Crool
Bedrijven

Gepolijst RVS met de experts

De laagst mogelijke verwijdering van materiaal wordt bereikt door gericht polijsten van RVS. Machinedelen van RVS zijn onmisbaar in bedrijven, Van Geenen is een ervaren team van experts voor zacht polijsten. Dankzij jarenlange ervaring zijn de uiteindelijke resultaten in elk geval te zien. Polijsten van RVS is een gevoelig vaartuig waarbij de banden, buizen of platen van het aannemersbedrijf handmatig of mechanisch worden bewerkt en gepolijst. Het bedrijf Van Geenen heeft zichzelf tot taak gesteld competent en uitgebreid advies te geven. Schuurstof, dat kan voorkomen als onderdeel van professioneel werk, wordt op een milieubewuste manier verwijderd.  Ontvettingsmiddelen worden alleen gebruikt voor zover het milieu zo min mogelijk vervuilt. Milieubescherming staat voorop bij alle activiteiten op dit gebied.

Het ISO-certificaat toont de kwaliteitsnorm

Van Geenen is sinds 1995 ISO-gecertificeerd. Als u op zoek bent naar betrouwbaar RVS voor het polijsten van RVS, dan zijn de experts van Van Geenen de perfecte partner. De certificering is een belangrijk bewijs dat daadwerkelijk aan de gewenste kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het polijsten van oppervlakken is een ambachtelijk werk, waarvan de klanten profiteren van meer dan 40 jaar praktische ervaring op korte en lange termijn. Processen in het polijstproces worden voortdurend verbeterd om alle gevraagde specificaties professioneel te implementeren. Non-ferrometalen, zoals RVS, worden gepolijst volgens de hoogste normen bij het polijsten van RVS en afwerking wanneer verbonden. Van Geenen heeft de hoogste normen voor de implementatie van kwaliteitsnormen – dat is waar de klanten op kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid en kwaliteitsbewust karakteriseren het bedrijf. Begin het toekomstige offensief met dit gespecialiseerde bedrijf en breng het roestvrijstalen polijsten vol vertrouwen in ervaren handen.

Moderne machines wachten in onze machines

Ons machinepark is up-to-date, we bevinden ons op het gebied van machinetechnologie op het snijvlak. In de oppervlaktebehandeling en RVS polijsten kan worden behandeld door onze veelzijdige machines verschillende maten en vormen. Hieroor kunnen wij een lage oppervlakteruwheid garanderen. We vinden de oplossing voor de speciale oppervlakteafwerking zonder omwegen. Het professionele advies, de snelle levertijden zijn in principe haalbaar voor het project RVS polijsten. Laat ons uw wensen weten en wij vertellen u uw persoonlijke datum wanneer het project klaar is. De opties voor het polijsten van RVS zijn precies afgestemd op uw huidige behoeften. We hebben niets te wensen over, neem gewoon contact met ons op, zodat we u effectief kunnen adviseren en de implementatie van het contract na het overleg kunnen starten. De overeengekomen data worden door ons gehaald, we kijken uit naar uw feedback.

https://vangeenen.nl