Crool
Bedrijven

Fillers gebruiken

Het opvullen van het gezicht is voor veel mensen een uitweg om aan zichtbaar ouderdom te ontkomen. Zij laten zich eens in de zoveel maanden behandelen bij een cosmetisch kliniek, zij komen dan terug voor een herhaal behandeling. Dit komt omdat het lichaam na een aantal maanden deze stoffen afbreekt, waardoor het gezicht terug gaat naar de oude vorm van voor de operaties. Deze ingrepen dienen dus herhaald te worden, daardoor kunnen deze ingrepen in verloop van tijd veel geld gaan kosten. Zeker omdat de behandelde mensen ook ouder worden en zo ook de huid in deze periode. Dit zorgt ervoor dat een dergelijke behandeling verslavend kan werken. Er zijn ok mensen die de herhaling zat worden en die kunnen dan besluiten om een operatieve facelift te laten uitvoeren. Dit is een zware behandeling, waar het gezicht meer permanent wordt gelift.

Gelukkig wil niet iedereen een dergelijke ingreep, er zijn veel mensen die het prima vinden om een aantal keer fillers te gebruiken, dit omdat zij de natuurlijke uitstraling willen behouden. Zij gebruiken dan fillers fronsrimpel, dit zorgt ervoor dat de fronsrimpel op het voorhoofd tijdelijk minder zichtbaar is. Er wordt dan botox of een andere stof in de spiertjes gespoten, die zorgen ervoor dat deze tijdelijk ‘’verlamd’’ raken en zo kan de huid ontspannen waardoor de rimpels na een aantal weken langzaam wegtrekken.

Fillers worden ook steeds vaker gebruikt in de wangen. Naar mate de jaren vorderen verliezen de wangen volume. Hierdoor krijgt men een smaller gezicht en gaat het ouder uit zien. Om dit te voorkomen injecteert men fillers in wangen. Waardoor de wangen wat bolle worden en het gezicht wat meer vorm krijgt. Dit dient wel gelijkmatig en met goed inzicht gedaan worden, anders krijgt het snel een onnatuurlijke vorm en aanzicht. Ook is deze behandeling voor mensen die ingevallen wangen hebben na veel gewichtsverlies.

http://faceland.nl/