Crool
Image default
Alarmsysteem

Ajax Alarmsystemen bij Alarm Engineers

Ajax Alarmsystemen bij Alarm Engineers

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem voor thuis? Dan zijn de alarmsystemen van Ajax een goede keuze. Ajax systems bestaat sinds 2011 en is dus nog een vrij jong bedrijf. De naam doet meteen denken aan de brandblussers en die voetbalclub uit Amsterdam, maar daar heeft het niets mee te maken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van premium alarmsystemen met een hoog gebruiksgemak. Alle Ajax alarmsystemen voelden aan de Europese EN 50131-1 Grade 2 standaard. Dat betekend dat deze systemen heel moeilijk zijn te omzeilen door inbrekers.

Geen abonnement

Een van de grote voordelen van Ajax beveiligingssystemen is dat je niet vast hoeft te zitten aan een abonnement. Je kunt het systeem zo inrichten dat meldingen rechtstreeks naar je mobiele telefoon gestuurd worden. Dit kan via wifi, maar ook via bedrading en zelfs via 4G! Om deze meldingen te kunnen ontvangen, kun je gebruik maken van de gratis Ajax App voor Apple en Android devices. Als je er voor kiest om het alarmsysteem te gebruiken in combinatie met een alarmcentrale, komen er wel maandelijkse kosten bij, maar dit is dus niet noodzakelijk.

Uitbreidingen

Je kunt ieder Ajax systeem uitbreiden met een aantal zeer handige extra componenten. Denk hierbij aan rookmelders, waterlekkagemelders, camera’s en zelfs een paniekknop. Laatstgenoemde is erg handig voor oudere mensen en hulpbehoevenden die nog graag thuis willen blijven wonen, maar wel snel om hulp kunnen vragen in het geval van een noodgeval.

Alarm Engineers

Alarm Engineers uit Purmerend is gespecialiseerd in het leveren en installeren van Ajax alarmsystemen. Je kunt bij hun terecht voor het basispakket, maar ook voor alle eerder genoemde uitbreidingen. Naast het leveren van de systemen kun je Alarm Engineers ook inschakelen voor een vakkundige installatie van de Ajax Alarmsystemen. Kijk op de website van Alarm Engineers voor de mogelijkheden.

https://www.alarm-engineers.nl/alarminstallatie-purmerend/