Crool
Gezondheid

Bioresonantie Groningen, een alternatieve therapie

Bioresonantie therapie

Bioresonantie is een therapie waarbij de therapeut gaat kijken naar je gezondheid. Dit doet de therapeut op een andere manier dan een normale dokter. Diegene gaat bijvoorbeeld kijken naar je wat je eet, waar je precies last van hebt, of je bacteriën hebt en bekijkt wat er veranderd is in je dagelijkse systeem. Wanneer dit vastgesteld is wordt er gekeken naar een passende therapie. Het doel van een bioresonantie behandeling is om de ziekmakende invloeden uit te schakelen. Dit door middel van het zelf genezende kracht van het lichaam te activeren. Deze behandeling kan breed worden ingezet. Een aantal voorbeelden zijn;

–          Acute en chronische allergieën

–          Bacteriële belasting

–          Gewrichtsklachten

–          Huidproblemen zoals; acné en eczeem

–          Maag- en darmklachten

–          Parasitaire belasting

–          Pijnklachten

–          Problemen met de weerstand

–          Stress

–          Vermoeidheidsklachten

Alternatieve therapie

Bioresonantie therapie is dus een therapie die alternatief is. Het is nog niet heel bekend in Nederland, maar het komt wel steeds vaker voor. Door middel van bioresonantie therapie krijg je geen medicijnen die vol chemische middelen zit maar een alternatief geneeskundige middel. Bijvoorbeeld een kruidenthee, of een soort kruiden die je ergens op je lichaam moet plaatsen. Door middel van je eigen zelf genezende kracht die je hierdoor activeert wordt je weer beter en voel je je beter. Met de BICOM, een bioresonantie-apparaat) kan een therapie worden gegeven. Wanneer eruit komt waar de lasten zitten wordt er gekeken naar welke therapie er voor nodig is. Vervolgens wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Bioresonantie therapie wordt niet alleen gegeven aan de mens, maar ook aan dieren en vee. Dit werkt eigenlijk hetzelfde. Een groot voordeel hiervan is dat dieren ook kunnen worden behandeld wanneer ze een erg jonge leeftijd hebben, drachtig zijn of andere omstandigheden. De therapie is namelijk niet schadelijk voor het lichaam en medicijnen kunnen dit wel zijn.

Er zijn verschillende therapeuten die dit kunnen uitvoeren en hiervoor bevoegd zijn. Op internet kan je vele websites vinden waar je terecht kan voor advies en eventueel een afspraak. Er zijn nog veel meer dingen die een alternatieve geneeskundige kan doen voor je.

 

https://helenvelthuis.nl/