Crool
Image default
Cadeau

Armbandentips – Hoe kiest u een armband?

Of u nu op zoek bent naar advies over hoe u een armband moet kiezen of gewoon nieuwsgierig bent naar de verschillende soorten, dit artikel heeft een aantal fantastische ideeën voor u. Van het kiezen van de juiste maat en het juiste patroon tot het vinden van een thema, deze gids kan u helpen bij het kiezen van uw perfecte accessoire. Het beste deel is dat u uw armband kunt dragen, ongeacht wat uw geslacht voorkeur is. Aan het einde van de gids heb je een uitstekende basis om te beginnen met het kiezen van een armband.
Het kiezen van een armband

Het kopen van een armband kan een uitdaging zijn. Er zijn veel stijlen om uit te kiezen. Een eenvoudige manier om de juiste stijl te vinden is te denken aan de lengte van je pols. Armbanden kunnen variëren van grote, omvangrijke exemplaren tot lichte en vrouwelijke stijlen. Kies een armbandlengte die comfortabel is en om je pols blijft zitten zonder af te glijden. De maat moet ongeveer 3/4 tot 1,5 inch groter zijn dan de omtrek van je pols. Als de armband te groot of te klein is, zal hij te strak zitten of van je pols glijden.

Een van de meest voorkomende problemen waar vrouwen mee te maken krijgen is het kiezen van de juiste armband. Ze kunnen verliefd worden op verschillende opties, maar ze kunnen niet beslissen welke ze moeten kopen. Vaak helpt het om even afstand te nemen van dit dilemma en een paar minuten weg te lopen van de situatie om hen wat perspectief te geven. Sommige vrouwen houden van dikke armbanden van touw, anderen zijn meer geïnteresseerd in delicate kettingen. De stijl van de armband moet een aanvulling zijn op de algemene modestijl van de vrouw. Een armband met een ontwerp dat past bij haar stijl zal er geweldig uitzien bij verschillende outfits.

Het kiezen van een patroon

Er zijn verschillende patronen waaruit je kunt kiezen als je een armband gaat maken. Het eerste patroon is bijvoorbeeld het spiraalpatroon, waarbij twee draden garen in één kleur worden gebruikt. Dit patroon is vooral opvallend wanneer contrasterende kleuren worden gebruikt, omdat het ontwerp dan veel complexer lijkt. Het volgende patroon, de zesstrengs armband, vereist dat je je haar vlecht. De armband met zes strengen vereist drie contrasterende kleuren en een lus aan het eind. Afhankelijk van hoeveel je wilt toevoegen, kun je zelfs kiezen voor acht strengen en een trendy chevron ontwerp maken.

Een gehaakte armband, aan de andere kant, kan een uitdagend project zijn. Je moet verschillende rijen haken tot je het gewenste patroon bereikt, dan de uiteinden knopen en de armband om je pols knopen. Je kunt overwegen om een uitdaging toe te voegen door de losse draad aan de armband te vlechten. Voor dit patroon heeft u 4 verschillende kleuren borduurgaren nodig en ten minste vijf centimeter extra lengte aan het eind. Deze extra lengte is handig voor het knopen van de uiteinden en het knopen van de armband.