Crool
Image default
Cadeau

Een badjas als cadeau voor moederdag

Moederdag komt alweer om de hoek kijken! Tijd om alle moeders weer even in het zonnetje te zetten en onze waardering te laten blijken. Ben je nog op zoek naar een cadeautip? Een heerlijke badjas van X.ziir! Hieronder hebben we de fijnste badjassen voor u op een rijtje gezet.

Bamboe badjas

De bamboe badjas komt in bijna alle situaties tot zijn recht. Het zijdezachte materiaal zorgt ervoor dat vocht snel wordt geabsorbeerd en heeft een antibacteriële werking, wel zo fijn in de sauna. Daarnaast zit het ook gewoon ontzettend comfortabel, dus lekker op de bank hangen is net zo fijn in deze badjas.

Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal wat gekweekt wordt zonder chemische hulpmiddelen en gemakkelijk weer opnieuw kan groeien. Vandaar dat het een biologisch product is en de badjas niet irriteert of kriebelt. Gegarandeerd succes!

Katoenen badjas

De katoenen badjas is net als de bamboe badjas een natuurlijk en duurzaam materiaal, wat eveneens vocht snel absorbeert. Net als de bamboe badjas is deze ook te gebruiken in de sauna, maar ook heerlijk om thuis in te relaxen. Het verschil? Deze badjas is in alle seizoenen te gebruiken, het katoen reageert namelijk op temperaturen en past zich aan. Zo is het heerlijk luchtig in de zomer, maar ook lekker warm in de winter. Op de site van X.ziir vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende maten en kleuren.

Wafelstof badjas

Deze optie geeft ongetwijfeld de meeste comfort en is daarom een zeer geliefde favoriet. Dat is ook de reden dat deze badjas bijvoorbeeld veel gebruikt wordt in hotels. Des te meer reden om deze ook voor thuis aan te schaffen! De kwaliteit van de wafelstof zorgt ervoor dat hij na meerder wasbeurten nog steeds gloednieuw aanvoelt. Daarnaast droogt de stof ook nog eens razendsnel, waardoor het toch ook zeer geschikt is voor een bezoekje aan de sauna en na een wasbeurt zo weer klaar is om gedragen te worden.

Dunne badjas

Als we richting Moederdag gaan, gaan we ook richting de zomer en dan is een dunne badjas vrijwel onmisbaar. De dunne stof is uiteraard minder geschikt voor de winter, maar gaat uw moeder graag naar de sauna? Dan is dit zonder twijfel een geslaagd cadeau. Dunne badjassen zijn er in allerlei verschillende materialen, dus er zijn genoeg combinaties te vinden met eerder genoemde materialen. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op X.ziir voor alle kleuren en materialen en vind het perfecte exemplaar voor Moederdag

https://xziir.nl/nl/