Crool
Woning en Tuin

Waarom houten vloeren zo in zijn tegenwoordig

In deze tijd worden houten vloeren steeds meer een trend, mensen beginnen de voordelen van houten vloeren te zien tegenover vloeren van andere materialen zoals bijvoorbeeld tegels of vinyl. Natuurlijk zijn er allerlei soorten houten vloeren, zo kun je kiezen om plavuizen te laten leggen, vaak is dit de goedkoopste optie. Bij Bax Houthandel is in de showroom duidelijk de verschillen tussen alle soorten houten vloeren te zien, veel mensen hebben onvoldoende kennis om dit verschil te benoemen, daarom zijn er bij Bax Houthandel gespecialiseerde vakmensen in dienst die u alles kunnen vertellen wat relevant is voordat u ervoor kiest om een houten vloer te laten leggen.

De houten vloeren van Bax

Zoals ik in de bovenstaande alinea al vermeld heb liggen er bij Bax Houthandel veel houten vloeren in de showroom. Er zit heel veel verschil in alle soorten, de meesten zijn op het eerste gezicht wel te zien, maar een groot deel verschilt ook heel erg in materiaal en dit heeft effect op in hoeverre de vloer gevoelig is voor krassen of wat voor geluid het maakt als er op gelopen wordt. Bij Bax Houthandel zijn er dus mensen in dienst die u hier alle ins en outs over kunnen vertellen, natuurlijk vertellen zei dit wel vanuit een commerciële gedachte, maar dit merkt u niet tijdens het gesprek, er wordt informatie overgedragen zonder dat hierbij wordt aangestuurd tot het product aan het schaffen. De medewerkers weten dat zoveel houten vloeren zien in zo’n korte tijd een hele impact is en dat er goed over nagedacht moet worden voordat er een gekocht wordt. Ze geven u rustig de tijd en een week na u bezoek wordt u nog eens opgebeld om de gedachten te bespreken.

Meer weten?

Ik denk dat het wel duidelijk is wat de volgende actie is van u na het lezen van deze blog, u bezoekt natuurlijk de showroom van Bax Houthandel. Hier laat u zich informeren en zorgt u dat u alles te weten komt wat belangrijk is op gebied van houten vloeren. Ik raad het iedereen aan.