Crool
Image default
Bedrijven

Hoe je jouw tuin het best met onze kerstverlichting kunt versieren

Tijdens de feestdagen is het heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat de gezellige kerstsfeer in de woning natuurlijk niet ontbreekt, maar wat is nou leuker dan een mooi versierde tuin? Een mooi versierde tuin zorgt voor een goede sfeer. Maar hier komen uiteraard wel wat vragen bij kijken. In deze blog leggen wij jou alles uit wat je moet weten wanneer het neerkomt op het versieren van jouw tuin!

Het weer

Bij Kerstverlichting.nl kunt u voor vrijwel alle soorten kerstverlichting terecht. Denk hierbij aan kerstbomen, LED-verlichting, ijspegelverlichting, etc. Natuurlijk is niet elke versiering geschikt voor elke soort weer type. Zo kunnen sommige versieringen niet tegen regen. Om deze reden is het belangrijk dat u bij aankoop goed let op de IP-classificatie. Hier kunt u terugvinden of een product waterbestendig is. Het zou heel zonde zijn als u versieringen aanschaft dat niet waterbestendig zijn in dit geval. 

Must Haves

Afgelopen kerst waren er een aantal producten waar klanten maar geen genoeg van konden krijgen! Denk hierbij aan de lichtgordijnen, netverlichting, ijspegelverlichting, pop-up kerstbomen, enz. Dit jaar gaan wij er uiteraard voor bikkelen om de feestdagen nog mooier en leuker te maken dan het jaar ervoor. Veel van deze producten zijn perfect geschikt als een mooi design voor in de tuin. Klik op de link naar onze website en kijk bij de IP-classificatie of het product waterbestendig is!

Kwaliteit

De bedoeling wanneer je jouw kerstverlichting aankopen doet, is dat de verlichting elk jaar correct meegaat zonder kapot te gaan. Bij Kerstvelichting.nl staat kwaliteit op de eerste plek. Wij zijn experts in feest- en kerstverlichting en zorgen al jaren voor de meest sfeervolle tuinen, straten, winkels en huizen door heel Nederland. Verder werken wij met een ‘’Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden policy’’, achteraf betalen met Klarna en gratis bezorging vanaf €50,-!

Kerstboom in de tuin

Dat je een kerstboom binnen kunt plaatsen weten we allemaal, maar wist je dat sommige kerstbomen ook perfect in de tuin geplaatst kunnen worden?! Het enige waar je goed op moet letten is dat de verlichting in de kerstboom waterdicht is. Zodra dit allemaal voor elkaar is, is het mogelijk om een mooie kerstboom of pop-up kerstboom in de tuin te plaatsen. Wist u overigens dat een pop-up kerstboom een van de mooiste kerstbomen in ons assortiment is? Bekijk onze kerstbomen assortiment en kijk of er wat leuks voor u tussen zit!