk maar doen! 

Ontzorgen is ons vak

Gemiddeld verhuizen Nederlanders 7 maal in hun leven. Het is dus niet meer dan logisch dat iedere verhuizing vaak een grote verandering in uw leven is en de nodige stress met zich mee kan brengen. Wij verzorgen dagelijks verhuizingen en hebben er dus inmiddels wel enige handigheid in gekregen. Met andere woorden: wij kunnen u volledig ontzorgen bij uw verhuizing. Het mooie bij onze diensten is dat u zelf de mate bepaalt waarin u uw verhuiszorgen bij ons neerlegt. Verhuisondersteuning op maat dus. Ziet u op tegen het inpakken? Wij nemen deze taak graag van u over. Is het juist het sjouwen en regelen van het vervoer van uw spullen waar u slapeloze nachten van heeft? Onze verhuizers en professionele hulpmaterialen kunnen iedere situatie aan en zorgen er binnen de kortste keren voor dat alles netjes in uw nieuwe woonruimte staat. U hoeft alleen te zeggen wat waar moet komen te staan. 

(De-)Montage service

Is het u wel eens gebeurd dat u bij het (weer) in elkaar zetten van een meubelstuk een aantal schroeven overhoudt? Ons niet! Wij kunnen bij uw verhuizing uw meubels demonteren en in de nieuwe ruimte weer vakkundig in elkaar zetten. Dit scheelt u veel werk, het maakt het vervoer van de meubels wat handzamer en wij doen het graag voor u. (De-)Montage is een service die door onze klanten veel wordt gevraagd en u nog meer zorgen uit handen neemt. U zult er ook zeker geen spijt van krijgen als u na een drukke verhuisdag uw bed in kunt duiken, in plaats van het eerst in elkaar te moeten zetten. 

Projectmatige aanpak

Een zakelijke verhuizing brengt, in vergelijking met particuliere verhuizingen, andere uitdagingen met zich mee. Ook hier kunnen wij alle rompslomp volledig van u overnemen. Wij kunnen voor u inpakken, labelen, verhuizen en op de juiste plaats in uw nieuwe bedrijfsruimte zetten. U kunt uw wensen door geven aan de projectleider die wij voor uw zakelijke verhuizing aanwijzen. Hij/zij is uw contactpersoon vanuit ons bedrijf en helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen, ziet toe op een juiste gang van zaken tijdens de verhuizing en blijft gedurende het gehele verhuistraject uw persoonlijke aanspreekpunt. 

Kortom: Uw verhuizing is ons vakgebied! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn actief in regio Den Haag en Rotterdam. Bij vragen over onze dienstverlening, een globale prijsindicatie of op maat gemaakt offerte.