Crool
Bedrijven

Wij helpen je met de gezellige feestdagen!

Wil jij een extra goede binnenkomst hebben tijdens een kerstfeest? Dan heb jij gegarandeerd als je met een leuke kersttrui binnenkomt! De Foute, Grappige, Stoffige, Noorse of zelfs lelijke Kersttrui. We hebben het allemaal in de (online) winkel.

In veel andere landen als Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Tijdens de feestdagen zichzelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. De reden dat ze dat is omdat ze nou eenmaal klaar zijn met dat opgedofte gedoe tijdens de Kerstdagen. En gelijk hebben ze!

We hebben verschillende categorieën voor zowel mannen als vrouwen, met ieder een top vijf van de meeste verkeerde en grappige kersttrui. Maar ook voor de kleintjes hebben de meeste schattige en leuke kersttruien die voor de leukste herinneringen zullen zorgen.

We hebben niet alleen de leukste kersttruien maar ook supergave accessoires. Zoals rendier haarbanden, en gezellige wijnverpakkingen. Leuk om als cadeau te geven. Kerstmutsen en kersthoeden hebben we ook in het assortiment, om jou kerst outfit helemaal af te maken!

De truien zijn gemaakt van 100% acrylgaren en hebben versterkte naden waardoor de truien jarenlang mee gaan. De trui kan ook gewoon gewassen worden in de wasmachine.

We sluiten niemand uit en hebben daarom alle maten om uit te kiezen. Van XS tot XXXXL. En we snappen ook dat de feestdagen nou eenmaal duur zijn en daarom je kan de leukste truien al hebben vanaf € 20,-.

Waarom zou je kiezen UglyXmas, vraag je je misschien af. Wij zijn de grootste aanbieder in foute kersttruien met ook de leukste! Een ander reden waarom jij het liefst bij ons jouw foute kersttrui wilt halen is vanwege het feit dat er gratis verzending is vanaf € 20,-. En daarbovenop, voor 14.00 besteld is morgen al in huis! Maar dat is nog niet alles. Achteraf betalen is mogelijk bij ons. Zodat jij volop kan genieten van al de gezelligheid.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/