Crool
Image default
Gezondheid

Een deskundige fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Als u spierpijn, gewrichtspijn of andere klachten ervaart bij het bewegen, is fysiotherapie de beste oplossing. Met een fysiotherapiebehandeling van Fysio Loon op Zand gaat een professionele fysiotherapeut uit de buurt van Kaatsheuvel met u kijken naar de klachten en de beste behandeling hiervoor. Vaak zijn dit bepaalde oefeningen die het herstelproces versnellen. Fysio Loon op Zand beschikt over vijf ervaren fysiotherapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Hierdoor kunt u altijd bij deze praktijk terecht en krijgt u een specialist aangewezen die uw klachten het best kan behandelen.

Een cursus gericht op valpreventie

Naast fysiotherapie en fysiofitness, biedt Fysio Loon op Zand ook nog andere diensten aan. Zo kunt u een cursus valpreventie volgen bij deze praktijk. Tijdens deze cursus leert u stabieler te staan en met uw evenwicht om te gaan. Dit is vooral interessant voor ouderen die bang zijn om te vallen of voor mensen die na ziekte of na een ziekenhuisopname het spannend vinden om weer te lopen uit angst om te vallen. Tijdens de valpreventie training van Fysio Loon op Zand leert u stap voor stap weer uw evenwicht terug te vinden zodat u binnen de kortste keren weer zelfstandig over straat loopt. U heeft daarbij de keuze uit de volgende cursussen:

  • In Balans
  • Vallen Verleden Tijd
  • Zicht op Evenwicht
  • Otago

Iedere cursus verschilt in lengte, maar ook in de soort oefeningen. Vraag bij twijfel gerust om advies door contact op te nemen met een deskundige fysiotherapeut van deze fysio in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze fysio in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, en wilt u graag een afspraak maken met een fysiotherapeut van deze praktijk? Dan kunt u het best even contact met ze opnemen via de website en meer informatie opvragen.