Crool
Image default
Bedrijven

De eiwit shake maximaal

Wanneer je veel naar de sportschool gaat dan is het belangrijk dat je spieren goed herstellen en groeien. Je hebt hiervoor eiwitten nodig. Eiwitten zitten onder meer in kip, rund of kwark. Toch is het voor veel mensen moeilijk om deze producten dagelijks voldoende te consumeren, misschien voor jou ook wel. Je kunt er daarom voor kiezen om een eiwit shake te drinken. Zo krijg je dagelijks je eiwitten binnen en weet je zeker dat je spieren snel zullen herstellen. De shake is gemakkelijk te maken zodat je nooit meer je eiwitten vergeet.

 

Waarom

Ook als je een gebalanceerd dieet volgt, is het handig om een eiwit shake te drinken. Toch vragen veel mensen zich af waarom. De reden is heel simpel. Door een eiwit shake te drinken krijg je dagelijks je 30 gram eiwitten binnen die je nodig hebt. Een eiwit shake is daarom een goede aanvulling op je dieet, maar is echt geen vervanging voor je normale voeding. Een eiwit shake zorgt bovendien voor een snel spierherstel en minder spierpijn. Neem de eiwit shake iedere dag op een vast moment. Het is de bedoeling dat dit moment werkt voor jou. Het is namelijk bewezen dat het tijdstip waarop je deze neemt niet uitmaakt. Het is wel aan te raden om binnen twee tot drie uur na je training de shake binnen te krijgen want op deze manier ben je ervan verzekerd dat je spieren goed ondersteund worden.

 

Stoffen

De eiwit shake bevat een hoge kwaliteit van eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je sneller kan groeien en kan herstellen. De eiwitten bevatten bovendien maximaal BCAA’s en glutamine. In de BCCAA’s zit Leucine, Isoleucine en Valine. Dit zijn aminozuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken. Je kunt ze dus alleen uit voeding of supplementen halen. Wanneer je deze zuren binnen hebt gekregen zorgt dit ook weer voor een sneller spierherstel. Zo kun je de volgende keer weer er tegen aan in de sportschool.

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/